- 4 Kasım 2017
- 1.985
- 589
- 123
- 34
Yok cnn vermedim adette olmadım. Bugun döndük tatilden biraz daha bekleyip ben doktora gitmeyi düşünüyorum. Daha önce 2 kere bu şekilde çok geciktiği olmuştu adetimin hormonlarla mi alakalı neden böyle anlam veremedimCanım naptın bi daha kan verdin mi
Var gördüm benKızlar bakabilir misinizz? Var mı sizce
Ama çok uzun sürmedi mi bu durum bence hiç beklemeden git doktoraYok cnn vermedim adette olmadım. Bugun döndük tatilden biraz daha bekleyip ben doktora gitmeyi düşünüyorum. Daha önce 2 kere bu şekilde çok geciktiği olmuştu adetimin hormonlarla mi alakalı neden böyle anlam veremedim
Evet çok uzun sürdü. Daha öncede 2 kere 50-60 günde adet olduğum olmuştu. Kist yok miyom yok sıkıntı yok hersey normal dedi gittigim doktor ama ben baska bi doktora gidicem. Bu böyle olmayacak belli ki bi durum varAma çok uzun sürmedi mi bu durum bence hiç beklemeden git doktora
Var gibi duruyor bat kaç gün varAy benim de bir testime de bakar mısınız? Bu arada merhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşınızımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Olaya geliyorum. Son üç gündür ben de bir haller oldu. Daha önceki iki gebeliğimin aynısı haller(ikisi de düşükle sonuçlandı). Ben de sabah dayanamadım bir test yaptım. 8 ağustos SAT. Bence sanki çizgi var gibi geliyor. Eşim göremedi çizgiyi. Bir de size sorayım istedim. İşin kötüsü heyecanlanmaktan çok yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu ile uğraşıyorum
Ben görüyorum maşallah kaç gün var adete?Ay benim de bir testime de bakar mısınız? Bu arada merhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşınızımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Olaya geliyorum. Son üç gündür ben de bir haller oldu. Daha önceki iki gebeliğimin aynısı haller(ikisi de düşükle sonuçlandı). Ben de sabah dayanamadım bir test yaptım. 8 ağustos SAT. Bence sanki çizgi var gibi geliyor. Eşim göremedi çizgiyi. Bir de size sorayım istedim. İşin kötüsü heyecanlanmaktan çok yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu ile uğraşıyorum
Var gibi gorunuyor bat ne zaman?Ay benim de bir testime de bakar mısınız? Bu arada merhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşınızımuzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.
Haber ver canım merak ettimEvet çok uzun sürdü. Daha öncede 2 kere 50-60 günde adet olduğum olmuştu. Kist yok miyom yok sıkıntı yok hersey normal dedi gittigim doktor ama ben baska bi doktora gidicem. Bu böyle olmayacak belli ki bi durum var
Ederim cnm tekrar bi doktora gidicem kızımın okul işlerini halledeyim farklı bi doktora gidicem bu böyle olmayacakHaber ver canım merak ettim
Testim bu sekildeydiKizlar merhaba benim bat 18 Eylül 2 gun onxe yaptigim test silikti ama bugun yaptigim negatifbata daha var ama merk da ediyorum
Bat belli değil tam ama dündü hesaplarıma göreVar gibi gorunuyor bat ne zaman?
Merhaba ovulasyon testini sabah ilk idrarinla yapmamalisin ve testi yaomadan 3 saat once sivo alimini kesmelisin testi hergun ayni saatte yaparsan en saglikli sonucu alacaksindirAğustos ayında folik asite başladım doktor kontrolümü oldum nasip olmadı testlerim negatif yarın adet günüm ovülasyon testi hiç kullanmadım. Nasıl ilerlemem gerekiyor kızlar yardımcı olur musunuz? Yumurtlamamı biliyorum vücudumu dinleyen biriyim.
Günleri de değerlendiriyorum ama ovülasyonla mı devam edeyim sizce bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?