- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Benim suratmdan belli olur heraldevalla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorum
tek çizgiyi gördüm şimdiye kadar o yüzden çiftini hayal dahi edemiyorumben çift çizgili olanını düşünmüştüm
hayalimiz gerçek olcak bu ay inşallah inşalalh inşallahhtek çizgiyi gördüm şimdiye kadar o yüzden çiftini hayal dahi edemiyorum
bu olabilir ya kutuya gebelik testi koyup yapılabılır.kutuyu bi açıcak tataaammm tek çizgi
ohhhhh missss hadi dinlen de gel canpareeeben siesta ya çekiliyorum kızlar güzel güzel uykuda yumurtlayım gıdak gıdak
ben siesta ya çekiliyorum kızlar güzel güzel uykuda yumurtlayım gıdak gıdak
Yaaaa ne güzell. ...Keşke bende yapabilsem.ben siesta ya çekiliyorum kızlar güzel güzel uykuda yumurtlayım gıdak gıdak
Hadi inşallahbayanlar merhabalar hepinize uzun bir tatilden sonra aranıza döndüm en son sayfayı 7 de bırakmıştım 180 olmus tabikide hepsini tek tek okudum hamile varmış hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alssın insallah
ben tatilimi çok güzel değerlendirdim çalıştık durduk stres attım hamile kalmaya hazırım
şuan göğüs hasssasiyetim ve sağ yumurtalığımda sancı var cuma doktora gideceğim umarım güzel haber veririm
olabilir aslındaa beeYemeğe bi misafirimiz var diye sofra 3 kişi kurulacaktabii o merak içinde hooop pratikleri tabağın üstüne koyacaksın. .çok mu film izliyorum ne
ben de istedim ben deeeYaaaa ne güzell. ...Keşke bende yapabilsem.
Şimdi pofuduk bi yastık olacaktıben de istedim ben deee
ohhh bursa çok sıcak bugünŞimdi pofuduk bi yastık olacaktı
burası bugün 38Ankara artık sabah akşam serin.
merhaba arkadaşlar,
bende yeniyim artık buralarda
eylülün umutlu anne adaylarından biri olarak buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?