Eylülde Gel

4 .!.:
Gunaydin kizlar canm benimki silik cizgi ile basladi ve gunden gune koyulasti ama bu herkezde ayni olmuyrmus bu tez çürütüldü diye biliyrm batina kac gün var senin
Bat 4-5 gorunuyor 31 agustos 1 eylul de bu ovulari yaptim 1 hafta once yaptigimda silikti simdi daha koyu sanki sen ne dersin kuzum

Eklentiler

• IMG-20150901-WA0044.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 30
Canım bunu dün ve ondan önceki gün yaptım adetim yyakın ve böyle koyulasma var nedir bu sence

Yarin da yap derim, giderek koyulasmis mi bakalim? Kesin bir sonuc vermiyor hatta aksine epey bir umutlandirabiliyor ama bence sende var bisiler!
Elinde test varsa yarin da yap derim ve bizimle paylas canim

Yarin da yap derim, giderek koyulasmis mi bakalim? Kesin bir sonuc vermiyor hatta aksine epey bir umutlandirabiliyor ama bence sende var bisiler!
Elinde test varsa yarin da yap derim ve bizimle paylas canim
sende yok dimi gelen giden belirti

sende yok dimi gelen giden belirti

Adet olacakmiscasina agrilarim var surekli. Sabah ovu testim oldukca siliklesmisti. Aksam yapmadim o yuzden. Karman corman gecen bir ay oldu
Neyseki Eylul geldi de, gebelik haberi icin olmasa da embriyo olusumu icin hala firsat var demektir! O yuzden regli bekliyorum bir an once gelir umarim...

Ovu.test yapmayan arkadaslara onerim; genel olarak duzenliyse regliniz hic bulasmayin, kafa karistirmayin. En ideali duzenli iliski

evet canım yani eylülü yakalıyosun kıysından köşesinden,garip bişey oldu senin bu ay ki durumu ben çok merak ediyorum katılıyorum sana ovu.testleri çöpe yaa bugün bi tane yapıyım dedm daha yumurtlamadm ama beni hemen farklı bi boyuta soktu,bi beklentiye girdim niye yumurtlamadım hemen yumurtlaym diye bi telaş bi acelecilik sardı beni

Seninki duzenliydi yanlis hatirlamiyosam. Tahmini fertil donemde daha duzenli olmasi kosuluysa bence her donemi bos gecme, mümkünse tabi

Ovu.test / hcg test bunlar elde olmamali ki, zirt pirt yapip kafa karistirmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…