Eylülde Gel

çıkar mı ki bugünnn ?
arkadaşlar 2gün fln geçsin öyle çıkar anca dediler 10kere o stresi yaşamayı yüreğim kaldırmaz gibi geliyo banucan ya
ya tatlım çıkar normal yumurtlamaysa...ama madem yarın sabah yap o zaman sen burdaki baskılara dayanamazsın valla akşam hep seni düşündüm hamile mi ki diye

ya tatlım çıkar normal yumurtlamaysa...ama madem yarın sabah yap o zaman sen burdaki baskılara dayanamazsın valla akşam hep seni düşündüm hamile mi ki diye
canım yaa
inşallah bu ay hepimizin gönlünden geçen olur hep birlikte seviniriz

beklemek istiyorsan bekle tabi tatlım...Sen bizim heyecanımızı anla :) sakin sakin strese gerek yok....gelecekse gelecek...gelmeyecekse bebek gelecek muahhh
doğru diyosun canımmmm ikisinden biri nasipse gelecek olan gelecek kaçış yok

bence de bekle canım...Ben geçen ay regl olacağım gün yaptım negatişf çıktı..akşamına da geldi çok canım sıkıldı..dedim ne diye beklemiyosun
evet evet o yüzden beklemedeyim en azından gecikti diyebileyim bugün zaten gelebilir günü sonuçta..

Ateş ölçmede herkesin aynı olmayabilir. Ayrıca ateş ölçmenin kuralları var her gün sabah 6-7 arasında ölçeceksin ve yataktan kalkmadan. Ayrıca en az 3 saat uyumuş olman gerekiyor. Ağızdan ölçüm yapardık. Mesela benim 37.3 dü tam adet günü yaptığım zamanki ateşim şok olmuştum. Çünkü 36 larda olurdu küsüratlı olarak. Tam adet günü yükselmişti. Senin vücut ısın farklıdır mutlaka kimseninkiyle kıyaslayamazsın.

Tabi canım bizimki bir umut işte :))) ama inşallah bu işarettir :)

kıyaslamıyoruz canım zaten öyle bi olasılık sadece allah bilir tabii ki

Ateş ölçme çok güzel bir yöntemdi. Bir kaç ayda anca bulabiliyordun yumurtlama gününü sürekli ölçüm yapmak gerekiyor. Ama adet gününü kesin saptardın ve adet günü kesin ateş düşerdi istersen en kalın yorganın altına sok kendini :) adet olucaksan mutlaka ateşin düşük olurdu.
Ben de bu ay son 3 gün ölçmeyi düşünüyorum. Az çok belli benim ateşim eskiden bildiğim kadarıyla. Ama kız çok uyandırıyor yanına çağırıyor. Yataktan kalkmadan 2 dk ölçebilirsem bakıcam işte ben de merak ediyorum bu ayı tuttu mu diye

Biz ateşimizi ölçer o verileride fertility friend diye bir internet sitesi vardı. Oraya girerdik bilgileri bir çizelge oluşurdu. Grafik şeklinde ama baktım site çok değişmiş eski halinden eser yok. O tabloyu yorumlardı tecrübeli hanımlar hamile kalanlar. Burda kk da grubu vardı hatta size kopyaladım.

doğrudur canım da bu yöntemler doğru da olsa kadını strese sokan bişey olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…