Eylülde Gel

slmm kızlar malumunuz 29 u benım yumurtlama gunum görünüyordu ve bu ay geçen hafta hep sol yumurtalık tarafımda sancı oldu.Dün de ilişki sırasında sol yumurtalığım çok ağrıdı.Acep neden olmuştur fikri olan ya da siz de böyle bir şey olan var mı

Kızlaaaaaaar diyelim ki hamıleyiz ve bunu eşlerimize süpriz yaparak söylemek istiyoruzzzz. Nasıl soylemeli .hadi bakalım değişik fikirler var mı??

Kızlaaaaaaar diyelim ki hamıleyiz ve bunu eşlerimize süpriz yaparak söylemek istiyoruzzzz. Nasıl soylemeli .hadi bakalım değişik fikirler var mı??
valla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorum

benim bu ay yumurtlama ağrımdan sonra kasık ağrım hiç geçmedi ara ara hep oldu hala da devam ediyo ama şundandır diyemiyorum malumunuz

ayyy 11i bizim yıldönümümüz eğer varsa o zamana kdr tutabilirsem tutarım diyorum kendimi ama o anki ruh haliyle naparım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…