Merhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum
inşallah canım bu ay yüzler güler,eminim ki aylar geçtikçe daha zorlaşıyodur beklemek,yumurtanın gelişmediği nasıl ortaya çıktı? regl gecikmesi mi yaşıyosunMerhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum
Hadi bakalim hayrlisi canim
Hosgeldin canim umutlar eylülde bekliyoruZ stres yaptigin zamanlarda yumurtlama gecikebiliyor yada buyumeyebiliyor oyuzden stres yapma tatlimMerhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum
yaptın mı tatlım testi
Hosgeldin canim sende.bu umut korosuna. Hepimizin umudu eylülde bebek sahibi olmak.Rabbim inşallah hepimize tattirir bu duyguyu:)Merhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum
yaptın mı tatlım testi
ne testi yapıyorsunuz kızlar?
Kızlar testin daha da mı belirginleşmesi gerekiyor aceba
Baya belirgin duruyor aslinda. Bugun kacinci gunun canim? Erken yumurtluyor olabilirsin. Aksama tekrarla testi bence. Yine boyle cikarsa degerlendir derim
Daha reglim biteli 2 gün oldu amanasıl oluyor.hadi oldu diyelim daha önce neden tutmadı o zaman ayyyy deliricem ayoll yumurtam çatlar mı bilmem ama ben çatlıcam herhalde
Inan hepimiz ayni durumdayiz. Testlere de mi guvenmesek napsak bilmiyorum. Benim de kafa iyice karisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?