afrikada açlıktan ölenler çocuk değil sanırsam, allah onlara yemek göndermeyi unutmuş.[/QUOTE]Cocuk rizkiyla dogar iskence cekecegini nerden biliyosun bos konusuyosun.sen biseyler yasadin diye herkesi yasiyacak sanma. Allah nasip etmisse vardir bi hikmeti.sen bilemezsin onu.
valla benide annem istememiş. yazmıştım dün. ne iğneler vurdurmuş doktora. ağabeyimin yaramazlığından çok çekmiş. buda yaramaz olursa çekemem diye. ama sonunda doktor isyan etmiş. bu yaşamak istiyor feci tutunmuş hayata demiş.birde ramazanda bunu bana yaptırma deyince ramazan ayı saye
sinde yaşıyorum. ve diyorum ki iyiki doğdum. .çünkü hayatı çok seviyorum ben
. ve tabii doktor sağolsun.
afrikada açlıktan ölenler çocuk değil sanırsam, allah onlara yemek göndermeyi unutmuş.[/QUOTE]Cocuk rizkiyla dogar iskence cekecegini nerden biliyosun bos konusuyosun.sen biseyler yasadin diye herkesi yasiyacak sanma. Allah nasip etmisse vardir bi hikmeti.sen bilemezsin onu.
afrikada açlıktan ölenler çocuk değil sanırsam, allah onlara yemek göndermeyi unutmuş.
annem anlatmıştı.bilemem artık.oky hamile kaldıktan sonra düşsün diye mi aşı yapılıyor
hiç öyle bir düşük yöntemi duymamıştım
Diyelim senin cebinde 20 lira var. Sokakta mendil satan cocugun 5 lirasi var.neden ona yardim etmiyosun? Afrika hukumetinde hicmi zengin insan yok.var.bunuda onlara sorman lazim neden ordakilere yardim etmiyosunuz diye.insanlarin hatasini Cenabi hakka yukleyemezsin.herkese belirli ölçüde rizik verilmistir.yapilan her hataya engel olunsaydi dunya sinav yeri olmazdi.kimse gunah isleyemez ve hata edemezdi.ozamandamukafat ve cezadan ssöz edilemezdi.(konuyu dine baglayan arkadaslar icin yazdim.)
Orada malesef emperyalizm var canım. Sömürülmekten belini doğrultamıyor. Halbu ki dünyadaki en zengin hammadde kaynaklarına sahip afrika. Bu hepimizin suçu. Çok büyük bir insanlık suçu işleniyor. Sonrada burada konuşuluyor işte çocuğunu aldır yok rızık yok b.k püsür.
Ya ne kadar abartıyorsunuz. Afrikayla ne alakaya!
Allah bu kadariyla kurtarsin ne diyim :)
Umarım bundan sonrası güzel olur sızın için
Resımdekı sizin kuzunuz mu eger oysa güzel olan bişeyde var mıs diye düşünün
Allah yardımcınız olsun
afrikada açlıktan ölenler çocuk değil sanırsam, allah onlara yemek göndermeyi unutmuş.
Mesajını yeni gördüm evet çocuk bir lütufdur. Ölümden bahsediyorsun ölüm canlı için o bebekte canlı değil mi? Nasıl bir yaşam süreceğini kimse bilemez. Benim fikrim bu ister katıl istersen katılm. Ayrıca bana neden hiddetleniyorsun bebek benim değil. Ünlemleri neden koyduğunu anlayamadım ayrıca .Niye boyle laflar ediyorsun hic oyle lütuf falan yok (!) birazdan ususurler basina topa tutarlar seni çünkü kürtaj normal bir olay on hafta olmadiysa aldirabilir. n duyguları yok aci hissetmez agzi burnu gözü yok zaten dogsa da bakamazsin çocuğun psikolojisi bozulur çünkü bakamiycaksin ya babasi yok bi kaç yil sonra ölür zaten şimdiden ölsün daha iyi zaten kotu bir yasam surecegine ölmek daha iyi çocuğun akli fikri olsa sorsak zaten o da bu dünyaya gelmek istemez anne de o kadar zorluğu çekip hayati kendine zindan edeceğine aldirmasi çok mantikli (!)
İmtihanin boylesi birsey diyemiycemKizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Diyelim senin cebinde 20 lira var. Sokakta mendil satan cocugun 5 lirasi var.neden ona yardim etmiyosun? Afrika hukumetinde hicmi zengin insan yok.var.bunuda onlara sorman lazim neden ordakilere yardim etmiyosunuz diye.insanlarin hatasini Cenabi hakka yukleyemezsin.herkese belirli ölçüde rizik verilmistir.yapilan her hataya engel olunsaydi dunya sinav yeri olmazdi.kimse gunah isleyemez ve hata edemezdi.ozamandamukafat ve cezadan ssöz edilemezdi.(konuyu dine baglayan arkadaslar icin yazdim.)
Hiç bu kadar zorlama bir cevap da görmemiştim. Olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?