Eylülde Gel

Evet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten

Dermoid kist
allah nasip ettiyse olur canım neden olmasın güzel tatlı bi oğlan kardeş ohhh mis kızn da ablalık yapar :)

Evet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten

Dermoid kist

bende de çikolata kisti var canım tek yumurtalıgımda...5.cm ameliyattan korkuyorum ama ben yaa birde yumurta rezevrlerini azaltıyomus ameliyat

Kuzularr kaç gün daha böle olcak acaba ?? Şimdi bnm yumurta varmı yanı çatlamışmı yoksa testlere devam mı edım

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
ben ovu testi yapıyorum hala kırmızı çizgiyi yakalayamadım. silik çizgi vardı dün gece yaptığımda tabi değerlendirdim hemen. kırmızı çizgiyi bekliyroum bakalım inşallah bu ay hamile kalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…