- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
Hoşgeldinmerhaba arkadaşlar,
bende yeniyim artık buralarda
eylülün umutlu anne adaylarından biri olarak buradayım
hoşgeldin canım aramıza ,şans getirsin burası sana :)merhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
O bebek bu göbeğe gelcek! !çalışmalara devam.
kaçta bitiyo mesai senin ben de sıkıldım bugünnoff çok sıkıldım ben daral geldi
kaçta bitiyo mesai senin ben de sıkıldım bugünn
Gelecek, gelecek elbet gelecek!
Onemli olan saglikla gelsin, hayirla gelsin
Bu arada isyerimde bi arkadasim biraz gobekliydi ve ise basladigindan beri herkes "bebek mi, gobek mi?" diye soruyordu ona. Ve o kiz da cok bebek istiyordu, ona oyle soylene soylene birkac ay sonra bebisi oldu, gecen gun bana dedi birisi, ay dedim insallah
(dipnot: gobis yapmis olmami kafaya takmadim degil)
oh hadi inşallahhh göbişlerde bebişler olsunnnnGelecek, gelecek elbet gelecek!
Onemli olan saglikla gelsin, hayirla gelsin
Bu arada isyerimde bi arkadasim biraz gobekliydi ve ise basladigindan beri herkes "bebek mi, gobek mi?" diye soruyordu ona. Ve o kiz da cok bebek istiyordu, ona oyle soylene soylene birkac ay sonra bebisi oldu, gecen gun bana dedi birisi, ay dedim insallah
(dipnot: gobis yapmis olmami kafaya takmadim degil)
benim de 18:0018:30 da dahaa çokkk varrr.....pfff
valla benımkine süpriz yapmak zor yemez yani.çünkü hamile değilken bile hamile sanıyo beni hamile olmadığma inandırmaya çalışıyorum
ah kıyamam yaaa ben ilk ayımda çok heveslendirmiştim kociyi çok üzülmüştü,o yüzden 2aydır hiç renk vermiyorum. yoktur öyle hissediyorum diyorumAhahha al benden de o kadar valla! Birkac gun onceki mide bulantimi ona soyledigimde heyecan yapti garibim.
Aksini iddia etmeme ragmen tum gun civciv ikonlari yolladi
(usutme sebebiyle oldugu kesin, enf.cikti)
valla her wc gidişimde korkarak gidiyorum zaten yaaa öffff uyusam uyansam cuma günü olmuş olsa yaaaaa
valla her wc gidişimde korkarak gidiyorum zaten yaaa öffff uyusam uyansam cuma günü olmuş olsa yaaaaa
tamam tamam sakin sakinnnn derin nefes al ver al verrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) stres yok heyecan var
tamam tamam sakin sakinnnn derin nefes al ver al verrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hahahahaahahaha sinirlerim bozuldu iyice kızım yaaaaaahahhahahaha :)
tamam tamam sakin sakinnnn derin nefes al ver al verrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yaaaa diyorum yaa kasıklarım ağrıyoyahu hiçbir belirtin yok mu...analadım kiinsan paylaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?