Katılıyorum. Bir ilişki bu noktaya gelmişse fiziksel yakınlaşma olmamalı...Boşanmayı düşünüyorsanız neden sevişiyorsunuz?
Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim
Benim anlamadigim bu forumda istemeden , kazara , tesadüfen hamile kalan ne çok insan var??
Hep bir risk var deniliyorda bu ihtimalin hepsini bu forumda ki kadınlar oluşturuyor galiba..
Ya da biz gerçekten "korunmak" ne demek bilmiyoruz, ya da verilen ilaçlar nasil kullanilir bilmiyoruz..
Konu sahibi sizde çocuğunuzu aldirmak ve ya aldirmamak konusunda eksileri artilari düşünüp kararinizi vermelisiniz. İki turlu kararda da sizi zor bir hayat bekliyor...
Hayir artik es izni istenmiyor, kadin veriyor kararini yalnizcaKonu sahibi fikri aldırsam mı aldırmasam mı diye istememiş. Tartışmayın arkadaşlar boşuna bu konuda.
1-Gebelik 10 haftayı aşmamış olmalıdır.
2-Evli olan kadınlarda eşler de müdahaleye izin ve onay vermelidirler.
3-Evli olmayan ve 18 yaş üstü olan kadınların kendi onayları yeterlidir.
4-18 yaş altı genç kızlarda ebeveyn müdahale için onay vermelidir.
ihtiyaçtan olsa gerekKanli bicakli ilişkilerde nasil sevisiliyor vallahi hep merak etmişimdir.
öff yıne nutukçular dızılmıs sıraya. kadın evde savaş çıktı dıyor siz ' aldırma gunah' dıyorsunuz.
herkesın gunahı kendıne. öyle marıfet dogurmakta degıl!
ayrıca sızın evlılıgınız evlılıkten cıkmıs!! nasıl ınsanları ki onlar başkalarının yanında kavga cıkıyor? terbıye utanma olur ınsanda azıcık! gıt evıne ne yaparsan yap!
dogur veya dogurma, ama bıldıgım bişi varsa olan çocugunun psıkılojısını göze al..gördüğü kavgaları, anlaşmazlıkları ve o cocugun nasıl etkılendıgıni, eşinin tavırlarını göze al
ona göre ver kararını
kavga gürültülü hayatınız hep olacak ailelerle ona göre düşün
olay sadece eşinle sen olsan neyse, mucadele verılır sonuna kadar..
yılanın bası kavgacı aileyse zor iş.
Canım büyük konuşma bence. Ben doğum yaptım bebeğim 3 aylıkken gittim spiral taktırdım 2 ay sonra spirali kontrole gittim bi baktım hamileyim. Spiral kaymış. Şimdi 6 günlük bebeğim Allah'ım esirgesin. Veren Allah. Ha eğer vermeyecekse de sen ne kadar bi taraflarını yırtsan vermiyor eğer kulunu sana nasip edecekse de istediğin kadar korun o çocuk doğacak diyor.
Ayy sen o kavga aninda hamile kalmis olabilirsin.her kez birbirine girmis...tobee tobeeee...
Nasil yaa ben anlamiyorum bu aileler nasil boyle cirkinlesebiliyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?