- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Günaydın fındık fıstıkgünaydın fıstıklı lokumlar
slmmmm....süpersiniz ama ben çok halsizim bi uykum var tutmasalar uyurum....:)
benden umudu kesin kızlar, geldi gelen..
O bebek bu göbeğe gelcek! !benden umudu kesin kızlar, geldi gelen..
olsun canım önümüzdeki aya inşallah umutlar vardır bi hayır bunda dabenden umudu kesin kızlar, geldi gelen..
burdayım kuşuummmmmmm geldimmmcansu1109 nerdesin şekerim
burdayım kuşuummmmmmm geldimmm
aaaa bu cahillik başıma bela benim bişeyden haberim yok:) kuşummm senin bir gün kaldı bat a ateşini ölçsene yahu ne meraksızsınhamile olanlarda ateş değeri yüksek çıkıyormusss
hehhh şuracıkta bayılayım ben siz onu istiyosunuuuuzRam pa pa pam davullar çalmaya başlasıncansu1109 yarın büyük gün.
aaaa bu cahillik başıma bela benim bişeyden haberim yok
yok yaa ateşim olsa hissederim yok ateşim falan benimmm
Ben bildim bileli hep üşürümhahaha vardır vardır...Bende akşam oturdugum yerde baktım klima yanıyor olmasına ragmen sıcak bastı 37.2 çıktı...ama yumurtlama gününden kaynaklanıyor...Önemli olan regline 3-4 gün kala ateşin yüksekse oldu bu işşşşş :)
Ben bildim bileli hep üşürüm
ayyy bi de şimdi ateşim var mı yok mu diye kendimi dinleyeyimm ohhh tam olsunnnnhahaha vardır vardır...Bende akşam oturdugum yerde baktım klima yanıyor olmasına ragmen sıcak bastı 37.2 çıktı...ama yumurtlama gününden kaynaklanıyor...Önemli olan regline 3-4 gün kala ateşin yüksekse oldu bu işşşşş :)
hahahaha banu yaaaaaaaaaaaaaslm slm slmmmmm canlar genç ve güzel anneler,minnoşlarrrr.Enerji yükseliyo yükseliyo zaman azalıyo kritik günler kapıda artık..caaaaansuuuuu hamile caaaaaansuuuuu hamileeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?