yaaaa diyorum yaa kasıklarım ağrıyoher ay ağrıyan gögüslerim bile ağrımıyo :S onun harici hiçbi belirti fln yok akıntım var ama çamaşırım ıslak hep günlük ped de yasak bana
valla her wc gidişimde korkarak gidiyorum zaten yaaa öffff uyusam uyansam cuma günü olmuş olsa yaaaaa
bu ay çok çalıştım diye umudum fazla ama o yüzden gecikirse de şu pıtırcık beynim sayesinde gecikcek ama onu biliyorumAman bizdee belirti varda ne oluyo hahaha...psikolojik hep
Gelsin bebişlerGelecek, gelecek elbet gelecek!
Onemli olan saglikla gelsin, hayirla gelsin
Bu arada isyerimde bi arkadasim biraz gobekliydi ve ise basladigindan beri herkes "bebek mi, gobek mi?" diye soruyordu ona. Ve o kiz da cok bebek istiyordu, ona oyle soylene soylene birkac ay sonra bebisi oldu, gecen gun bana dedi birisi, ay dedim insallah
(dipnot: gobis yapmis olmami kafaya takmadim degil)
aminnnnn iinşallahhh hepimizeee olsun o minnaklarrrrOlsun olsun, kirmizinin olmadigi, bembeyaz sayfada minicik embriyolu bir cuma olsun!
rabbim çok beklemeden gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahhhhherkese teşekkür ederimmmm
inşallah herkese şans getirir burası.
bu arada ben sinem, yarışmaya balıkesirden katılıyorum. memurum 25 yaşındayım 1 yıldır cocuk istiyorum
Merhaba belirti hiç olmadı ben de hatta beklemiyordum sürpriz oldu belirtiyor yoğun olarak yaşadığım aylar hep negatifti ilk hamilelik te de belirtin yoktu yani demem o ki belirti işine çok takilmayin sonra hayal kırıklığı olabiliyorbelirtin yaşadıkların varsa bilgilendirme amaçlı yazar msn bizler için
herkes en belirgin özellik göğüs ağrısı diyor,her ay adetten önce ağrıyan göğüslerimde tık yok ,benim de umudumu inceden inceden kıran olay budurMerhaba belirti hiç olmadı ben de hatta beklemiyordum sürpriz oldu belirtiyor yoğun olarak yaşadığım aylar hep negatifti ilk hamilelik te de belirtin yoktu yani demem o ki belirti işine çok takilmayin sonra hayal kırıklığı olabiliyor
hahaha yok kızz aşk olsunnn burda hep birlikte birbirimizi motive ediyoruzyok kızcağız birşeye takılmıyodu biz yaptık ahhahaa
evet canımm beklemedeyim az kasık ağrım ve akıntım dışında hiç bi değişiklik yok bendeCansu senin yarınmış regl günün baktım da listeye
hahaha yok kızz aşk olsunnn burda hep birlikte birbirimizi motive ediyoruz
ben senin stresini sıkıntını gazını herbişeyini alıııııır çarpar bölerrr pozitif duygularla sana iade ederim şekerim hiç merak etme sennnbenim daha çok varr diye böyle rahat rahat konusuyorum... sen birde beni gör bat a yaklaşınca hahahaha
ben senin stresini sıkıntını gazını herbişeyini alıııııır çarpar bölerrr pozitif duygularla sana iade ederim şekerim hiç merak etme sennn
sen de sen de sen deeeeayyy canımsın yaaa
üşütmüş olabilir misin canımKuzular bişey sorcam ; şimdi benim adetim dün bitti.bugun sağ kasıgım ağrıyor. Neden olabilir
İnşallah canım, evde gerçekten eksiklik hissediliyor. acelem yok ama geç de kalmak istemiyorumrabbim çok beklemeden gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?