Eylülde Gel

ben tam 19 gün geciktim
geçen hafta kan testi yaptırdım bişey cıkmadı
progesteron verdi doktor gönderdi. bakalım haftaya kadar olmazsam yine gidicem doktora.
aranızda en cok ben stresliyim sanırım

1. Bayanlar ovu testleriyle ilgili soracagim ilk yaptigimda ikinci cizgi hoc gözükmüyordu aradan bir saat gecince boyle oldu sizinde ikinci cizginiz hemen mi oluşuyor yoksa zaman gecince mi

Eklentiler

• 20150901_165035.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 52
akşam yatmaz sabah kalkmaz öğlen uyurdan günaydııııın tekrar

1. Bayanlar ovu testleriyle ilgili soracagim ilk yaptigimda ikinci cizgi hoc gözükmüyordu aradan bir saat gecince boyle oldu sizinde ikinci cizginiz hemen mi oluşuyor yoksa zaman gecince mi

aslında ilk 5 dakıka ya da 10 dakıkaya kadar çıkmas lazm ama bu markayı kullanmadım farklı mı ki

akşam yatmaz sabah kalkmaz öğlen uyurdan günaydııııın tekrar

aslında ilk 5 dakıka ya da 10 dakıkaya kadar çıkmas lazm ama bu markayı kullanmadım farklı mı ki
tüüüüünnnaaayyyydınnnn ohhh mis
yemeklerin tamam mı kızlar arada yemek önerisi de verelim yaa aklımdayken diyeyim insan şaşırıyor ne yapacağını hergün

Slm herkes e hamile arkadaşı tebrik ediyorum vee hepimizin o güzel duyguları yaşamasını diliyorum.kırmızıları görenler biliyorum ne kadar üzülmeyin desekte elimizde değil fakat yalnız değilsiniz herşeyin ilacı sabırdır.sabredicez mücadele edicez vee sonunda kavuşucaz inşallah bebişlerimize

Yok mu kimsede guzel haber ben guzel bi haber vereyim bi tanidigim biri 10yillik evli tam 8kez tup bebk denediler en buyugu 4aylikken dustu artik biraktilar denemeyi derken kiz kendi kendine doğal yoldan hamile kalmis simdi 8aylik hamile deme ki stres yapmadan oluruna birakmak gerekmis

ayy ne kdr güzel haber gerçekten de. rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine. kesinlikle canım vakit saat gelince ve stresten uzak olunca olmaması için bi sebep yok , darısı başımıza tez zamanda en zahmetsiz yoldan

cansu1109 amin insallah rabbim herkese isteyen herkese bu mutlulugu tatmayi nasipetsin bizim de kucaklarimiz dolsun en kisa zamanda kaka ve cisle ugrasalim

kızlar bir mesaiyi daha yemiş bulunmaktayım.
hepinize iyi akşamlar kırmızısız güne uyanmak dileğiyle öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…