ah o tek ve kop koyu yalnız C çizgisi yok mu o bizi bitiren ...Evet haklsin gebelk testi cok gicik hep bembeyaz ckyr canm ya.ama ovu.testi azda olsa iknci czgi cknca mutlu olyr insan demi
canm koyulaşma var ama sağlıklı bi saat değil akşam 8-9 dan sonra yapılmamalıymış ovu. testi.sen bu sabahla aynı saatte yarın sabah yapKizlar alttakini az once yaptim. Digerini de sabah yapmistim. Sanki azicik daha koyulasmis geldi bana. Belki de saat farkindandir
gerçi test almasam da elim ayağım durmuyo ki çamaşır suyu testi bile yaptm.ama en vefalı o çıktı,bakın ona kalsa şimdiye hamileydim canım çamaşır suyu minnoş şey
ya var ya ben bu ay test mest almıcam bi kaç tane ovu. kaldı onu kullancam.daha da test almıcam regl geçene kadar.bence bizi onlarda strese sokuyo.o test orda dururken yapılıyo illaki ve sonuç negatif görünce moral alt üst kafamız sürekli o negatifte oluyo .buraya yazıyım bunu tarihe not düşüyüm almıcam hatırlatın
Bende karbonat testi yaptim koparsiniz kizlaaargerçi test almasam da elim ayağım durmuyo ki çamaşır suyu testi bile yaptm.ama en vefalı o çıktı,bakın ona kalsa şimdiye hamileydim canım çamaşır suyu minnoş şey
idararına çamaşır suyu döküyosun işte köpürünce hamilesin ama köpürmesinin de şartları var ama tutmayan bişey canım bi daha yapmambu camasir suyu testi nedir nasil yqpilir ne amacla yapiliyor biraz aciklar misin bir de bayanlar ovu testlerini yaparken idrar ilerlerken mi ikinci cizgi beliriyor yoksa bi kac dakika sonra mi
hoşgeldin canım ekledim bu ay ddönüm noktan olsun inş. bol şansmukaddes
32 yaş
sat 3 ağustos
bat 2-3 eylül
1,5 yıldır deniyoz ....:)
Evet haklsin gebelk testi cok gicik hep bembeyaz ckyr canm ya.ama ovu.testi azda olsa iknci czgi cknca mutlu olyr insan demi
ah o tek ve kop koyu yalnız C çizgisi yok mu o bizi bitiren ...
canım öğlen 12de hormonlar en üst seviyede oluyomuş 12-14 arası yap istersen ben hep 2gibi yapardım doğru sonuçlar yakaladımkızlar bugün ilk ovulasyon testimi yapacağım saat kaç gibi yapayım akşam 4-5 gibi daha iyi diyenler oldu ama bilemedim.
geldi geldi eylül bişey kalmadıGunaydin kizlar ağustosun bitmesini eylülün gelmesini diliyorum sabirlaaa reglim bitsin diye beklemede son 4...
14-15 benceee ben hep sabah yaptim ama en iysi ogleden sonracanım öğlen 12de hormonlar en üst seviyede oluyomuş 12-14 arası yap istersen ben hep 2gibi yapardım doğru sonuçlar yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?