- 24 Ağustos 2015
- 192
- 69
- 18
- 45
Evet iğne uygulaması yapmıycakCanm catlama ignesini herkeze uygulamiyrlar catlamayaara genelde uyguluyrlar o yuzden sanırım adetten sonra hemen iliski onermis igne vurmicak sanirim kendiliginden catlicaksa eger
Demmeki yumirtalarin kendiliginden catliyr o yuzden bi sorun olsaydi catlamayla ilgili mutlaka igne yapardiE
Evet iğne uygulaması yapmıycak
Benim afetler düzenli. 28 günde bir şıp diye adet olurum.brnde kullanmalimiyimDemmeki yumirtalarin kendiliginden catliyr o yuzden bi sorun olsaydi catlamayla ilgili mutlaka igne yapardi
Kist yapiyr mus canm birşey diyemicem ben doktora danismadan deneme derimBenim afetler düzenli. 28 günde bir şıp diye adet olurum.brnde kullanmalimiyim
İlaç bitince hemen adet olmuyorsun ki ilacın bitmesiyle adetin geleceği zaman arasında tam hamile kalınıyor.. yani kafam karıştı benim neyseCanm catlama ignesini herkeze uygulamiyrlar catlamayaara genelde uyguluyrlar o yuzden sanırım adetten sonra hemen iliski onermis igne vurmicak sanirim kendiliginden catlicaksa eger
Canm yanlış yazmissin sanırım yada karıştı ilacı adetliyken aliyr adet bitiminde ilişki olmasi lazim bu sekilde hamile kalınır .ılacın bitmesiyle adetin gelmesi arasi hamile kalinmaz ki canm karıştırdin sanırımİlaç bitince hemen adet olmuyorsun ki ilacın bitmesiyle adetin geleceği zaman arasında tam hamile kalınıyor.. yani kafam karıştı benim neyse
saçmalama çok iyi olmuş yazdıkların ben de aynı bu şekilde düşünüyorum herşey herkese iyi gelmezYuh cok uzun yazmisimm kusura bakmayin kizlarrr ama bilincsizce,sorunu bilmeden ve kendi bildigimize asla bir sey yapmayalim iyi gelen de coktur tabi ama bazen de kas yapayim derken goz cikiyorrr
üüüü ben gene geçe kaldımmm ay sonu işler biraz çetrefilli o yüzden anca açıyorum sayfayı kızlar ay başında kendimi affettircemmm tükan açılışlarını hep ben yapcam söz sizeeeeegünaydın kızlarrrrrrrr
üüüü ben gene geçe kaldımmm ay sonu işler biraz çetrefilli o yüzden anca açıyorum sayfayı kızlar ay başında kendimi affettircemmm tükan açılışlarını hep ben yapcam söz sizeeeee
haydi bakalım gün başlasın cmtsi mesaisi başlasın çalışkan arılarım benimm sizi seviyorummmmm
Olsun şekerim....Geç olsun güç olmasın....Bizde seni seviyoruzzz bal bademmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?