Kuzular bişey sorcam ; şimdi benim adetim dün bitti.bugun sağ kasıgım ağrıyor. Neden olabilir
en hayırlı en doğru zamanda gelsin şapşiğin canımmİnşallah canım, evde gerçekten eksiklik hissediliyor. acelem yok ama geç de kalmak istemiyorum
- Bayanlar ovu testleriyle ilgili soracagim ilk yaptigimda ikinci cizgi hoc gözükmüyordu aradan bir saat gecince boyle oldu sizinde ikinci cizginiz hemen mi oluşuyor yoksa zaman gecince mi
tüüüüünnnaaayyyydınnnn ohhh misakşam yatmaz sabah kalkmaz öğlen uyurdan günaydııııın tekrar
aslında ilk 5 dakıka ya da 10 dakıkaya kadar çıkmas lazm ama bu markayı kullanmadım farklı mı ki
kullanmayan tek ben miyim kızlar yaLaboquick kullanıyorum ben siz ne alıyorsunuz ovu testi?
ben de sendenimben hiç kullanmadım ovulasyon testi
işe yarıyormu ki
hoşgeldin burdayız :)Ben geldim herkes susmuş ne oldu size
ayy ne kdr güzel haber gerçekten de. rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine. kesinlikle canım vakit saat gelince ve stresten uzak olunca olmaması için bi sebep yok , darısı başımıza tez zamanda en zahmetsiz yoldanYok mu kimsede guzel haber ben guzel bi haber vereyim bi tanidigim biri 10yillik evli tam 8kez tup bebk denediler en buyugu 4aylikken dustu artik biraktilar denemeyi derken kiz kendi kendine doğal yoldan hamile kalmis simdi 8aylik hamile deme ki stres yapmadan oluruna birakmak gerekmis
hehehe inşallah canım hayırlısıylacansu1109 amin insallah rabbim herkese isteyen herkese bu mutlulugu tatmayi nasipetsin bizim de kucaklarimiz dolsun en kisa zamanda kaka ve cisle ugrasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?