eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Benim anlamadigim bu forumda istemeden , kazara , tesadüfen hamile kalan ne çok insan var??

Hep bir risk var deniliyorda bu ihtimalin hepsini bu forumda ki kadınlar oluşturuyor galiba..

Ya da biz gerçekten "korunmak" ne demek bilmiyoruz, ya da verilen ilaçlar nasil kullanilir bilmiyoruz..

Konu sahibi sizde çocuğunuzu aldirmak ve ya aldirmamak konusunda eksileri artilari düşünüp kararinizi vermelisiniz. İki turlu kararda da sizi zor bir hayat bekliyor...

Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim

Kocanı karşına alıp güzelce konuşacaksın. Şu durumda Allah sana bu bebeği verdiyse bu senin sınavın hatta eşinizle ikinizim sınavı sakın aldırma o bebeği

Konu sahibi fikri aldırsam mı aldırmasam mı diye istememiş. Tartışmayın arkadaşlar boşuna bu konuda.
1-Gebelik 10 haftayı aşmamış olmalıdır.
2-Evli olan kadınlarda eşler de müdahaleye izin ve onay vermelidirler.

3-Evli olmayan ve 18 yaş üstü olan kadınların kendi onayları yeterlidir.

4-18 yaş altı genç kızlarda ebeveyn müdahale için onay vermelidir.

Canım büyük konuşma bence. Ben doğum yaptım bebeğim 3 aylıkken gittim spiral taktırdım 2 ay sonra spirali kontrole gittim bi baktım hamileyim. Spiral kaymış. Şimdi 6 günlük bebeğim Allah'ım esirgesin. Veren Allah. Ha eğer vermeyecekse de sen ne kadar bi taraflarını yırtsan vermiyor eğer kulunu sana nasip edecekse de istediğin kadar korun o çocuk doğacak diyor.

Hayir artik es izni istenmiyor, kadin veriyor kararini yalnizca

öff yıne nutukçular dızılmıs sıraya. kadın evde savaş çıktı dıyor siz ' aldırma gunah' dıyorsunuz.
herkesın gunahı kendıne. öyle marıfet dogurmakta degıl!
ayrıca sızın evlılıgınız evlılıkten cıkmıs!! nasıl ınsanları ki onlar başkalarının yanında kavga cıkıyor? terbıye utanma olur ınsanda azıcık! gıt evıne ne yaparsan yap!

dogur veya dogurma, ama bıldıgım bişi varsa olan çocugunun psıkılojısını göze al..gördüğü kavgaları, anlaşmazlıkları ve o cocugun nasıl etkılendıgıni, eşinin tavırlarını göze al
ona göre ver kararını
kavga gürültülü hayatınız hep olacak ailelerle ona göre düşün
olay sadece eşinle sen olsan neyse, mucadele verılır sonuna kadar..
yılanın bası kavgacı aileyse zor iş.

Konu sahibi ailece halay çektik yazmamış, birbirimize girdik yazmış. Doğursun, forumca bakarsınız artık. Ben boşanmaya karar verdiysem kesin, aldırırdım. Çocuk rızkıyla falan gelmiyor kardeşim, zaten olan rızkı yiyor. Realist olun az, iyi gelir.

Ayy sen o kavga aninda hamile kalmis olabilirsin.her kez birbirine girmis...tobee tobeeee...
Nasil yaa ben anlamiyorum bu aileler nasil boyle cirkinlesebiliyorlar....

Sevgili Sur;
Bir insan bu kadar entellektüel olup hayatın içindede nasıl bu kadar gerçekçi olabiliyor ?
Belki yeri değil ama tarzın hoşuma gidiyor, senin yorumlarını okurken keyif alıyorum. Ömrüne bereket ...

Çok haklisiniz asla büyük konuşmak istemem sadece mantigini bulamıyorum bu durumun..

Mesela buraya acilan her konu da bu durumdan bahsediliyor o zaman korunmak denen olay yalan oluyor, allah büyük diyip birakmak mi lazim anlamlandiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…