cok guzel sey soyluyorsunuz.benim ayri bir hesabim var.bana ozel.eger baska sacma sapan seyleriniz varsa evlenmeyin diee..dogru ama her kez sizin kadar ahlakli olamiyor cnm..burada neler okuyoruz.o yuzden bu yorumlar yapiliyor.tabikide evlide olsak ozelimiz olmali ama bu ozeli farkli uygulayanlara sozumuz.Bu gizliliklere ne gerek var
Asil boyle seyler sorun.
Benim ayri bir hesabim var ve bu tamamen bana ozel bitti!
Eger baska sacma sapan seyleriniz varsa bir zahmet evlenmeyin.
Evli insan nerede ne yazacagini veya paylasacagini bilir ( esim facebook kullaniyor).
Bu konu istedigin kadar uzar gider konusahibi...
Merhaba kızlar
Eşim face hesabının şifresini bi türlü söylemiyor. Haliyle o böyle yaptıkça bende kuşkulanıyorum. Nasıl kırabilirim o hesabın şifresini bir bilginiz var mı?
İlgili mail adresinin şifresini de bilmiorum tabi ki 😒😒 ayrıca doğum tarihi vb. Bilgiler hep farklı girildiği için bu bilgileri de kullanamıyorum😟
Ne dersiniz???
Bu arada hotmail değil mynetten adresi😔😔 bütün bilgiler farklı girişmiş. Doğduğu yer doğum arihi falan.
Face şifresi yada mail şifresini kırmak kolay değil,nette bir sürü program bulursun ama onların hepsi hemen hemen virüs başkaları tarafından hesaplarınız ele geçirilebilir kırma işine falan girişmeyin,ama söyle birşey yap farklı bir ad ve soyadla face hesabı aç ve ekleme tAlebi gönder kabul edecek mi bakalım konuşmak isteyecek mi seninle yoksa sadece oyun amaçlı açılmış bir facemidir.Kızlar Hepinizin haklı olduğu taraflarda var. Ama birde şu açıdan bakın adam face e dünyanın lafını edip gereksiz buluo ama açtığı face adına deil ve mail adresi kendisiyle alakasız yeni bir mail. Bunu şans eseri. Gördüm. Her zaman ayrı oturumlar kullanırdık bu yüzden face i bile oldugnu bilmiyordum. Şans eseri onun oturumundan girince gördüm. Bir de şunu belirtim o ve benden başkası o bilgisayarı kullanamaz. Haliyle böle olunca içime kuşku düştü. Sorsam sölemicek yada başka arkadaşınkine baktım falan dicek yani her erkek gibi kıvırmaya çalışıcak.
Eger birşeyler yapıyorsa sonuçlarına da katlanıcak. İçimin rahat etmesi gerekio o yüzden ne olduğunu öğrenmem gerekiyor.
Ben 3 senedir evliyim bir gün olsun kıskançlık adına sorunumuz olmadı. Ona sonuna kadar güvenirdim ama içime bi kere şüphe düştü ve bambaşka gözle bakıyorum artık.
hatırlıyorum sanki böyle bir sorun yaşamıştın
ne oldu hallettinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?