EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Merhaba hanimlar Bat’i beklemek zormus gercekten 8 senenin ardindan ucuncu bebege niyet ettik. Yillar gecince bazi seyler de unutuluyormus o yuzden burada olmak iyi geliyor bana iyiki varsiniz

Onceden adet dongum duzenliydi ama simdi pek duzenli degil o yuzden bat icin gun belirleyemiyorum. Gecen ay dongum 24 gun olmus ondan once 28 bazen 27 oluyor.
28’i baz alirsam bat 16 eylul oluyor. 24’u baz alirsam da bat 12-16 eylul arasi gibi gorunuyor. Test icin o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum. Cok heyecanli cok stresli bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun
Sizce cuma gunu test yapsam cok mu erken olur?

Ay benim de bir testime de bakar mısınız? Bu arada merhaba herkese ben yıllardır ay topiklerinin içinden geçmiş bir arkadaşınızım uzun zamandır yoktum geri döndüm. Kadınlar kulübü bağımlılığımdır.

Olaya geliyorum. Son üç gündür ben de bir haller oldu. Daha önceki iki gebeliğimin aynısı haller(ikisi de düşükle sonuçlandı). Ben de sabah dayanamadım bir test yaptım. 8 ağustos SAT. Bence sanki çizgi var gibi geliyor. Eşim göremedi çizgiyi. Bir de size sorayım istedim. İşin kötüsü heyecanlanmaktan çok yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu ile uğraşıyorum

Eklentiler

• IMG_7490.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_7491.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 57
Ama çok uzun sürmedi mi bu durum bence hiç beklemeden git doktora

Var gibi duruyor bat kaç gün var

Ben görüyorum maşallah kaç gün var adete?

Var gibi gorunuyor bat ne zaman?

Kizlar merhaba benim bat 18 Eylül 2 gun onxe yaptigim test silikti ama bugun yaptigim negatif bata daha var ama merk da ediyorum

Kizlar merhaba benim bat 18 Eylül 2 gun onxe yaptigim test silikti ama bugun yaptigim negatif bata daha var ama merk da ediyorum
Testim bu sekildeydi

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-07-11-29-51-415_com.mi.globalbrowser.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bugün testi yeniledim sanırım kimyasal falandı çizgilerin ikisi de hayalet çizgi hatta T fotoğrafta görünmüyor şu an bakıyorum sadece var gibi görünüyor

Eklentiler

• IMG_7580.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar adetime 10 gün var kasiklarimda ağrı var bir de bel ağrısı var normalde bel fıtığı da var ondan da kaynaklabilir ama bilemedim
Diğer 4 gebeligimi adete 1 hafta kala test yaparak öğrendim bakalım bunda nasıl olacak.
Buarada trendyol da erken gebelik testinin 3 adeti 49 tl
Eczaneler de tanesi 40 tl

Kızlarr adete 6 gün var ama 3-4 güne olur gibi kasık agrım var yumurtlama 2 sinde oldu çizgi gören var mı

Ağustos ayında folik asite başladım doktor kontrolümü oldum nasip olmadı testlerim negatif yarın adet günüm ovülasyon testi hiç kullanmadım. Nasıl ilerlemem gerekiyor kızlar yardımcı olur musunuz? Yumurtlamamı biliyorum vücudumu dinleyen biriyim.
Günleri de değerlendiriyorum ama ovülasyonla mı devam edeyim sizce bu ay

Merhaba ovulasyon testini sabah ilk idrarinla yapmamalisin ve testi yaomadan 3 saat once sivo alimini kesmelisin testi hergun ayni saatte yaparsan en saglikli sonucu alacaksindir

Hanimlar merhaba bende bebek istegiyle geldim buraya sizlerle bekleyip bu bekleyisi daha tatlo hale getirmek istiyorum benim 1 cocugum var nasibimde varsa 2. Icin cabaliyorum simdide 3 aydir negatif olmadi insallah hepberaber guzel haberlerimizi paylasiriz buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…