Bende balikesirrrr :)herkese teşekkür ederimmmm
inşallah herkese şans getirir burası.
bu arada ben sinem, yarışmaya balıkesirden katılıyorum. memurum 25 yaşındayım 1 yıldır cocuk istiyorum
Bende hiç kullanmadim :)kullanmayan tek ben miyim kızlar ya
Bat 4-5 gorunuyor 31 agustos 1 eylul de bu ovulari yaptim 1 hafta once yaptigimda silikti simdi daha koyu sanki sen ne dersin kuzum4 .!.:Gunaydin kizlarcanm benimki silik cizgi ile basladi ve gunden gune koyulasti ama bu herkezde ayni olmuyrmus bu tez çürütüldü diye biliyrm batina kac gün var senin
hadi bakalımmmm senin de hayırlı uğurlu olsun canımmm eylül hepimize iyi gelecekk
Sanirim oyle ama en dogrusu dr.a sorman canim, hadi hayirlisi insallah. Eylul sana da sans getirsin
Banucum valla bende yetisemiyorum gruba bi girmiyorm 300-500 mesaj var :)))ooooo yine herkes ince gelmişim ben yaa gündüz mesaisi bitmişgece mesaisi açılmıştır..
maaşallahı var grubumuzun ya enerjisi harikaBanucum valla bende yetisemiyorum gruba bi girmiyorm 300-500 mesaj var :)))
Aynen valla herkes birbirine destek :)) super enerji :)) benimde bata 2-3 gun var merak ediyorum ovu ise yariyor mu :)maaşallahı var grubumuzun ya enerjisi harikayarn inşallah cansu1109 bize güzel haberi de verirseetam süper olucak
geç yumurtlama yoksa,yani yumurtlaman geçtiyse yarıyo yapcakmsınAynen valla herkes birbirine destek :)) super enerji :)) benimde bata 2-3 gun var merak ediyorum ovu ise yariyor mu :)
evet yaa bu akşam kimsecikler yookk..senin ne kadar şafak canımHerkes calisiyor sanirim ses seda yok
Canım bunu dün ve ondan önceki gün yaptım adetim yyakın ve böyle koyulasma var nedir bu sencegeç yumurtlama yoksa,yani yumurtlaman geçtiyse yarıyo yapcakmsın
İnşallah cansucum,
benim evlilik yıldönümümde eylül..
güzel bişey inşallah olumlu haberler alıcaz hadi hayrlısıCanım bunu dün ve ondan önceki gün yaptım adetim yyakın ve böyle koyulasma var nedir bu sence
Canım bunu dün ve ondan önceki gün yaptım adetim yyakın ve böyle koyulasma var nedir bu sence
sende yok dimi gelen giden belirtiYarin da yap derim, giderek koyulasmis mi bakalim? Kesin bir sonuc vermiyor hatta aksine epey bir umutlandirabiliyor ama bence sende var bisiler!
Elinde test varsa yarin da yap derim ve bizimle paylas canim
sende yok dimi gelen giden belirti
evet canım yani eylülü yakalıyosun kıysından köşesinden,garip bişey oldu senin bu ay ki durumu ben çok merak ediyorumAdet olacakmiscasina agrilarim var surekli. Sabah ovu testim oldukca siliklesmisti. Aksam yapmadim o yuzden. Karman corman gecen bir ay oldu
Neyseki Eylul geldi de, gebelik haberi icin olmasa da embriyo olusumu icin hala firsat var demektir! O yuzden regli bekliyorum bir an once gelir umarim...
Ovu.test yapmayan arkadaslara onerim; genel olarak duzenliyse regliniz hic bulasmayin, kafa karistirmayin. En ideali duzenli iliski
evet canım yani eylülü yakalıyosun kıysından köşesinden,garip bişey oldu senin bu ay ki durumu ben çok merak ediyorumkatılıyorum sana ovu.testleri çöpe yaa bugün bi tane yapıyım dedm daha yumurtlamadm ama beni hemen farklı bi boyuta soktu,bi beklentiye girdim niye yumurtlamadım hemen yumurtlaym diye bi telaş bi acelecilik sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?