Eylülde Gel

O bebek bu göbeğe gelcek! ! çalışmalara devam.

Gelecek, gelecek elbet gelecek!
Onemli olan saglikla gelsin, hayirla gelsin

Bu arada isyerimde bi arkadasim biraz gobekliydi ve ise basladigindan beri herkes "bebek mi, gobek mi?" diye soruyordu ona. Ve o kiz da cok bebek istiyordu, ona oyle soylene soylene birkac ay sonra bebisi oldu, gecen gun bana dedi birisi, ay dedim insallah
(dipnot: gobis yapmis olmami kafaya takmadim degil)

:) bebiştir o ( inşallah)

oh hadi inşallahhh göbişlerde bebişler olsunnnn

valla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorum

Ahahha al benden de o kadar valla! Birkac gun onceki mide bulantimi ona soyledigimde heyecan yapti garibim.
Aksini iddia etmeme ragmen tum gun civciv ikonlari yolladi
(usutme sebebiyle oldugu kesin, enf.cikti)

Ahahha al benden de o kadar valla! Birkac gun onceki mide bulantimi ona soyledigimde heyecan yapti garibim.
Aksini iddia etmeme ragmen tum gun civciv ikonlari yolladi
(usutme sebebiyle oldugu kesin, enf.cikti)
ah kıyamam yaaa ben ilk ayımda çok heveslendirmiştim kociyi çok üzülmüştü,o yüzden 2aydır hiç renk vermiyorum. yoktur öyle hissediyorum diyorum

yahu hiçbir belirtin yok mu...analadım ki insan paylaşır
yaaaa diyorum yaa kasıklarım ağrıyo her ay ağrıyan gögüslerim bile ağrımıyo :S onun harici hiçbi belirti fln yok akıntım var ama çamaşırım ıslak hep günlük ped de yasak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…