- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Yaş kaç hanımlar ne zamandır bebek düşünüyorsunuz?
Ayy valla kizlar siz boyle yapinca merak ettim ama gecen ayda 6 gun gecikmistim ama bu ay farki adet oncesi belirtilerim yok bebek degil de kistim oldugunu hissediyorumkız sen adamı meraktan öldürürsünnn:)
İyi daha yolun başındasın ne güzel27 , 2 ay oldu henuz..
Sen bilirsin iyi arştır sonuçta artık normal bi yumurta değil seninki kist olmuş dahada büyürse erimesi daha zor olur .anladım cnm ama şuan düştü hormon değerim yani hapla kontrol altında ama yinede kür yapılırmı bilmiyorum içmde çatlamayan da havuç kürü de ekleyince çatlar diye düşünüyordum ama inan napsam bilmiyorum
Doğru söylüyosun ben dikkat etmeye çalışıyorum sorunuma göre kullanıyorum kürleri fakat sebepsiz infertilite daha zor .Rabbim bu yolda oyalamasın kimseyi.Yuh cok uzun yazmisimm kusura bakmayin kizlarrr ama bilincsizce,sorunu bilmeden ve kendi bildigimize asla bir sey yapmayalim iyi gelen de coktur tabi ama bazen de kas yapayim derken goz cikiyorrr
Evet canim sebepsiz olmasi belirsizlik cok cok zor ne yapilcak nereden sifa bulsam derman olsa umuduyla yapiliyor hepsi bi care icin ama iste o civanpercemi icen arkadasim da sebepsiz infertil idi ama onu yapti o ay bebegi gelmisti ve olusmamasini doktor buna baglamisti ve su an da iki uc aydir kistle ugrasiyo cok zor Rabbim evlatla imtihan etmesin kimsenin kucagi bos kalmasin insallah yarabbimmDoğru söylüyosun ben dikkat etmeye çalışıyorum sorunuma göre kullanıyorum kürleri fakat sebepsiz infertilite daha zor .Rabbim bu yolda oyalamasın kimseyi.
Bende kullanıyorum civanperçemi ama dikkatli şekilde çok araştırdım mesala yumurta gelişmesini sağlıyormuş o yüzden ovulasyon gününe kadar içicem eğer gebelik oluşurda devam edilirse böyle sorunlar olabiliyo hemde düşük de yapıyomuş.Evet canim sebepsiz olmasi belirsizlik cok cok zor ne yapilcak nereden sifa bulsam derman olsa umuduyla yapiliyor hepsi bi care icin ama iste o civanpercemi icen arkadasim da sebepsiz infertil idi ama onu yapti o ay bebegi gelmisti ve olusmamasini doktor buna baglamisti ve su an da iki uc aydir kistle ugrasiyo cok zor Rabbim evlatla imtihan etmesin kimsenin kucagi bos kalmasin insallah yarabbimm
Evet tatlim arkadasim da ovu gunune kadar icti hatta ama bebis regl bittiginde hamile kalmis yani icerken sonucu boyle oldu insallah yapip ettigimiz hersey sifa olur sebep olur ama bi cok yonden de bazi seyleri net bilemiyoruz valla uygun bisi olsa eve alicsm ultrason cihazi her ay kontrol et dur bebek oldu mu yumurta oldu mu ahh keskeBende kullanıyorum civanperçemi ama dikkatli şekilde çok araştırdım mesala yumurta gelişmesini sağlıyormuş o yüzden ovulasyon gününe kadar içicem eğer gebelik oluşurda devam edilirse böyle sorunlar olabiliyo hemde düşük de yapıyomuş.
Aynen ultrason olsa kendimiz ayarlama yaparız hayırlısı olsun bakalım demekki arkadaşının yumurtalar çabuk gelişmişEvet tatlim arkadasim da ovu gunune kadar icti hatta ama bebis regl bittiginde hamile kalmis yani icerken sonucu boyle oldu insallah yapip ettigimiz hersey sifa olur sebep olur ama bi cok yonden de bazi seyleri net bilemiyoruz valla uygun bisi olsa eve alicsm ultrason cihazi her ay kontrol et dur bebek oldu mu yumurta oldu mu ahh keske
Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo heptenKızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
ben de o kürleri pek kullanma taraftarı değilim prolaktinim için bir kere testere dişli aslan pençesi kullandım daha da yükselmişti.şimdi cesaret edemiyorum bir şey kullanmayaArkadaslar kurler otlar copler bazen her bunyeye iyi gelmiyo ve Allah ne zaman ol derse bebek geliyo benim dilim yandi ilk denememde hamile kalmisim ama adetim gecikmeden bile hadi duzene soksun diye o ay ginde ikiser bardak adacayi icmistim bilmeden cunku korundugum zamanlar hep icerdim salaklik yapip korunmayi birakincada ictim ve o ay dusugumu kendim baslatmis olmum ve gecen ayda yine adeti duzene soksun diye hayit otunu onerdiler ictim ve iki ay oncesi duzgun olan hormon testinde lh fsh den yukselmis halde ve pko teshisi konuldu ve adetim 40. Gun geldi o yuzden bence otlar kurler fln once doktora testler yaptirilip daha sonra ne sorunu varsa ona gore yapilmali birde civanpercemi icen arkadasim gebe kalmis kesesi fln gorunmus ama bebek yerine kesenin icinde kist gbi birsey olusmus uzun oldu ama nolur dikkat edin
11.gün yumurtlamış gibi görünüyorKızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
ee canım ozamn bnm 14 gün sonra adet olmam gerekmezmi 11 eylül yani cok sacma olur adet olmam çünki 19 eylülde olmam gerekıyo hayatımda hiç 30 günden aşağı adet görmedim bn kaldırdım attım tüm tetstleri olursa olur normalde 16 gün başlamam gerekirdi meğer benim adet bittiği gibi yumurtam çatlıomuş11.gün yumurtlamış gibi görünüyor
istersen devam et bakalım test yapmaya tekrar koyulaşacak mıee canım ozamn bnm 14 gün sonra adet olmam gerekmezmi 11 eylül yani cok sacma olur adet olmam çünki 19 eylülde olmam gerekıyo hayatımda hiç 30 günden aşağı adet görmedim bn kaldırdım attım tüm tetstleri olursa olur normalde 16 gün başlamam gerekirdi meğer benim adet bittiği gibi yumurtam çatlıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?