selam canım senin embriyo oluşmuştur bile:) bizim ki daha yola çıkmad o şimdi çoook uzaklardaaaSelam millet!
Biz burda sohbet ederken minnos minnos embriyolar olusmakta!
Saglam tutunun cocuklar, size iyi bakmak icin burdayiz!
bi de bu ay gerçekten ben de eşim de çok çalıştık yaaaaaaaaaa ,allahım yüzümüze gülsün yazık bizeeeeeeeee
iş çalışkan arıların bizim kraliçe arıya kendilerini beğendirmesindezaten her ay döllenme oluyormuş,yani spermle yumurta bir araya geliyomuş ama iş koalisyon kurabilmektetutunamayan döllenmiş yumurta atılıyo ve biz o tek çizgiyi görüyoruz
zaten her ay döllenme oluyormuş,yani spermle yumurta bir araya geliyomuş ama iş koalisyon kurabilmektetutunamayan döllenmiş yumurta atılıyo ve biz o tek çizgiyi görüyoruz
maşallah bu ay olursa zaten pek bir aşk şapşiği olacak :) :) :)Amin şekerpare aminnnnn....çalışın tabiohh missss....aşkla çalışın ki güzel güzel bebişler gelsin
allahımmmmmm bu gazla olacak hepimizin yaa içimden umut fışkıracak resmennnnnKahrolsunnnn tek çizgi, yaşaşsın çift çizgi
Ayy keske ama bizimki bu ay tutmadi, biliyorum. Cok iyi degerlendiremedikselam canım senin embriyo oluşmuştur bile:) bizim ki daha yola çıkmad o şimdi çoook uzaklardaaa
inşallah canım yaa son hafta beklemek çok zor gerçektenAyy keske ama bizimki bu ay tutmadi, biliyorum. Cok iyi degerlendiremedikEylulde gunasiri devam
bizimkiler olmasa bat'i yaklasan cok kisi var, onlarinkiler olusmustur.
Bende 5 yıllık evliyim artık bebeğimin olmasını istiyorum bu ay eşim çakşır suyu içiyor bende civanperçemi sat 24 ağustos bat 25 eylül Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah
hadi bakalım inşallahhh güzel haberler senden de canım benimmm ilk ayın mı bu ayBende 5 yıllık evliyim artık bebeğimin olmasını istiyorum bu ay eşim çakşır suyu içiyor bende civanperçemi sat 24 ağustos bat 25 eylül Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah
Amin inşallahEdecek , burada umutları yeşertiyoruz...allah seninde gönlündekini versin cnm
Hemen olur inşallah bu yol çok zor Rabbim kimseyi uğraştırmasınhadi bakalım inşallahhh güzel haberler senden de canım benimmm ilk ayın mı bu ay
hoşgeldin canım aramıza listemize ekliyorum seniBende 5 yıllık evliyim artık bebeğimin olmasını istiyorum bu ay eşim çakşır suyu içiyor bende civanperçemi sat 24 ağustos bat 25 eylül Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah
aminnnn canım inşallah aminnnnnnHemen olur inşallah bu yol çok zor Rabbim kimseyi uğraştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?