benim düzenli evet yarından sonra yumurtlamam gerek elimde var sırf çöpe atmayım diye son 3 ünü de yapcam.gebelik testim yok zaten orası allah kerim gerek olursa alırım ki gerek olur inş.Seninki duzenliydi yanlis hatirlamiyosam. Tahmini fertil donemde daha duzenli olmasi kosuluysa bence her donemi bos gecme, mümkünse tabi
Ovu.test / hcg test bunlar elde olmamali ki, zirt pirt yapip kafa karistirmayalim
evet zırt pırt yapıoruz vallaSeninki duzenliydi yanlis hatirlamiyosam. Tahmini fertil donemde daha duzenli olmasi kosuluysa bence her donemi bos gecme, mümkünse tabi
Ovu.test / hcg test bunlar elde olmamali ki, zirt pirt yapip kafa karistirmayalim
inşallah kuzumm inşallahgüzel bişey inşallah olumlu haberler alıcaz hadi hayrlısı
evet yaa bu akşam kimsecikler yookk..senin ne kadar şafak canım
Canm benimde boyleydi silik cizgim gittikce koyulasti ve koyu oldugu anda gebelik yaptim pozitif cikti devam et ınş hamissindir bata kac gun var bu aradaAz önce de sagdakini yaptım 3 gundur yapıyorum gebelik testi negatif ama bunda kırmızı var anlamiyorum hiç
olsun canım regl bitsin de çalışmalar başlasın hızla eylül daha yeni başadıııgünaydın herkeseeeeee mesai başladı
malesef ben bugün hasta oldum, ama seviniyorum yeni bir düzene giriyorum
günaydınnn canikolar günaydınnnnn güzelliklerr ,
bende gelen giden daha yok.
dün sizin söyledikleriniz geldi aklıma akşam 11flndı ateş ölçtüm koltukaltı ama 36.9 du sabah kalkınca ölçtüm 36.5bişey yok gibi görünüyo bakalım bekliyoruz
gerçekten miiiiigenelde gebelik olmayan ateşler 35,9 -36.1 felanayhhhh olabilirrrr valla
günaydın kuzuGünaydın canlar
çıkar mı ki bugünnn ?günaaaaaaaydıııııııııı tatlışlarrrrr
cansu bugün test yaaaaaappp çatlıcam yaaaa
bakalım dha saat erken gelir belki sevimsiz32.gün 36,4
33.gün 36,4
34.gün 36,6
35.gün 36,7 kan testi:2200 ve bu kişi hamiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?