- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
evet babanın imzasıda gerekir özel hastanelerde ve devlet hastanelerinde.babanın imzası olmadan alınmaz yasal degil.
gercekten üzüldüm belki Allah bu bebegi size barısmanız için bir vesile olarak gönderdi.insallah barısırsınız gercekten zor durum haklısınız ama Rabbim vermiş Veren Allah Almakta onun hakkı.
Büyükler küçüklerden olgunluk ve idare bekliyorlar. Neden böyle bu insanlar ya?
Yeri geldi mi de ben büyüğüm saygılı ol demekten geri kalmazlar. Büyük gibi davran o zaman değil mi?
Cok haklisin kardesim iste bunu anlasalar bi...
Merhaba
Veremedm ama esime soyledim oda annesine soyledi annesi benm bi tane torunum var ondan baskasini sevmem dedi gunah oldugunu biliyorum kiymak istemiyorum ama kafam allak billak
spiral ile korunmasina ragmen hamile kalmisKorunmadan cinsel ilişki yaşayan kişiler hamile kalabileceklerini bilmiyorlar mı?Yoksa eşiniz tarafından tecavüze mi uğradınız?Yada aslında korunuyordunuzda ona rağmen mi oldu?
Kürtaj olmak bir doğum kontrol yöntemi mi?
Yani siz kürtaj olup sonrada vicdanınız rahat yaşamaya devam edebilecek misiniz?
Anladım canım ama ben bu tür durumlarda çok rahatsız oluyorum.Yani ben birine kızdım gidip kafasına sıkacam demekten daha farklı mı?Hatta o zaman belki karşındaki yetişkinse kendini koruyabilir ve belki seni tahrik ederek bu hale getirdiği için cezan bile hafifleyebilir ama burda dünyadan habersiz bir masumu öldürmek sözkonusu.spiral ile korunmasina ragmen hamile kalmis
Bir söz var bilirsiniz .İki kadın pazarda karşılaşmışlar . Biri demişki oğlun nasıl kadın demişki sorma bir soysuza düştü tüm işlerini oğluma yaptırıyor .Kızın nasıl peki demiş .Ay sorma arkadaşımmmm öyle iyi bir damadım varki kızımın elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor demiş.
Kısacası benciliz genel olarak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?