Açıklayayım, ilişkilerin vıcık vıcık olmasını engelleyen bir şeydir bu.
Mesela, şimdi ben sevgilime şifremi verdim diyelim. O da tuttu kadın muhabbetimi gördü, bakmaz demeyin, açık günlük bulan bir şahıs o günlüğü yüzde 99 ihtimalle okurBenim kız arkadaşlarımla yaptığım özel muhabbetler ortaya saçılmış olur.
Ve bunu bildiğim için de hiç kimseyle rahat konuşamam. Eşim ya da sevgilim diye her şeyi bilmek zorunda değil.
Aynı şekilde ben de onun erkek muhabbetini, özel konuşmalarını bilmek zorunda değilim. Ne gerek var böyle şeylere?
Onla evliyim diye sosyal medyayı rahat kullanamayacak mıyım? Ya da bir sorunum olduğunda ve bunu da ona açamadığımda güvendiğim bir dostumla iki satır yazışamayacak mıyım?
Herşeyi anlatamıyorsan ona güvenmiyorsun falan da demeyin, gerçekten de her şeyi bilmek zorunda değil. Belki reglim gecikti, elbise muhabbeti, kuaför muhabbeti size bin tane erkeğe söylenmeyecek tarzda sohbet tarzı söyleyebilirim
arkadaşın sevgilisi değil yalnız eşi.
ben eşimle sevgiliyken, bırakın sosyal ortamdaki şifreleri cep telefonuna bakmadım, oda benimkine bakmadı. normal olan bu zaten. vıcık vıcık oluyor.
ama eşim yok şifremi vermem, yok telefona şifre koyarım vs derse kusura bakmasında bahsedilen özel hayatı benimle yaşıyor o. ha onu benle yaşayamayacaksa özel hayat yaşayacağı kişiye gitsin.
arkadaşım yada kardeşimle sadece yazıştığımı gösteririm içini okumaz, merak bile etmez zaten. aynı şekilde bende...
Bana mesaj atar mısın? Biliyorum bu tür şeyleri.
haklisinizda..bu adamda kadini pirelendirecek sekilde davranmasaydi madem..kadinin icine kurt dusmus bi kere...bunu yapmak istemesi cok normal.
Valla vericek yok ole sey neler goruoruz bir insan sifreyi istedigi halde vermiosa vardir yedigi bi nane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle katılıyorum...
Herkes konu sahibine yüklenmiş..
Yazık kadıncağızın içine kurt düşürmüş gıcık adam..
Ben eşimin şifrelerini hiç sormazdım taaki sanal olarak aldatildim ozaman aklım başıma geldi...
Şimdi tüm şifrelerini söyler..
Evlilik bu oyuncak değil, kazık kadar adam da olsa teknolojiyi yanlış kullanıyo bide şifre vermiyosa haddini bildirmek lazım...
..aalizvell..;-)
Peki o halde yakın bir kız arkadaşınız bir şeyler anlattı size sosyal medya üzerinden. Ve gizli bir şey. Şimdi sizin eşinizde de şifre var diyelim. Sizce bu ne kadar etik?
Siz olsanız kendinizi rahat hisseder misiniz?
En basiti burası, buraya açılan konuların çoğunda ifşa olma korkusu vardır. Kimse kocasının gelipte yazdıklarını okumasını istemez.
Ayrıca bir kitabı komple okuyup, bitirirseniz artık ilgi çekici yanı kalmaz. Az biraz gizem iyidir.
Açıklayayım, ilişkilerin vıcık vıcık olmasını engelleyen bir şeydir bu.
Mesela, şimdi ben sevgilime şifremi verdim diyelim. O da tuttu kadın muhabbetimi gördü, bakmaz demeyin, açık günlük bulan bir şahıs o günlüğü yüzde 99 ihtimalle okurBenim kız arkadaşlarımla yaptığım özel muhabbetler ortaya saçılmış olur.
Ve bunu bildiğim için de hiç kimseyle rahat konuşamam. Eşim ya da sevgilim diye her şeyi bilmek zorunda değil.
Aynı şekilde ben de onun erkek muhabbetini, özel konuşmalarını bilmek zorunda değilim. Ne gerek var böyle şeylere?
Onla evliyim diye sosyal medyayı rahat kullanamayacak mıyım? Ya da bir sorunum olduğunda ve bunu da ona açamadığımda güvendiğim bir dostumla iki satır yazışamayacak mıyım?
Herşeyi anlatamıyorsan ona güvenmiyorsun falan da demeyin, gerçekten de her şeyi bilmek zorunda değil. Belki reglim gecikti, elbise muhabbeti, kuaför muhabbeti size bin tane erkeğe söylenmeyecek tarzda sohbet tarzı söyleyebilirim
Ben eşimin şifrelerini hiç sormazdım taaki sanal olarak aldatildim ozaman aklım başıma geldi...
Evlilik bu oyuncak değil, kazık kadar adam da olsa teknolojiyi yanlış kullanıyo bide şifre vermiyosa haddini bildirmek lazım...
..aalizvell..;-)
Bravo...
Tam benim düşündüklerimi yazmışsınız...
Telden ifade gönderemiyorum..
Ama size alkış ikonu gönderdim sayın))
..aalizvell..;-)
arkadaşın sevgilisi değil yalnız eşi.
ben eşimle sevgiliyken, bırakın sosyal ortamdaki şifreleri cep telefonuna bakmadım, oda benimkine bakmadı. normal olan bu zaten. vıcık vıcık oluyor.
ama eşim yok şifremi vermem, yok telefona şifre koyarım vs derse kusura bakmasında bahsedilen özel hayatı benimle yaşıyor o. ha onu benle yaşayamayacaksa özel hayat yaşayacağı kişiye gitsin.
arkadaşım yada kardeşimle sadece yazıştığımı gösteririm içini okumaz, merak bile etmez zaten. aynı şekilde bende...
eşimin yapısını bildiğim için girip içine bakmaz. bir ara vermiştim şifremi bir kere okuduğunu görmedim. unuttu zaten. merak etmez. eğer gizleseydim o zaman sıkıntı olurdu. şüphe düşerdi içine. gizli olan her şey çekici oluyor.
..aalizvell..;-)
Aha bir tane 3 idiots hayrani mi gordum sanki
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sevgiliyle eşi karıştırmayın...
Sevgiliyken sormazdım asla..
Ayrılık olabilir neticede..
Ama evliyken okadar kolay değil ayrılmak..
..aalizvell..;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?