gitmeeeeee kal yaaaOo ilk bebisimiz hayirli saglikli bizlerede ugurlu olsun insallah tebrik ederim yaprakcm. Bende bugun sonunda doktora gittim ultrasonla bakti kist falan yok 14 mm yumurta varmisyumurta gelisimdemis ama tarlusal verdi 10 gun ic reglin 3. Gunu gel dedi bende umut yok arkadaslar pcos tan dolayi sizlere basarilar diler ben kenara cekilirim bu sorunlarin giderilmesi gerek once cunku arada guzel haberlere bakarim hoscakalin arkadaslar
günaydın canparemmmmmm hiiiii demeeee yaaaa limonata iç bol bol kendin yap da c vitamini iyi gelir kıyamam geçen ay da ben öyleydimGünaydın bal bademlerim....Bu sabah inanılmaz bir halsizlik ve bitkinlikle karşınızdayım...Kolumu kaldırmaya dermanım yok...Sanırım hasta olucam.
yum ne zamandı canım ? kırmızı kart görmediysen umut devam ediyor demektir . bende test yapıorum negatıf ovu yapıorum bir yandan da sankı yum yaklaşmış gibi kızarma var anlamadım bir türlü zeynebin nasıldı eski yazılarına bakmaya çalışıyorum bulursam iyi olur inşallah =)))
Gecmıs olsun kuzum..dinlen bol bol..nane limon yap.Günaydın bal bademlerim....Bu sabah inanılmaz bir halsizlik ve bitkinlikle karşınızdayım...Kolumu kaldırmaya dermanım yok...Sanırım hasta olucam.
Günaydın canlar
Benim adet bitti.calışmalar başlasııııınnnn
Gecmıs olsun kuzum..dinlen bol bol..nane limon yap.
oooow ow owwww haydi bakalımmmmmm bismillaaahhhh belinize kuvvetGünaydın canlar
Benim adet bitti.calışmalar başlasııııınnnn
yok yok içme canımmmm nane limon vs bitki çayına da iyi demiyolar.sen limonatadan vazgeçme bitki karıştırma bu araSağol canım benim...dikkat etmeye çalışıyorum...İlaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye...limona dayanıcaz artıkkk
Delioooow ow owwww haydi bakalımmmmmm bismillaaahhhh belinize kuvvet
hüf bat dedin midem tuhaf oldukızlar bugün bat ı olan yok muuuuu?
Sağol canım benim...dikkat etmeye çalışıyorum...İlaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye...limona dayanıcaz artıkkk
canım testi tekrarlasan ya bugün bikızlar benim bat dündü, normalde hiç sekmez, ama ben pazartesi akşamı test yaptım yani bata 1 gün varken negafit çıktı. ama hala gelen giden yok. çıldırmak üzereyim
cesaret edemiyorum. cumaya kadar bekliyeyim dedim belki regl olurumcanım testi tekrarlasan ya bugün bi
nasılsa döngün geçti bence yapmalısın test bu sıkıntıyı belki boşu boşuna çekiyosuncesaret edemiyorum. cumaya kadar bekliyeyim dedim belki regl olurum
ay inan okadr yoruldum ki test yapmaktan. 35 li almıştım testi hiç kalmadı elimde 5-6 ayda. deli gibi yaptım testi. tekrar umutlanıp negatif görmek istemiyorum. kafam çok karışıknasılsa döngün geçti bence yapmalısın test bu sıkıntıyı belki boşu boşuna çekiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?