Eylülde Gel

kızlar benim bat dündü, normalde hiç sekmez, ama ben pazartesi akşamı test yaptım yani bata 1 gün varken negafit çıktı. ama hala gelen giden yok. çıldırmak üzereyim

Arkadaslarin bana soyledigini sana iletiyorum; kirmizilar cikmamis candan umit kesilmez
Ama sen yine de negatif gibi dusun, pozitif cikarsa daha cok sevinirsin. Aksi halde hayal kirikligi daha buyuk oluyor. Yani benim gecen ay oyle olmustu...

ay inan okadr yoruldum ki test yapmaktan. 35 li almıştım testi hiç kalmadı elimde 5-6 ayda. deli gibi yaptım testi. tekrar umutlanıp negatif görmek istemiyorum. kafam çok karışık
anlıyorum canım seni ben 1 kere yaptım test ,negatifi gördüm.şuan deli gibi korkuyorum.ilkte ben böyleysem senin çok çok normal.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ama gecikmesi en iyi işaret bence :)

anlıyorum canım seni ben 1 kere yaptım test ,negatifi gördüm.şuan deli gibi korkuyorum.ilkte ben böyleysem senin çok çok normal.rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ama gecikmesi en iyi işaret bence :)

Senin bat ne durumda suan

Tatlım zaten gün gelmeden yapmayalım. Ama gün geçince yapalım. O stres herşeyimizi etkiliyor.
kesinlikle,ben ilk ay hiç gecikmeyen adetimi stresten 5gün geciktirdim
bu sefer çok geçmeden yapıcam testi ki gelcek varsa rahat rahat gelsin

Günaydın şekerler nasılsınız?? Benim bugün son iğnem..
inşallah büyüyodur yumoşlar
C.tesi çatlatma iğnesi vurulacağım..
yalnız doktorum ilişki günü önermedi.. Pazartesi ya da salı gelin göreyim dedi.. Arayıp sormak istiyorum.. İğneden 36 saat sonra sanırım çatlıyo yumoşlar..?

hadi bakalımmmm senin de hayırlı uğurlu olsun canımmm eylül hepimize iyi gelecekk

Sanirim oyle ama en dogrusu dr.a sorman canim, hadi hayirlisi insallah. Eylul sana da sans getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…