- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 103
- 41
Hakkinizda hayirlisi olsun 9 gun biraz erken gibi beklemek zor ama netlesmesi icin malesef beklemek gerekiyor. Guzel sonuclar alirsiniz insaallah9 gün kaldı bel ağrım var bide yani normal mi bilmiyorum midem bulanıyor
Yok benim reglime 3 gün kaldı idrar testi yaptım pozitif hemde 5-10 taneSenin günün geçmişti dimi geçtiyse bekleme test yaptır için rahat eder ona göre tedbirini alırsın
Günüm geçince direk kafın doğuma gidip ultrason ile baktıracağım umarım herşey yolundadır ve bebiş vardırBebis var gibi gorunuyor bir iki gune daha da netlesir en iyisi kan testi ama adet gecmeden yapiliyor mu bilmiyorum.Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Belirtileriniz hemen hemen aynı inşallah vardırEvet çok çok hemde test yapmadım histereskopi olmuştum rahimde perde ve bir tüpüm tıkalıydı 16 ağustosta oldum ameliyattan sonra ilk kez beyaz şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm rabbim nasip ederse umutluyum 5 gün kaldı bata bekliyorum ama kramplar bel ağrısı halsizlik çok fazla uykumdan uyandıran ağrı oldu geçen gün bıçak saplanır gibi resmen göbek deliğinden aşağısı
İnşallah canım sağlıkla gelsinler minnak minnakYok benim reglime 3 gün kaldı idrar testi yaptım pozitif hemde 5-10 tanegünüm geçince direk kadındoğuma gidip ultrasonla baktıracağım
Amin inşallahBelirtileriniz hemen hemen aynı inşallah vardır
Yok gibi cabimKızlar bakabilir misinizz? Var mı sizce
Ben gördümmmKızlar bakabilir misinizz? Var mı sizce
hayirlisi olsun tutmustur belki de tek seferde bile gebelik olabiliyor iyi dusunun iyi olsunMerhaba kızlar ben doktora gittim yumurtan çatlamış ceket atsa hamile kalırsın dedi sadece bunu dediği gün 2 kere cinsel ilişkiye girdik ertesi günde bi kere tutar mı ihtimal nedir sizce önceki günler yapamadım
Şuan aynı durumdayimKızlar benim takvimde takip ettiğime göre yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bazı geceler çok acıyor bazen hafifliyor adetime daha 6 gün var onun dışında başka belirtim olmadı normalde adetten önce olurdu ama.bu sefer çok onceden başladı ve daha şiddetli ağrıyor bir yandan da diyorum bu kadar erken belirti olur mu
Regl oldum malesefŞuan aynı durumdayim
Hayırlısı olsunRegl oldum malesef
Bu konuda tecrubem yok malesef ama Bat’a az kalmis guzel sonuclar alirsiniz insaallahMerhaba herkese. Belirtilerle kafamı karıştırmayacağım diye kendime söz vermiştim çünkü herkeste farklı oluyor. Zaten regl belirtileri ile çok benzer olduğundan ayırt etmek çok zor. Yalnız bunu çok merak ettim sormadan edemeyeceğim.
26 ağustos ovitrelle vuruldum. 4 eylül pazartesi gecesi soğuk algınlığı gibi halsizlik, vücudumun her yerinde ağrı vs oldu. Salı günü tüm gün baş ağrısı ve halsizlik devam etti. Ara ara mide bulantısı, bir üşüyüp bir terleme de vardı. Gece aniden başladı bütün bunlar, üşütme desem üşüteceğim bir durum da olmadı. Bugün sabah uyandığımda geçmişti rahatsızlığım. Toplam 1 gün sürdü yani. Şu an sadece içten içe ateş basması ve terleme var. Gebelik planladığım için ilaç da kullanmadım. Bir günde olup geçmesi çok enteresan geldi bana. Bat’e 4-5 gün var şu an. Böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan oldu mu hiç? Kasık ağrılarım falan var zaten iğne yapılalı beri, adet öncesi de hep olduğu için onu belirti saymıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?