- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
dün ilişki olduysa yarın ilişki olsun çünkü yarın silikleşir muhtemelen
Hayiir
ağlama yavrummm...kısmet bu hiç belli olmuyor bu işlere sen bu akşam sıkı bir çalış yarında çalış... Allahtan ümit kesilmez bebişimmmm
Orasi oyle. Kismette varsa olur, yoksa her gun yapsam da olmaz.
Ahanda soz veriyorum, 15'inden once (regl olmazsam) test mest bakmicam.
olsun bozma moralini bu akşamı değerlendirin.dediğin gibi olmıcaksa oluyooo..ben günleri yakaladım da noldu sanki geçen ayOrasi oyle. Kismette varsa olur, yoksa her gun yapsam da olmaz.
dün ilişki olduysa yarın ilişki olsun çünkü yarın silikleşir muhtemelen
olsun bozma moralini bu akşamı değerlendirin.dediğin gibi olmıcaksa oluyooo..ben günleri yakaladım da noldu sanki geçen ayOrasi oyle. Kismette varsa olur, yoksa her gun yapsam da olmaz.
güle güle tatlımmm bizde seni öpüyoruuzz kocamanpapatyalarımmm benim mesai biter....Hepinizi teker teker öpüyorummm...umutsuzluğa asla kapılmayın...yarın hepimiz için harika bir gün olsun...mutlu haberlerle dolsunnnnnn
sperm kalitesi ve verimi düşüyo ben onu yaşadım o heyecan ve istekle senin dediğin gibi yaptık ama olmadı geçen ay ama bu ay asla yapmıyoruz 1 gün aralık bırakyoruz sakin ol zaten sperm 2-3 gün yaşıyoDün oldu, bugün ve yarında olsaişimi şansa bırakmıym diyorum
Bi kurumda çalışıyorum cnm.canım sen ne iş yapıyosun
Haftanın talihlileri
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay
21.CANSU -28 -6AĞUST. - 3EYLÜL - 27AĞUST. -3.ay
26.ESMERİM-24 -31 TEMMUZ-4 EYLÜL - 21AĞUST. -1.YIL
tamam canım seni yinede güncelleyelim öyle yazalım öyle olsunBen sat'i 14 eylul olarak guncelliyorum
Gerci kasik agrilarim var, ya regl olucam ya da diger ve umdugum ihtimal yumurtluyorum.
hadi yaaa tam da bugün kırmızı haber almadık diyodum..boşver canm hayırlısı olsuun ,senin için en hayırlı zaman değil demek ki rabbim vereceği zamanı bizden çok iyi takdir ederBu ayda olmadi yaaa offf adet oldm
Evet canım çok şükür Allah tamamına erdirir inşaallah darısı isteyen herkesin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?