Eylülde Gel

Kuzularr kaç gün daha böle olcak acaba ?? Şimdi bnm yumurta varmı yanı çatlamışmı yoksa testlere devam mı edım

16. ve 17. günü ovulasyon görünüyor cnm 18. gün de silikleşmeye başlarsa o günleri değerlendirmen gerekiyor...bana verilen bilgiler dogrultusunda

inşallahhhh bu ay sana şans getirir

inşallah canım inşallah.bat ne zaman

kızlaar yine bir mesai sonu haydi bakalım yarına kırmısız uyanmak dileğiyle iyi akşamlar hepinizi öpüyoreee

Bugun yogunluktan hic yazamadim kizlar

Ya bir sey daniscam size. Benim su ovu.testim dun sabah kopkoyu cikti ya, aksam da tekrarladim siliklesmisti biraz. Dun aksami degerlendiremedik. Kacirdim mi yine acaba??

Bugun yogunluktan hic yazamadim kizlar

Ya bir sey daniscam size. Benim su ovu.testim dun sabah kopkoyu cikti ya, aksam da tekrarladim siliklesmisti biraz. Dun aksami degerlendiremedik. Kacirdim mi yine acaba??
önceki akşamı değerlendirdiniz mi dünden önceki

Oh be sonunda koyu çizgiyi yakaladım 16.günde. İnternetteki hesaplayıcılarda 14.gün görünüyodu. Şimdi ne yapmam lazım. Hergün yapcam

Benim için dua edin kızlar. Bu arada foto yüklemeyi beceremedim galiba telefondan zor oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…