eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Cok uzucu bir durum kimse bu hale gelmeyi istemez cocuga bakicak olan sizsiniz burada yorum yapan herkes kendi hayatinda olacak o yuzden en dogru karari vericek olanda sizsiniz bakabilecekseniz dogurun demek en mantikli fikir olsa gerek cunku insanlar bakamiycaklari cocuklari dogurunca ceken cocuklar oluyor

Konu 2014 yılında açılmış olan olmuştur artık

Şimdi öncelikle sorunlu bir evlilikte bile isteye nasıl hamile kalınır? Farkında değildim, birden oldu, istemeden oldular hep bahane...

Ayrıca aldırma nasıl kıyarsın doğur diyenler bu 2 çocuğa kendileri mi bakacak? Kadın boşanma aşamasında zaten 1 evladı var 2.yi bile isteye babasız büyümek zorunda bırakmak neden?

Özel hastanelerde alıyorlar durumunu anlatırsan sorun yaşamazsın. Senin hayatın senin kararın her söylenene kulak asma.

boşun emek verip yazdınız çoçuk eğer doğduysa 4 yaşındaa :)

üf 2014ün konusu cortlamış.

neyse akibeti merak ettim 40 sayfa okuyacağız el mahkum

Bu pozisyondan snra evli kalsanda bos ama iyi dusun aldirma bence dogurmalsn kimseye soyleme bosansanda karnin buyudugnde sende sok olms gbi yap

24 şubat 2015te başka bir konuya yazmış bunu konu sahibesi

Üşenmeden baktım ne olmuş diye son mesajında bile düşünüyordu hala.
Profilinde çocuk var diye yazmış..
ben buldum ablam

Biz o bebeğe sahip olabilmek için ne acılar ne ilaç iğneler ne stres ağlama krizleri geçirelm kurban olduğum rabbimde onun canına hiç uğruna kıyanlara versin.................... Daha diycek nelerm varda canım yanıyo

Suan bebek ne kadarlik.. aldirmak icin ne kadar sureniz var.. esinle problemler cozelecek gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…