Kuzularr kaç gün daha böle olcak acaba ?? Şimdi bnm yumurta varmı yanı çatlamışmı yoksa testlere devam mı edım
ben ovu testi yapıyorum hala kırmızı çizgiyi yakalayamadım. silik çizgi vardı dün gece yaptığımda tabi değerlendirdim hemen. kırmızı çizgiyi bekliyroum bakalım inşallah bu ay hamile kalabilirim
inşallah canım inşallah.bat ne zamanben ovu testi yapıyorum hala kırmızı çizgiyi yakalayamadım. silik çizgi vardı dün gece yaptığımda tabi değerlendirdim hemen. kırmızı çizgiyi bekliyroum bakalım inşallah bu ay hamile kalabilirim
inşllhhh canımmm inşllh bu ay mucizeyi yakalarım yakalarız hep birlikte16. ve 17. günü ovulasyon görünüyor cnm 18. gün de silikleşmeye başlarsa o günleri değerlendirmen gerekiyor...bana verilen bilgiler dogrultusunda
inşallahh kızlar yaa güzel haberler gelsin inşallah hepimizdennninşllhhh canımmm inşllh bu ay mucizeyi yakalarım yakalarız hep birlikte
haydi bakalımmmmmmm şapşik çıksın şapşiiiikkkkkkkkay kızlar nasıl uykum var nasıl galiba yumurtluycaaaammmcivciv çıkacak kuş çıkacak
canım sen ne iş yapıyosunBenim mesai biter bende biter , öldüm resmen
ay kızlar nasıl uykum var nasıl galiba yumurtluycaaaammmcivciv çıkacak kuş çıkacak
kızlaar yine bir mesai sonu haydi bakalım yarına kırmısız uyanmak dileğiyle iyi akşamlar hepinizi öpüyoreee
bana cansu hamile gibi geliyo ya bakalım iyice heyecan yaratıyım onamuahhh canımmmmm görüşürüzzzz bat a az kaldıııııııııııı :) heyecan yaratalım :)
önceki akşamı değerlendirdiniz mi dünden öncekiBugun yogunluktan hic yazamadim kizlar
Ya bir sey daniscam size. Benim su ovu.testim dun sabah kopkoyu cikti ya, aksam da tekrarladim siliklesmisti biraz. Dun aksami degerlendiremedik. Kacirdim mi yine acaba??
. İnşllh cnminşallahh kızlar yaa güzel haberler gelsin inşallah hepimizdennn
dün ilişki olduysa yarın ilişki olsun çünkü yarın silikleşir muhtemelenEki Görüntüle 1621018 Oh be sonunda koyu çizgiyi yakaladım 16.günde. İnternetteki hesaplayıcılarda 14.gün görünüyodu. Şimdi ne yapmam lazım. Hergün yapcam
bana cansu hamile gibi geliyo ya bakalım iyice heyecan yaratıyım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?