Eylülde Gel

Merhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum

Merhabalar bennde araniza katilmak istiyorum 6. Ayim bu bat 22 temmuz sat 25 agustos bu ay dr takibindedim yumurta gelismedi gelismedigi icin bilemiyorum

Sıkma canını tatlım...Allahın izniyle hepimiz tadacağız bu güzel duyguyu.. Hepimizin sıkıntıları oluyor ama düzene girecek..Rabbim hayırlı zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin şekerim.

inşallah canım bu ay yüzler güler,eminim ki aylar geçtikçe daha zorlaşıyodur beklemek,yumurtanın gelişmediği nasıl ortaya çıktı? regl gecikmesi mi yaşıyosun

Hosgeldin canim umutlar eylülde bekliyoruZ stres yaptigin zamanlarda yumurtlama gecikebiliyor yada buyumeyebiliyor oyuzden stres yapma tatlim

Hosgeldin canim sende.bu umut korosuna. Hepimizin umudu eylülde bebek sahibi olmak.Rabbim inşallah hepimize tattirir bu duyguyu:)

kızlar bende varım
eger olduysa bu gecırdıgım 4. gebelık olacak ve hamıle olduguma neredeyse alalhın gucune gıtmesın emınım
her hamılelıkte aynı seyler
yanlarım doldugu hıssı ve goguslerde asırı hassasıyet
neyse
folik asite baslamam gerek mi? folbiol var evde ondanmı içmeliyim?

Cute
28
Sat 16 Ağustos
Bat 10 Eylül
1. Ay

emoli
sat:17.08.15
bat: 13.09.15
2.ay
haşimato hastasıyım. bu ay ovulasyon testi aldım onu denicem
hayırlı olsun yeni sayfamız bizlere uğur getirsin.

banu86 canım ben ovulasyon testimin resmini koyuyorum ilk tek çıktı sora baktım çift gibi

Eklentiler

• image.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 48
Baya belirgin duruyor aslinda. Bugun kacinci gunun canim? Erken yumurtluyor olabilirsin. Aksama tekrarla testi bence. Yine boyle cikarsa degerlendir derim

Daha reglim biteli 2 gün oldu ama nasıl oluyor.hadi oldu diyelim daha önce neden tutmadı o zaman ayyyy deliricem ayoll yumurtam çatlar mı bilmem ama ben çatlıcam herhalde

Daha reglim biteli 2 gün oldu ama nasıl oluyor.hadi oldu diyelim daha önce neden tutmadı o zaman ayyyy deliricem ayoll yumurtam çatlar mı bilmem ama ben çatlıcam herhalde

Inan hepimiz ayni durumdayiz. Testlere de mi guvenmesek napsak bilmiyorum. Benim de kafa iyice karisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…