tebikler yaprakcım bizim topiğimizin ilk hamilesisin bize de dua et bizde o güzel duyguyu tadalm allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsinEvet canım çok şükür Allah tamamına erdirir inşaallah darısı isteyen herkesin başına olsun
Allahım burdaki bekleyen tüm üyelerimize nasip etsin inşaallah kimseyi evlatsiz koymasin inşaallahtebikler yaprakcım bizim topiğimizin ilk hamilesisin bize de dua et bizde o güzel duyguyu tadalm allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin
belirtin yaşadıkların varsa bilgilendirme amaçlı yazar msn bizler içinAllahım burdaki bekleyen tüm üyelerimize nasip etsin inşaallah kimseyi evlatsiz koymasin inşaallah
Öyle tabi napalm nasiphadi yaaa tam da bugün kırmızı haber almadık diyodum..boşver canm hayırlısı olsuun ,senin için en hayırlı zaman değil demek ki rabbim vereceği zamanı bizden çok iyi takdir eder
olsun tatlım sağlığımız her zaman önce gelir senin soruların hallolsun bebiş gelir elbet günü gelince ama yaz bize burdan uzaklaşma aramızda kal yani,veda etme yani herzaman birbirimize destek için varız burdaOo ilk bebisimiz hayirli saglikli bizlerede ugurlu olsun insallah tebrik ederim yaprakcm. Bende bugun sonunda doktora gittim ultrasonla bakti kist falan yok 14 mm yumurta varmisyumurta gelisimdemis ama tarlusal verdi 10 gun ic reglin 3. Gunu gel dedi bende umut yok arkadaslar pcos tan dolayi sizlere basarilar diler ben kenara cekilirim bu sorunlarin giderilmesi gerek once cunku arada guzel haberlere bakarim hoscakalin arkadaslar
Nalan kuzum ne oldu kırmızı kart mi gordun ? Senle ayniyiz hemen hemen kaç gündür de giremedimçok opuyorum hepinizi ve çokta seviyorum güzel anne adayları ve anneler :)
Banucum ellerin kolların dert aagri gormesin cancagizim maşallah hiçbirimizi uunutmamissin iyiki varsın :)
yum ne zamandı canım ? kırmızı kart görmediysen umut devam ediyor demektir . bende test yapıorum negatıf ovu yapıorum bir yandan da sankı yum yaklaşmış gibi kızarma var anlamadım bir türlü zeynebin nasıldı eski yazılarına bakmaya çalışıyorum bulursam iyi olur inşallah =)))Yok canim ya, gec yumurtlama oldu ama hic degerlendiremedik. Kismet diyorum artik
İnsallah senden guzel haberler alicaz
Gunaydin kizlaryum ne zamandı canım ? kırmızı kart görmediysen umut devam ediyor demektir . bende test yapıorum negatıf ovu yapıorum bir yandan da sankı yum yaklaşmış gibi kızarma var anlamadım bir türlü zeynebin nasıldı eski yazılarına bakmaya çalışıyorum bulursam iyi olur inşallah =)))
hee yapın yapın böyle de ertesi sabah girmeyeyim buraya kalpten gideyimbana cansu hamile gibi geliyo ya bakalım iyice heyecan yaratıyım ona
hee yapın yapın böyle de ertesi sabah girmeyeyim buraya kalpten gideyimyapmayıııııınnnn
ağzınız bal yesiiiiiinnn kızlaarr inşallahh hepimiz hamiş olalım bu ayyAyyy inşallah canım inşallah :) burda olsaydı '' ağzın bal yesin'' derdi valla
o zamannnnnnHamilesin, hamilesin, hamilesi +41 :) birşeyi kırbir kere söylersen olurmuşşş
ollsun canımm adet bittiği gibi temiz bi sayfayla daha çok çalışıp pozitif olcazzBu ayda olmadi yaaa offf adet oldm
tebrik ederiiimmmmmm hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebişiniiiiEvet canım çok şükür Allah tamamına erdirir inşaallah darısı isteyen herkesin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?