Eylülde Gel

slmmmm....süpersiniz ama ben çok halsizim bi uykum var tutmasalar uyurum....:)

kızlaarrr lütfen umutsuzluğu atar mısınız içinizden hani bizim geçen haftaki sinerjimiz enerjimizzzz

:) kuşummm senin bir gün kaldı bat a ateşini ölçsene yahu ne meraksızsın hamile olanlarda ateş değeri yüksek çıkıyormusss
aaaa bu cahillik başıma bela benim bişeyden haberim yok
yok yaa ateşim olsa hissederim yok ateşim falan benimmm

aaaa bu cahillik başıma bela benim bişeyden haberim yok
yok yaa ateşim olsa hissederim yok ateşim falan benimmm

hahaha vardır vardır...Bende akşam oturdugum yerde baktım klima yanıyor olmasına ragmen sıcak bastı 37.2 çıktı...ama yumurtlama gününden kaynaklanıyor...Önemli olan regline 3-4 gün kala ateşin yüksekse oldu bu işşşşş :)

Ben bildim bileli hep üşürüm

slm slm slmmmmm canlar genç ve güzel anneler,minnoşlarrrr.Enerji yükseliyo yükseliyo zaman azalıyo kritik günler kapıda artık..caaaaansuuuuu hamile caaaaaansuuuuu hamileeeee

ayyy bi de şimdi ateşim var mı yok mu diye kendimi dinleyeyimm ohhh tam olsunnnn

slm slm slmmmmm canlar genç ve güzel anneler,minnoşlarrrr.Enerji yükseliyo yükseliyo zaman azalıyo kritik günler kapıda artık..caaaaansuuuuu hamile caaaaaansuuuuu hamileeeee
hahahaha banu yaaaaaaaaaaaaa sende miiiii eğer kırmızıyı görürsem bunalıma gircem yalnız heee acaip gaza getirdiniz beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…