- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
kızlar benim bat dündü, normalde hiç sekmez, ama ben pazartesi akşamı test yaptım yani bata 1 gün varken negafit çıktı. ama hala gelen giden yok. çıldırmak üzereyim
anlıyorum canım seni ben 1 kere yaptım test ,negatifi gördüm.şuan deli gibi korkuyorum.ilkte ben böyleysem senin çok çok normal.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ama gecikmesi en iyi işaret bence :)ay inan okadr yoruldum ki test yapmaktan. 35 li almıştım testi hiç kalmadı elimde 5-6 ayda. deli gibi yaptım testi. tekrar umutlanıp negatif görmek istemiyorum. kafam çok karışık
anlıyorum canım seni ben 1 kere yaptım test ,negatifi gördüm.şuan deli gibi korkuyorum.ilkte ben böyleysem senin çok çok normal.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ama gecikmesi en iyi işaret bence :)
yarın canım günüm beklemedeyimSenin bat ne durumda suan
gün gelmeden yapmıcam canım inadım inatKızlar korkmak yok..testi yapın. Gergin günler geçirip strese girmeyin..
Tatlım zaten gün gelmeden yapmayalım. Ama gün geçince yapalım. O stres herşeyimizi etkiliyor.gün gelmeden yapmıcam canım inadım inat
kesinlikle,ben ilk ay hiç gecikmeyen adetimi stresten 5gün geciktirdimTatlım zaten gün gelmeden yapmayalım. Ama gün geçince yapalım. O stres herşeyimizi etkiliyor.
İnşallah güzel haberler verirsin.kesinlikle,ben ilk ay hiç gecikmeyen adetimi stresten 5gün geciktirdim
bu sefer çok geçmeden yapıcam testi ki gelcek varsa rahat rahat gelsin
eveeeettttSanırım listede 1 Hamilemiz var dimi
inşallah canımm hepimiz verelim o güzel haberleri yaaaaİnşallah güzel haberler verirsin.
yarın canım günüm beklemedeyim
testim yok canım ,bakalım yrnı da atlatırsam alıp yapcam testOww fena durumlar... Testin varrsaa durma yappp yap
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyyy heyecan bastı beniiii bat lar yaklaşıncaaaainşallah allahım inşallah sen ellerini sana açmış kullarını geri çevirmeeeee AMİN...
Ayyy heyecan bastı beniiii bat lar yaklaşıncaaaainşallah allahım inşallah sen ellerini sana açmış kullarını geri çevirmeeeee AMİN...
hadi bakalımmmm senin de hayırlı uğurlu olsun canımmm eylül hepimize iyi gelecekkGünaydın şekerler nasılsınız?? Benim bugün son iğnem..
inşallah büyüyodur yumoşlar
C.tesi çatlatma iğnesi vurulacağım..
yalnız doktorum ilişki günü önermedi.. Pazartesi ya da salı gelin göreyim dedi.. Arayıp sormak istiyorum.. İğneden 36 saat sonra sanırım çatlıyo yumoşlar..?
Günaydın şekerler nasılsınız?? Benim bugün son iğnem..
inşallah büyüyodur yumoşlar
C.tesi çatlatma iğnesi vurulacağım..
yalnız doktorum ilişki günü önermedi.. Pazartesi ya da salı gelin göreyim dedi.. Arayıp sormak istiyorum.. İğneden 36 saat sonra sanırım çatlıyo yumoşlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?