yap gitsin patlat bi oğlan çocuğuEvet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten
Dermoid kist
inşallah oluuuuuuuuur ne de güzel oluuurbenimkini bu ay leylekler getirir heralde
etiketledim şimdi bilgi verir heralde...hamiş olan bizi burda unutmasın deneymlerini paylaşssınaaaaa neden bilgi vermedi bizeeeeeeee
allah nasip ettiyse olur canım neden olmasın güzel tatlı bi oğlan kardeş ohhh mis kızn da ablalık yapar :)Evet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten
Dermoid kist
Evet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten
Dermoid kist
evet kızlaarr bırakmayın burayı ayrılmayalım anca beraber kanca beraberetiketledim şimdi bilgi verir heralde...hamiş olan bizi burda unutmasın deneymlerini paylaşssın
hehe dimi öyle derlerbirinin kızı olmus heralde
sessizleşmiş ortalık
birinin kızı olmus heralde
sessizleşmiş ortalık
eylüle girdik bi sus pus olduk ne oluyoruz kızlar yaaaevet yaaa....bizim enerjiye sinerjiye ne oldu böyleeeeeee
eylüle girdik bi sus pus olduk ne oluyoruz kızlar yaaa
eylüle girdik bi sus pus olduk ne oluyoruz kızlar yaaa
hayırdır canım ?valla bugun esek tepmiş gibiyim
aminnn canımmmm aminnn hepimizn başına inşallahhhheycandan olsa gerek :)
Allahm isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallah
zaten benim salı sendromum pazartesiyi dövüyorHerkes pazartesi sendromunu salıya taşımış eheheh
ben çok şükür ay sonunu atlattım rahatım bu arayogun bi gündü .. tabi hala bitmiş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?