cnm benimde aynı sat bat aynı zamanlardayız seninle ben bugün doktora gidicem bakalım adetimin 3 günü kontrolüm var bende çakşır suyunu duydum cnm da nasıl uyguluyorsun onu eşine bizde alıcaz aktardan alıyorsun değilmi birde civanperçemi neden onu ne için kullanıyorsun cnmBende 5 yıllık evliyim artık bebeğimin olmasını istiyorum bu ay eşim çakşır suyu içiyor bende civanperçemi sat 24 ağustos bat 25 eylül Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah
hadi güzel haberler al paylaş bizimle canımCanım benimde bugün ikinci günüm bende dr gittim hormon tahlillerim yapıldı akşam üstü sonuçları alıcam yani anlayacağın senle atnı durumdayız şu an hadi hayırlısı.
27.sıradaki sen değil misinHani ben yokumm
idrar açıklığı belirti midirKızlar SAT 5 ağustos bat 4-5 eylül . daha önceleri hayal kırıklığı yaşadığım için belirtileri onemsemek istemiyorum ama idrarim çok açık olması beni dusunduruyor . çok su içmiyorum hatta olması gerekenden az bile içiyorum. bu ggece özellikle denedim su icmrdim sabah yine çok açıktı . söyleyin bana cancagizlarim sizce durum nedir ???
idrar açıklığı belirti midir
benim de bat 3 ve idrarım çok açık son günlerde ve çok sık gidiyorum .. 3gün önce hafif kasık ağrım başladı diye pek ihtimal vermiyordum
canım ne kdrdır deniyodunuz erkeklerin doktor tabusu bizden daha sağlam o yüzden bişey diyemiyorumKızlar ben geldim...caksir otunu aktardan aldım ama esim icmedi döktüm bende...hem istiyorun diyo hemde daha doktora bile gitmedi. ..keciboynuzu oekmezi aldin inuda icmedi. ..hicbisi yapmadan olsun istiyo...olmuyo iste anlamiyor yafff...
ben de öyle düşünüyorum o yüzden hiç ihtimal vermedim bileBence idrarın renginin böbreklerle alakası var. Gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum ama..Emin de değilim.
Arkadaşımın çok koyuydu düşük yaptığım bebegimde bana sormustu bende sanki çok açık demiştim ona . şimdi bakıyorum yine çok açık . özellikle sabah gidip bakıyorum her sabah koyu olan idrar bu sabah çok açıktı yumurtlamam bittikten sonra böyle oldu kızlar ayrıca az su içtim çok içinde açık olur
Bende senin gibi dusunuyordum canım ama bendeki değişiklik çok barizazrass .!.:Bence idrarın renginin böbreklerle alakası var. Gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum ama..Emin de değilim.
Bende senin gibi dusunuyordum canım ama bendeki değişiklik çok bariz
Bence de tesadüf degil . haftaya tekrar yazarımTesadüf olmuş olabilir bence...
ben de böyle düşünüyorum regl tarihi gelene kadar her hangi bi girişimde bulunmuyoruz kızlar ne zaman ki beklenen tarihte gelen giden olmaz o zaman başlarız hayallereCanlarım bebek sahibi olmak isteginizi, arzularınızı anlıyorum ama...Bu tarz belirtiler arayarak bence kendinizi yıpratıyorsunuz. Reglini geçer, testinizi yaparsınız...Bu mantıkla yaşarsanız daha az yıpratırsınız kendinizi....Bu benimşahsi fikrim tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?