ya tatlım çıkar normal yumurtlamaysa...ama madem yarın sabah yap o zaman sen burdaki baskılara dayanamazsınçıkar mı ki bugünnn ?
arkadaşlar 2gün fln geçsin öyle çıkar anca dediler 10kere o stresi yaşamayı yüreğim kaldırmaz gibi geliyo banucan ya
bakalım dha saat erken gelir belki sevimsiz
canım yaaya tatlım çıkar normal yumurtlamaysa...ama madem yarın sabah yap o zaman sen burdaki baskılara dayanamazsınvalla akşam hep seni düşündüm hamile mi ki diye
doğru diyosun canımmmm ikisinden biri nasipse gelecek olan gelecek kaçış yokbeklemek istiyorsan bekle tabi tatlım...Sen bizim heyecanımızı anla :) sakin sakin strese gerek yok....gelecekse gelecek...gelmeyecekse bebek gelecekmuahhh
Kan da hemen çıkar cnm.doğru diyosun canımmmm ikisinden biri nasipse gelecek olan gelecek kaçış yok
kanı zaten anca pazartesi verebilirim cuma günü işten cıkmam mümkün değil benim en yoğun günümKan da hemen çıkar cnm.
beklicem galiba bugün kızlarbence kendin evde yap yarın sabah, bugün de kan versen yine cıkar bence şansını dene tatlımcansu1109
beklicem galiba bugün kızlar
evet evet o yüzden beklemedeyim en azından gecikti diyebileyim bugün zaten gelebilir günü sonuçta..bence de bekle canım...Ben geçen ay regl olacağım gün yaptım negatişf çıktı..akşamına da geldi çok canım sıkıldı..dedim ne diye beklemiyosun
Ateş ölçmede herkesin aynı olmayabilir. Ayrıca ateş ölçmenin kuralları var her gün sabah 6-7 arasında ölçeceksin ve yataktan kalkmadan. Ayrıca en az 3 saat uyumuş olman gerekiyor. Ağızdan ölçüm yapardık. Mesela benim 37.3 dü tam adet günü yaptığım zamanki ateşim şok olmuştum. Çünkü 36 larda olurdu küsüratlı olarak. Tam adet günü yükselmişti. Senin vücut ısın farklıdır mutlaka kimseninkiyle kıyaslayamazsın.
kıyaslamıyoruz canım zaten öyle bi olasılık sadece allah bilir tabii kiAteş ölçmede herkesin aynı olmayabilir. Ayrıca ateş ölçmenin kuralları var her gün sabah 6-7 arasında ölçeceksin ve yataktan kalkmadan. Ayrıca en az 3 saat uyumuş olman gerekiyor. Ağızdan ölçüm yapardık. Mesela benim 37.3 dü tam adet günü yaptığım zamanki ateşim şok olmuştum. Çünkü 36 larda olurdu küsüratlı olarak. Tam adet günü yükselmişti. Senin vücut ısın farklıdır mutlaka kimseninkiyle kıyaslayamazsın.
doğrudur canım da bu yöntemler doğru da olsa kadını strese sokan bişey olduğunu düşünüyorumAteş ölçme çok güzel bir yöntemdi. Bir kaç ayda anca bulabiliyordun yumurtlama gününü sürekli ölçüm yapmak gerekiyor. Ama adet gününü kesin saptardın ve adet günü kesin ateş düşerdi istersen en kalın yorganın altına sok kendini :) adet olucaksan mutlaka ateşin düşük olurdu.
Ben de bu ay son 3 gün ölçmeyi düşünüyorum. Az çok belli benim ateşim eskiden bildiğim kadarıyla. Ama kız çok uyandırıyor yanına çağırıyor. Yataktan kalkmadan 2 dk ölçebilirsem bakıcam işte ben de merak ediyorum bu ayı tuttu mu diye
Kesinlikle canım ovulasyon testinden daha çok strese sokan bir yöntem ben de sadece adete 2-3 gün kala bakarım sadecedoğrudur canım da bu yöntemler doğru da olsa kadını strese sokan bişey olduğunu düşünüyorum
günaydın canımmm gel hadi sen de aramızaagünaydın cicişlermuhabbetiniz bol olsun
günaydın cicişlermuhabbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?