Eylülde Gel

yaaaa diyorum yaa kasıklarım ağrıyo her ay ağrıyan gögüslerim bile ağrımıyo :S onun harici hiçbi belirti fln yok akıntım var ama çamaşırım ıslak hep günlük ped de yasak bana

Aman bizdee belirti varda ne oluyo hahaha...psikolojik hep

herkese teşekkür ederimmmm

inşallah herkese şans getirir burası.
bu arada ben sinem, yarışmaya balıkesirden katılıyorum. memurum 25 yaşındayım 1 yıldır cocuk istiyorum

Gelsin bebişler

herkese teşekkür ederimmmm

inşallah herkese şans getirir burası.
bu arada ben sinem, yarışmaya balıkesirden katılıyorum. memurum 25 yaşındayım 1 yıldır cocuk istiyorum
rabbim çok beklemeden gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahhhh

belirtin yaşadıkların varsa bilgilendirme amaçlı yazar msn bizler için
Merhaba belirti hiç olmadı ben de hatta beklemiyordum sürpriz oldu belirtiyor yoğun olarak yaşadığım aylar hep negatifti ilk hamilelik te de belirtin yoktu yani demem o ki belirti işine çok takilmayin sonra hayal kırıklığı olabiliyor

herkes en belirgin özellik göğüs ağrısı diyor,her ay adetten önce ağrıyan göğüslerimde tık yok ,benim de umudumu inceden inceden kıran olay budur

benim daha çok varr diye böyle rahat rahat konusuyorum... sen birde beni gör bat a yaklaşınca hahahaha
ben senin stresini sıkıntını gazını herbişeyini alıııııır çarpar bölerrr pozitif duygularla sana iade ederim şekerim hiç merak etme sennn

Kuzular bişey sorcam ; şimdi benim adetim dün bitti.bugun sağ kasıgım ağrıyor. Neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…