- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Bende etkisini göstermişti hemen yaa inşallah yine hamile kalırız inofolic çocuğu olurlarDaha başlamadım cnm içmeye. .iki gün sonra adet günüm. Onu bekliyorum. O başlayınca içeceğim
Inofolic mi canımEger sorunu olmayan biri kullana biliyrsa bi dahaki cocuk yapmayi dusundugumde kullanmak istiyrm ben bu ilaci
Valla hem sorun yok dedi hemde kullanmamı söyledi.yumurtaların çapını genişletip döllenmeyi kolaylaştırıyormuşCanm ben daha once duymustum etkilerinden biri hamile kalmayi hizlandiriyr diye biliyrm ama hangi tur tedavide kullanilir ve normal sorunu olmayan kullana bilirmi bilmiyrm bende kullananlara sormak istiyrm hangi tedavide doktor veriyr diye
Yok ben klomenden bahsediyrmInofolic mi canım
Yok tatlim kalmadim malesefhamile kaldi mi peki canım
Bunu duyduguma sevindim ikinci bebegimde ınş kullancamV
Valla hem sorun yok dedi hemde kullanmamı söyledi.yumurtaların çapını genişletip döllenmeyi kolaylaştırıyormuş
Bu ilacı kullanıcı doktorun takibi iyi yapması gerekiyor. Eğer yumurtaların iyi çalışıyorsa bu ilaç kist yapabiliyor bende öyle oldu ve Dr. Son kontrole çağırıp hepsinin çatladığını takip etmediği için bende 6.5 cm lik kist oldu iyi takip yapsın Dr un benceDün dr gittim hormon testi yapıldı herşey çok normal dedi ama bu ilacı 5 gün kullanmam gerekmiş.eşim eczacı oda ısrarla önerdi.yinede kullanıp faydasını gören varmı diye merak etmemek elde değil.bugün başladım kullanmaya
Evet bende duydum tek zarari kist yapmasiBu ilacı kullanıcı doktorun takibi iyi yapması gerekiyor. Eğer yumurtaların iyi çalışıyorsa bu ilaç kist yapabiliyor bende öyle oldu ve Dr. Son kontrole çağırıp hepsinin çatladığını takip etmediği için bende 6.5 cm lik kist oldu iyi takip yapsın Dr un bence
Evet takip edicek adetten sonra birliktelik olsun dedi bir hafta sonra kontole çağırdıBu ilacı kullanıcı doktorun takibi iyi yapması gerekiyor. Eğer yumurtaların iyi çalışıyorsa bu ilaç kist yapabiliyor bende öyle oldu ve Dr. Son kontrole çağırıp hepsinin çatladığını takip etmediği için bende 6.5 cm lik kist oldu iyi takip yapsın Dr un bence
Ben bi ay serophene+inofolic kullandim reglin 3. Gunu basladim ama etkisi olmadi 21. Gunde daha buyumemisti ama pko var bende serophene de klomemifen grubundan ayni yani adetin 3.yada 5. Gunu baslaniyor genelde ya gunde bir yada daha cok iciliyo ilk kullanmamdi onumuzdeki aylardada devam olana kadar ben gunde 1 tane ictim onumuzdeki ay 2 ye cikarcak drYok ben klomenden bahsediyrm
Sağol canım uyardığın için.Evet takip edicek adetten sonra birliktelik olsun dedi bir hafta sonra kontole çağırdı
Evet canm tabiki mutlaka doktora gitmeden olmaz.Ama doktora görün yinede öyle kullan.
Onu Dr. Veriyo ve takip ediyo bende bi sorun yoktu daha çabuk sonuç almak için normal yumurtlama mı takip etmeden verdi benim de normal geliştiği için kist yaptı.. Dr a danışmadan ve takip altında olmadan kullanmamalıdır tavsiye ederim. Eğer yumurtlama da sorun yoksa hiç kullanmayın hatta çünkü yoğunluklu olarak kist yapıyorYok ben klomenden bahsediyrm
İnşallah tutar canm eger bir sorunun yoksa tutma ihtimali yuksekEvet takip edicek adetten sonra birliktelik olsun dedi bir hafta sonra kontole çağırdı
Anladm canm haklisin doktor a danışıp kullanirimOnu Dr. Veriyo ve takip ediyo bende bi sorun yoktu daha çabuk sonuç almak için normal yumurtlama mı takip etmeden verdi benim de normal geliştiği için kist yaptı.. Dr a danışmadan ve takip altında olmadan kullanmamalıdır tavsiye ederim. Eğer yumurtlama da sorun yoksa hiç kullanmayın hatta çünkü yoğunluklu olarak kist yapıyor
NedenKafam karıştı
Adetten sonra birliktelik olsun derken? Bu ilacı kullanınca ilaç bitince kontrole çağırıyor yumurtaları ölçüyor ywtwrince bütüdüyse genelde çatlatma iğnesi veriyor. İğneyi olduktan 36 saat sonrada ilişki öneriyor. Sonra da 2 günde 1 devam diyorSağol canım uyardığın için.
Canm catlama ignesini herkeze uygulamiyrlar catlamayaara genelde uyguluyrlar o yuzden sanırım adetten sonra hemen iliski onermis igne vurmicak sanirim kendiliginden catlicaksa egerAdetten sonra birliktelik olsun derken? Bu ilacı kullanınca ilaç bitince kontrole çağırıyor yumurtaları ölçüyor ywtwrince bütüdüyse genelde çatlatma iğnesi veriyor. İğneyi olduktan 36 saat sonrada ilişki öneriyor. Sonra da 2 günde 1 devam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?