ddktorum geçen aydan çatlayamamış bi yumurta var demişti bu ay atamazsan bir dahaki ay atarsın demişti ama ben adetin bitimine 1 gün kala attım heralde onu dimi ozaman öncesinde de ağrım vardı zaten oh o zaman bu güzel haberKist felan varsa o temizlenmiş olabilir...Bende hep olur...Genç kızlıgımdan beri.Bir sıkıntı oldugunu hiç sanmam.
benim eskiden 3 4 gün de biterdi son aylarda 6 gün sürüyor nedenseBenimde 4-5 gün sürer. .10 gün süren oluyormuş
sağlık olsun canım bizlerde belki görcez kırmızıları ama yılmak yok moral bozmak yok seni de umutsuz görmüyorum zaten süpersiinnnKizlar malesef az once kirmizilari gordum bende. Yarim saattir dizlerim agriyordu zaten anladim regl olacagimi. Yine gunum sasmadi yani :))) umutlar sonraki aylara calismalara devam
sağlık olsun canım bizlerde belki görcez kırmızıları ama yılmak yok moral bozmak yok seni de umutsuz görmüyorum zaten süpersiinnn
ddktorum geçen aydan çatlayamamış bi yumurta var demişti bu ay atamazsan bir dahaki ay atarsın demişti ama ben adetin bitimine 1 gün kala attım heralde onu dimi ozaman öncesinde de ağrım vardı zaten oh o zaman bu güzel haber)))
Aynen yilmak yok. Ovu testi de kullanmayi dusunmuyorum ne dersiniz?
bencede aynen ben bu ay kullanmıyorum kullandığımda daha çok stres ve beklentim artıyo ,sürekli ona odaklanıyorum kendin yumurtlama dönemini tespit edebiliyosan kullanma ama reglin düzensizse kullanAynen yilmak yok. Ovu testi de kullanmayi dusunmuyorum ne dersiniz?
bencede aynen ben bu ay kullanmıyorum kullandığımda daha çok stres ve beklentim artıyo ,sürekli ona odaklanıyorum kendin yumurtlama dönemini tespit edebiliyosan kullanma ama reglin düzensizse kullan
daha çatlamamış oluyo 12-24 saat arasında ya da max. 2 gün içinde çatlama olcak demek tatlım o yüzden silikleştiği gün önemli oluyoya kızlar dönüp dolaşıp ben ayrı yerde takılıyorum vallaşimdi benim ov. testimde iki çizgide aynıydı ya dün. Bu yumurtam çatlamış mı demek oluyor. Yoksa dikkat bak yumurtan çatlayacak diye önceden uyarıyor mu ayyy geldiler sağdan sağdan
dr hiç gitmedin dimi ,o zaman gidip bi baktır en azından için rahat olur canım.evet ya eylül 22 de 3 senemiz dolacak...neredeyse 2 yıldır istiyorum ama hep ben uğraşıyorum....
uuuu bu kadar saati saatineyse bu işler yandık ya ne diyeyim daha benYumurta çatlaması ve hormonlar:
Yumurta çatlaması (folikül rüptürü) adet döneminin ortasına denk gelen günlerde östrojen (E2, enstradiol) ve LH hormonlarının düzeyinin maksimuma ulaşmasını (pik yapması) takiben meydana gelir. Estradiol (E2) hormonunun pik yapmasından 12-24 saat sonra LH hormonu pik yapar. LH hormonunun yükselmeye başlamasından 36 saat sonra (LH'nın maksimal seviyeye ulaşmasından 12 saat sonra) yumurta çatlaması meydana gelir.
Yani benim çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren 12 saat içinde mi çatlıcak ben dün zannediyordum...12 saat sonra ise öğle saatlaerine felan geliyorsa nasıl olcak o iş
daha çatlamamış oluyo 12-24 saat arasında ya da max. 2 gün içinde çatlama olcak demek tatlım o yüzden silikleştiği gün önemli oluyo
evet akşama bi test daha pattlat silikleştiyseoff püfff amannnnçatlasın çatlayacaksa ben çatlayacağım yoksa birde silikleşmesini mi bekleyeceğim..o zaman akşam bakayım hala çizgi belirginse bugun boş geçip yarın yapayım değil mi ben ...dünü değerlendirdim çünkü
evet akşama bi test daha pattlat silikleştiyse
hahaahah sendrom falan kalmaz iştesabahlar olmasın
hahaahah sendrom falan kalmaz işte
Yumurta çatlaması ve hormonlar:
Yumurta çatlaması (folikül rüptürü) adet döneminin ortasına denk gelen günlerde östrojen (E2, enstradiol) ve LH hormonlarının düzeyinin maksimuma ulaşmasını (pik yapması) takiben meydana gelir. Estradiol (E2) hormonunun pik yapmasından 12-24 saat sonra LH hormonu pik yapar. LH hormonunun yükselmeye başlamasından 36 saat sonra (LH'nın maksimal seviyeye ulaşmasından 12 saat sonra) yumurta çatlaması meydana gelir.
Yani benim çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren 12 saat içinde mi çatlıcak ben dün zannediyordum...12 saat sonra ise öğle saatlaerine felan geliyorsa nasıl olcak o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?