Eylülde Gel

Kizlar alttakini az once yaptim. Digerini de sabah yapmistim. Sanki azicik daha koyulasmis geldi bana. Belki de saat farkindandir
canm koyulaşma var ama sağlıklı bi saat değil akşam 8-9 dan sonra yapılmamalıymış ovu. testi.sen bu sabahla aynı saatte yarın sabah yap

[QUOT8871"]Kizlar alttakini az once yaptim. Digerini de sabah yapmistim. Sanki azicik daha koyulasmis geldi bana. Belki de saat farkindandir[/QUOTE]
Evet koyulasmis canim sen yarin sabah bi daha yap bence o daha net sonuc olacak gibi:)

gerçi test almasam da elim ayağım durmuyo ki çamaşır suyu testi bile yaptm.ama en vefalı o çıktı,bakın ona kalsa şimdiye hamileydim canım çamaşır suyu minnoş şey

bu camasir suyu testi nedir nasil yqpilir ne amacla yapiliyor biraz aciklar misin bir de bayanlar ovu testlerini yaparken idrar ilerlerken mi ikinci cizgi beliriyor yoksa bi kac dakika sonra mi

Günaydın sabah şekerleri. :) Bugün hepimiz için güzel , umutlu, huzurlu bir gün olsunnnnn :)

yes banu işte bu ayni kafadayim bende asla asla asla yapmiycam persembe regli bitsin bir ay calismalar başlasinnnn

kızlar bugün ilk ovulasyon testimi yapacağım saat kaç gibi yapayım akşam 4-5 gibi daha iyi diyenler oldu ama bilemedim.

bu camasir suyu testi nedir nasil yqpilir ne amacla yapiliyor biraz aciklar misin bir de bayanlar ovu testlerini yaparken idrar ilerlerken mi ikinci cizgi beliriyor yoksa bi kac dakika sonra mi
idararına çamaşır suyu döküyosun işte köpürünce hamilesin ama köpürmesinin de şartları var ama tutmayan bişey canım bi daha yapmam

Gunaydin kizlar ağustosun bitmesini eylülün gelmesini diliyorum sabirlaaa reglim bitsin diye beklemede son 4...

kızlar bugün ilk ovulasyon testimi yapacağım saat kaç gibi yapayım akşam 4-5 gibi daha iyi diyenler oldu ama bilemedim.
canım öğlen 12de hormonlar en üst seviyede oluyomuş 12-14 arası yap istersen ben hep 2gibi yapardım doğru sonuçlar yakaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…