bunalımını da alırız olsunhahahaha banu yaaaaaaaaaaaaasende miiiii eğer kırmızıyı görürsem bunalıma gircem yalnız heee acaip gaza getirdiniz beniiiii
ayy kıyamam :) ben hiç yemedim galiba :)anladık biz sıkıntı yok tatlımcanımıda çektirdin ayrıcaaaaa oyyşşş
senden umut kesmeyelim sende kesme ümidini,yok öyle bişey tekrar ekliycez kırmızı gelenleri bizden kurtuluş yokbenden umudu kesin kızlar, geldi gelen..
hehe cansınız yaaa iyi ki varsınız kızımmmmmmm insan bu grupla yaşlanmazzbunalımını da alırız olsun
valla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorumKızlaaaaaaar diyelim ki hamıleyiz ve bunu eşlerimize süpriz yaparak söylemek istiyoruzzzz. Nasıl soylemeli .hadi bakalım değişik fikirler var mı??
benim bu ay yumurtlama ağrımdan sonra kasık ağrım hiç geçmedi ara ara hep oldu hala da devam ediyo ama şundandır diyemiyorum malumunuzslmm kızlar malumunuz 29 u benım yumurtlama gunum görünüyordu ve bu ay geçen hafta hep sol yumurtalık tarafımda sancı oldu.Dün de ilişki sırasında sol yumurtalığım çok ağrıdı.Acep neden olmuştur fikri olan ya da siz de böyle bir şey olan var mı
ayyy 11i bizim yıldönümümüz eğer varsa o zamana kdr tutabilirsem tutarım diyorum kendimi ama o anki ruh haliyle naparım bilmemKızlaaaaaaar diyelim ki hamıleyiz ve bunu eşlerimize süpriz yaparak söylemek istiyoruzzzz. Nasıl soylemeli .hadi bakalım değişik fikirler var mı??
kıyamam yaa bu ay son olsun inşallahhhhvalla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorum
bende de aynı şekilde devam ediyor ağrı.Acaba yine kist mi oluştu diye korkuyorum.benim bu ay yumurtlama ağrımdan sonra kasık ağrım hiç geçmedi ara ara hep oldu hala da devam ediyo ama şundandır diyemiyorum malumunuz
ben de geçen hafta evlilik yıldonumunde hedıye almadım.O bana almış ben de geç gelen yıldonumu hediyesi dıye verırımayyy 11i bizim yıldönümümüz eğer varsa o zamana kdr tutabilirsem tutarım diyorum kendimi ama o anki ruh haliyle naparım bilmem
canım oluştuysa da yapacak bişey yok napalım artık beyin durdu düşünemiyorum ne nedendir diyebende de aynı şekilde devam ediyor ağrı.Acaba yine kist mi oluştu diye korkuyorum.
ay ne güzel oluuur rben de geçen hafta evlilik yıldonumunde hedıye almadım.O bana almış ben de geç gelen yıldonumu hediyesi dıye verırım
bu olabilir ya kutuya gebelik testi koyup yapılabılır.kutuyu bi açıcak tataaammm tek çizgiben de geçen hafta evlilik yıldonumunde hedıye almadım.O bana almış ben de geç gelen yıldonumu hediyesi dıye verırım
hepimiz teyzeyiz canlar kızlarrr hepimiz güzel haberleri patlatcaz görün bakınnnnTeyze oluyorusssssssss :))))))( inşallahhhhh)
he ya mayıstan beri alıştım kistimle yaşamaya . kavuşmuş oluruz birbirimize hasretlik biter.canım oluştuysa da yapacak bişey yok napalım artık beyin durdu düşünemiyorum ne nedendir diye
benimki anlamaz kıyamam ona ben yaaabu olabilir ya kutuya gebelik testi koyup yapılabılır.kutuyu bi açıcak tataaammm tek çizgi
ben çift çizgili olanını düşünmüştümbu olabilir ya kutuya gebelik testi koyup yapılabılır.kutuyu bi açıcak tataaammm tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?