Eylülde Gel

Kızlarr bu ne şimdi 33 35 günde bir oluyorum çizgi gidiyoo yavas yavas adetim 7 8 gün sürer normalde bende 10dan başladım yapmaya bugün 13 .gün çicgi kayboluyo hepten
Canim bence yapmaya devam et reglin 10. Gunu benimde boyle olmustu devam ettim 26. Gun pik yapmisti ovulasyon testi ama senin yaptigin gunlerde benimde boyledi gec ovu. Oldu benim gerci ama devam et

ben de folbiol kullanıyordum.forumda inofolic kullananları okudum. o daha ıyıymıs hem daha kalıtelı yumurta olusumunu saglıyormus.doktoruma sordum.inofolic ıyı bır ilaçtır onu kullan dedı.
Bende ilk çocuk düşündüğümüz ay doktora gitmiştim kontrol amaçlı çocuk istediğimi söyleyince inofolic yazmıştı bende o zaman hiç duymamıştım genelde pcolu olanlara veriliyomuş bende yok ama doktor bunu kullan daha çabuk hamile kalırsın demişti ben kullandığım ay ilk denemede hamile kalmıştım ama kimyasal oldu bidaha da içmemiştim bu ay tekrar başladım içiyorum ve bebişimsiz bekliyorum buarada bunu kullanırken kahve içmemek gerekiyormuş tüm etkisini kaybediyormuş ilacın burada bir topicde okumuştum

Kızlar tam oramda fena ağrılarım başladı sanırım yumurtam çatlamaya başladı

Dün dr gittim hormon testi yapıldı herşey çok normal dedi ama bu ilacı 5 gün kullanmam gerekmiş.eşim eczacı oda ısrarla önerdi.yinede kullanıp faydasını gören varmı diye merak etmemek elde değil.bugün başladım kullanmaya

Kahveyi okuyunca şok oldum ..günde 2-3 kahve içerim ben.daha başlamadım ilaca ama gördüğüm iyi oldu.ayy kahveden nasıl vazgeçicem yaa..

Kahveyi okuyunca şok oldum ..günde 2-3 kahve içerim ben.daha başlamadım ilaca ama gördüğüm iyi oldu.ayy kahveden nasıl vazgeçicem yaa..
Bende pek düşkün değildim bu aralar sevmeye başlamıştım ki aynı senin gibi okuyunca şokk kaynak göstermişti arkadaş tamamen inozotil mi neydi ya onu yok ediyomuş.. sen de mi içiyorsun inofolic canım

Bende pek düşkün değildim bu aralar sevmeye başlamıştım ki aynı senin gibi okuyunca şokk kaynak göstermişti arkadaş tamamen inozotil mi neydi ya onu yok ediyomuş.. sen de mi içiyorsun inofolic canım
Daha başlamadım cnm içmeye. .iki gün sonra adet günüm. Onu bekliyorum. O başlayınca içeceğim

Canım içinde 10 tane var adetin üçüncü günü başlıyosun sabah akşam bir tane içiyosun.adetten hemen sonra birlikte olun dedi.anlamadım bende
Canm ben daha once duymustum etkilerinden biri hamile kalmayi hizlandiriyr diye biliyrm ama hangi tur tedavide kullanilir ve normal sorunu olmayan kullana bilirmi bilmiyrm bende kullananlara sormak istiyrm hangi tedavide doktor veriyr diye

Eger sorunu olmayan biri kullana biliyrsa bi dahaki cocuk yapmayi dusundugumde kullanmak istiyrm ben bu ilaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…