Eylülde Gel

gitmeeeeee kal yaaa

Günaydın bal bademlerim....Bu sabah inanılmaz bir halsizlik ve bitkinlikle karşınızdayım...Kolumu kaldırmaya dermanım yok...Sanırım hasta olucam.
günaydın canparemmmmmm hiiiii demeeee yaaaa limonata iç bol bol kendin yap da c vitamini iyi gelir kıyamam geçen ay da ben öyleydim

Valla ben birkac kez gordum cift cizgiyi net olarak ama en koyusu 31 agustostaydi. Ve tahminimce o zamandi gercek ovulasyon. Ne oncesini, ne de sonrasini degerlendirdik simdi ise giderek siliklesmekte ovu.testlerim.
Ama dedigim gibi sorun etmiyorum, insan bir kez niyetine girince olur elbet nasipte varsa. Cok dusununce, cok ustune dusunce olmuyor
Zaten ay sonunda tatil planlarimiz var, rahatca gezer, icerim

Sen ne zaman gormustun cift cizgiyi net olarak? Az kaldi senin icin

günaydınnnn canlarımmmm günaydınnnn
nasıl keyiflerrrr iyiyiz dimiii
kırmızılara çok fazla takılmıyoruz ,geldikleri gibi giderler
çalışmalar hız kazansın,hayırlısıyla olacakk
haydi bakalım gün başlasıııııınnnnnnnn

Sağol canım benim...dikkat etmeye çalışıyorum...İlaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye...limona dayanıcaz artıkkk
yok yok içme canımmmm nane limon vs bitki çayına da iyi demiyolar.sen limonatadan vazgeçme bitki karıştırma bu ara

Sağol canım benim...dikkat etmeye çalışıyorum...İlaç da içemiyorum ne olur ne olmaz diye...limona dayanıcaz artıkkk

Sever misin bilmiyorum ama ihlamur da iyi gelir. Ve gebelik baslangicinda her bitki cayini icmemek gerek, sadece ihlamurun sokturucu olmadigindan eminim.

kızlar benim bat dündü, normalde hiç sekmez, ama ben pazartesi akşamı test yaptım yani bata 1 gün varken negafit çıktı. ama hala gelen giden yok. çıldırmak üzereyim

nasılsa döngün geçti bence yapmalısın test bu sıkıntıyı belki boşu boşuna çekiyosun
ay inan okadr yoruldum ki test yapmaktan. 35 li almıştım testi hiç kalmadı elimde 5-6 ayda. deli gibi yaptım testi. tekrar umutlanıp negatif görmek istemiyorum. kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…