Amiiiiiinnnnn. 2016nın güzel anneleri olacağız inşallah. .ya kızlar ben bugün acayip duygusalım...sizleri tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum...Yüzyüze görüşmemeiş olsak bile bu kadar yüreği sözü, güzel insanlarla bir arada olmaktan acayip mutluuyum...Allah hepinizin gönlündekini sizlere tez vakitte versin...
canımmm böyle yaparsan karşındaki sulugöz yengeç hemen muslukları açar amaaaya kızlar ben bugün acayip duygusalım...sizleri tanıdığıma çok ama çok mutlu oldum...Yüzyüze görüşmemeiş olsak bile bu kadar yüreği sözü, güzel insanlarla bir arada olmaktan acayip mutluuyum...Allah hepinizin gönlündekini sizlere tez vakitte versin...
canımmm böyle yaparsan karşındaki sulugöz yengeç hemen muslukları açar amaaa
ben de iyi ki tanıdım her birinizi çok seviyorum inanın..
rabbim inşallah hepimizin gönlündekini en tez vakitte en kolay yoldan nasip eder zahmetsizce
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüağla kız ağla . ben saldım kendimi valla ...Beni yalnız bırakma...mutluluk gözyaşları bunlarrrr
hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kız valla doldu benim gözler beeee
aynı şehirde olmak vardı akşam kahvesine ne efkar dağıtırdık
ohhhhhhhhhhhhh bursaya yolun düşerse bi kapın var unutma sakınnnnDağıtırdık valla...balkon keyfisi yapardık....
mrb canımmmmSelam hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum
ohhhhhhhhhhhhh bursaya yolun düşerse bi kapın var unutma sakınnnn
ollllleeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyy oleyyyyyyyyyyyyyyAslında düşebilir...Arkadaşım var orda iş için taşındı gel gel diyip duruyor eğer olursa gelirsem mutlaka haber vereceğim canım
sen de ağla deşarj oluyoz hep birlikteAma ağlamayın ben de ağlarım şimdi
günaydın şekerpareee
inşallah günün birinde sütlü huriye de oluruz
hahahaha inşallah inşallah sütlü nuriyeler sizimuhahhaha inşallahhh en kısa zamanda
ayy nuriye'ymiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?