Boyle seylerle kendi kendinizi dusurmeyin.
Zaten sifre kirmak oyle kolay birsey degil.
Kimse kimseye sifre vermek zorunda degil, esiniz de bu fikirde belli ki.
Bu ne guvensizlik? Oldu ki sifresini elde ettiniz, bu ortaya ciktiginda aranizda olusacak buyuk bir problem ve guvensizlige hazir olun. Esiniz bir daha size guvenmeyecektir, gozunden duseceksinizdir tahminimce. Yani biri benim sifrelerimin pesine bu sekilde dusse kotu olurdu. Cok cirkin bir durum.
Alla alla esimse bana face sifresini verecek ne demek vermem mailini kir once gizli sorudan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zor bir şey, ama söylemiyorsa bence de uzatma. Belki inada bindirmiştir ondan söylemiyordur.
Merhaba kızlar
Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?
İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???
Burası da bilgisayar korsanı kaynıyordu zaten
Girdiğin forum kadınlar kulubü, açtığın bölüm bir derdim var. Sence de bu işte bir yanlışlık yok mu?
Hadi bunu geçtim, hiç özel hayat kavramı diye bir şey duydun mu?
Evlisin diye herifin facesine, telefonunun içine düşmen gerekmiyor.
Eşiyse vermek zorunda diye birşey yok. O sizin anlayışınız. Bana ters. Zorla şifre istemeler, yok şifre kırmalar hep saygısızlık, saçmalık.
ayy çok güldüm, doğru söylüyorsun çok mantıklı
ben eşimin şifrelerine ihtiyaç duymadım, zaten kendiside hatırlamıyordur. benim şifremi de isterse veririm. şifremi versem de kullanamaz ayrı konu.
şimdi arkadaşın yerine kendimi koyuyorum. şifreyi vermedikçe içini kemiriyordur. verseydi sanki her an kurcalayacaktı. (psikopat değilse)
yapmanın yöntemleri var. ama siz buraya sorduğunuza göre zor iş. verilen önerileri yapmak için biraz bilgisayar tecrübesine ihtiyacınız var. netten ilgili sitelerden bakın.
birde şu özel hayat meselesini anlamıyorum ben. nedir özel hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?