Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
aynı fikirdeyim..yaşam hakkıda nasıl bir yaşamNe olmus 12 haftalik bebek kurtajinda merak ettim? Çiglik mi atmis? Kurtaj zaten 10 haftaya kadar serbest. Hanimefendinin bebegi daha 5 haftalik.
Bir kadin dogum uzmanina populer kulturden kanit sundunuz sok oldum.
Senin yerine kendimi koyamıyorum çünkü başına gelmeden kimse bilemez. Şimdi her şeyi kenara bırak ve iyice düşün, bu bebek allahın bir lütfu olabilir (her bebek öyledir ama bu durum farklı) , evliliğin düzelebilir, ileride bu bebekten fayda görebilirsin, senin için her şey çok çok iyi olabilir ama tam tersi de olabilir her şey kötüye gider, senin elin kolun bağlanır vs. Her iki ihtimalde var ama senin karar vermen lazım, eğer sprialle korunmaya, eşinle aranızın bu kadar kötü olmasına rağmen bu bebek geldiyse vardır bir hayır. Kendimi senin yerine koymadan cevap veriyorum ben doğururdum canım ne olursa olsun millet 5 çocukla ayrılıyor, doğuma kadar kal evinde belki her şey çok güzel olur.
Unutma mevlam ne eylerse güzel eyler.
bu konuda dikkatli olunmalı..hamile kalmak çocuk oyuncağı değil..Niye boyle laflar ediyorsun hic oyle lütuf falan yok (!) birazdan ususurler basina topa tutarlar seni çünkü kürtaj normal bir olay on hafta olmadiysa aldirabilirsin duyguları yok aci hissetmez agzi burnu gözü yok zaten dogsa da bakamazsin çocuğun psikolojisi bozulur çünkü bakamiycaksin ya babasi yok bi kaç yil sonra ölür zaten şimdiden ölsün daha iyi zaten kotu bir yasam surecegine ölmek daha iyi çocuğun akli fikri olsa sorsak zaten o da bu dünyaya gelmek istemez anne de o kadar zorluğu çekip hayati kendine zindan edeceğine aldirmasi çok mantikli (!)
Sokaktaki cocuk lar sorumsuzluklarin eseri artik heryerde bakim evleri sosyal kurumlar mevcut sanki afrikada yasiyoruz hic yardim eli uzatan yok (!) kürtaj insanlar için çok basit hayvanlar bile yavrusna daha merhametli aklim fikrim almiyo sizin gibileri küçücük bir bebekten bahsediyoruz kürtaj olacagi an agzini olabildiğine acil Çiğlik attigi bile bilimsel olarak kanitlanmis paramparça yapip cikariyorlar oysa onun kalbi var kut kut atiyor daha bir haftalikken masumcacik bir can gidip aldirip kurtulmak ne kadar da basit ...... Hic mi babasiz büyüyen çocuk yok herkes iyi şartlardami yetişiyor fakirlikle parcalanmis aileyle büyümüş çokiyi yerlere gelen insanlar yok mu
kotu bir hayat yaşamak ölmekten daha doğrusu öldürülmekten iyidir
Bir kadın doğum uzmanı olarak yazınızın tamamen yanlış bilgiden oluştuğunu yazmak zorundayım. Lütfen bir şeyi kötülemek için uydurulmuş hurafeleri bilimsel gerçek diye her gördüğümüz yere yazmayalım.
Konu sahibi 5 haftalık hamile, bebeği hangi ağzını açarak çığlık atacak, açıklarsanız diplomamı yırtacağım. Yani zaten çığlık kısmı da bir o kadar saçma, sinir falan kısmını geçiyorum, hangi ağız?
Hurafe olduğunu nerden biliyorsunuz 12 haftalık bebeklerin kurtsjinda yasanan bir olay olduğunu 1984 yilinda Dr bernard yazmış hatta filmi bile var ama ben izlemedim siz izleyin ne de olsa bunlar doğal şeyler değil mi
12 haftalik bebeklerde gözlenmiş ben demiyorum Dr bernard diyor konu sahibine yönelik yazmadim kurtaji basit görenlere yazdim Çiğlik atsin atmasin kalp atislari 5 haftalıkken duyulabiliyor bu yetmez mi
Merhaba
Veremedm ama esime soyledim oda annesine soyledi annesi benm bi tane torunum var ondan baskasini sevmem dedi gunah oldugunu biliyorum kiymak istemiyorum ama kafam allak billak
işaretleri takip et...Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
ev sahibi ile konuşsanCok ugrastim ama ev sahibi cikarsin diyor hep ailesi kirilirmis onlardan kaciyoruz die
Feminist ne demek?Ne kadar feminist varsa buraya toplanmis kurtaji savunanların mesajları beğeni rekoru kiriyor maşallah..kimseyle tartismaya girmenin anlami yok bu bir inanç meselesi yazdiklarimin hepsi inancimin tecellisi..inancsiz insanlarla bu muhabbetleri yapmak çok saçma benim inancima gore bebegin geleceği yoksa ayriysan fakirsen on hafta dolmadan aldirabilirsin diye birşey yok benim inancima gore sadece saglik acisindan anneye zarar veriyorsa aldirabilirsin..benim yaraticim bunu boyle demis yasalarin ya da onun bunun ne dediginin bir onemi kalmaz benim icin..bilimsel olarak ciglik atmis bes haftalikken kalbi atmis yok ondort haftalikken agzi olusmus falan bunlarin hicbir inemi yok..sizin fikirlerinize sadece saygi duyuyorum ama hicbirinizi onaylamoyorum
Soru sorarak hata yaptınızFeminist ne demek?
Herkes de sizden onay bekliyordu.Ne kadar feminist varsa buraya toplanmis kurtaji savunanların mesajları beğeni rekoru kiriyor maşallah..kimseyle tartismaya girmenin anlami yok bu bir inanç meselesi yazdiklarimin hepsi inancimin tecellisi..inancsiz insanlarla bu muhabbetleri yapmak çok saçma benim inancima gore bebegin geleceği yoksa ayriysan fakirsen on hafta dolmadan aldirabilirsin diye birşey yok benim inancima gore sadece saglik acisindan anneye zarar veriyorsa aldirabilirsin..benim yaraticim bunu boyle demis yasalarin ya da onun bunun ne dediginin bir onemi kalmaz benim icin..bilimsel olarak ciglik atmis bes haftalikken kalbi atmis yok ondort haftalikken agzi olusmus falan bunlarin hicbir inemi yok..sizin fikirlerinize sadece saygi duyuyorum ama hicbirinizi onaylamoyorum
Ahahhaah ben de anlam bağı kuramamistim keske hiç kurmasaydımSoru sorarak hata yaptınızHanımefendi şimdi alakasız başka bir cevap verecek İlk başta biliyormusunuz çığlık atıyo bebek derken şimdi beni ilgilendirmiyor diyor. Feministlikten girdiysek lezbiyenlikten çıkarız ben söyliyim
Soru sorarak hata yaptınızHanımefendi şimdi alakasız başka bir cevap verecek İlk başta biliyormusunuz çığlık atıyo bebek derken şimdi beni ilgilendirmiyor diyor. Feministlikten girdiysek lezbiyenlikten çıkarız ben söyliyim
Soru sorarak hata yaptınızHanımefendi şimdi alakasız başka bir cevap verecek İlk başta biliyormusunuz çığlık atıyo bebek derken şimdi beni ilgilendirmiyor diyor. Feministlikten girdiysek lezbiyenlikten çıkarız ben söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?