Face hesabının şifresi nasıl kırılır??

haklisinizda..bu adamda kadini pirelendirecek sekilde davranmasaydi madem..kadinin icine kurt dusmus bi kere...bunu yapmak istemesi cok normal.

konu sahibinin sordugu sey sizin esinizin sifresi sizde var mi, birbirinize ne kadar guveniyorsunuz ya da yaptigim sey etik mi degil. yardimci olabilecek var mi diye soruyor hanimefendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşın sevgilisi değil yalnız eşi.

ben eşimle sevgiliyken, bırakın sosyal ortamdaki şifreleri cep telefonuna bakmadım, oda benimkine bakmadı. normal olan bu zaten. vıcık vıcık oluyor.

ama eşim yok şifremi vermem, yok telefona şifre koyarım vs derse kusura bakmasında bahsedilen özel hayatı benimle yaşıyor o. ha onu benle yaşayamayacaksa özel hayat yaşayacağı kişiye gitsin.

arkadaşım yada kardeşimle sadece yazıştığımı gösteririm içini okumaz, merak bile etmez zaten. aynı şekilde bende...

Peki o halde yakın bir kız arkadaşınız bir şeyler anlattı size sosyal medya üzerinden. Ve gizli bir şey. Şimdi sizin eşinizde de şifre var diyelim. Sizce bu ne kadar etik?
Siz olsanız kendinizi rahat hisseder misiniz?
En basiti burası, buraya açılan konuların çoğunda ifşa olma korkusu vardır. Kimse kocasının gelipte yazdıklarını okumasını istemez.
Ayrıca bir kitabı komple okuyup, bitirirseniz artık ilgi çekici yanı kalmaz. Az biraz gizem iyidir.

haklisinizda..bu adamda kadini pirelendirecek sekilde davranmasaydi madem..kadinin icine kurt dusmus bi kere...bunu yapmak istemesi cok normal.

Kesinlikle katılıyorum...
Herkes konu sahibine yüklenmiş..
Yazık kadıncağızın içine kurt düşürmüş gıcık adam..
Ben eşimin şifrelerini hiç sormazdım taaki sanal olarak aldatildim ozaman aklım başıma geldi...
Şimdi tüm şifrelerini söyler..
Evlilik bu oyuncak değil, kazık kadar adam da olsa teknolojiyi yanlış kullanıyo bide şifre vermiyosa haddini bildirmek lazım...

..aalizvell..;-)

Valla vericek yok ole sey neler goruoruz bir insan sifreyi istedigi halde vermiosa vardir yedigi bi nane

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bravo...
Tam benim düşündüklerimi yazmışsınız...
Telden ifade gönderemiyorum..
Ama size alkış ikonu gönderdim sayın ))

..aalizvell..;-)

Aha bir tane 3 idiots hayrani mi gordum sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

eşimin yapısını bildiğim için girip içine bakmaz. bir ara vermiştim şifremi bir kere okuduğunu görmedim. unuttu zaten. merak etmez. eğer gizleseydim o zaman sıkıntı olurdu. şüphe düşerdi içine. gizli olan her şey çekici oluyor.

Son düzenleme:
eşim bana zorla şifreni ver dese asla vermem
şüphelendiğiniz bi durum filan mı var
eğer durup dururken böyle birşey istediyseniz çok ayıp etmişsiniz
herkesin özeli vardır
kimse kimseye şifresini vermek durumunda değil

Sevgiliyle eşi karıştırmayın...
Sevgiliyken sormazdım asla..
Ayrılık olabilir neticede..
Ama evliyken okadar kolay değil ayrılmak..

..aalizvell..;-)

Sanal olarak aldatılma nasıl oluyor

Kesinlikle katılıyorum....
On Numara beş yıldız cevap ;-)

..aalizvell..;-)

Ama siz kendi eşinize göre cevap veriyorsunuz. Bazı erkekler, kadınlardan daha meraklı olabiliyor.
Şahsen şimdi bir arkaddaşıma faceden yazdıklarımı- gizli dahi olmasa- üçüncü bir şahsın okumasını, ya da ulaşma ihtimalinin olmasını istemem.
Eğer kocasının da bilmesini istesem yazdıklarımı, ona da anlatırım İstemiyorum ki sadece arkadaşıma yazıyorum. Mantık çok basit aslında
Bir de konu sahibi illegal yollardan şifre edinmeye çalışıyor. Tehlikeli bile olabilir. Hem adam zorla şifresinin kırıldığını öğrenince aferin mi diyecek? Hiç sanmıyorum

bu devirde babana bile guvenme..cok dogru bir laf inan bana...

kiskanclik, aldatiliyor muyum acabalar?? yani gozunu karartan her kadin yapar bunu...

Benim şifrelerim hep gizlidir zaten hayatımız şifrelerden oluşmuş banka şifresi , yok kart şifresi , yok pin kodu o bu derken kendi şifrelerimi zor aklımda tutuyorum bide eşiminkileri öğrenip beynimi yoramam.Oda benimkini hiç sormamıştır.Arkadaşlarım ve bana özel bir alan orası keza onun içinde öyle arkadaşlarıyla yaptıgı sohbetler ve benzeri beni bağlamaz

He zaten faceden bi iş çevirecekse buna engel olamam gider sahte face açar bilmem ne...

Ama sundan eminim ki bu Facebook çıkalı mertlik bozuldu hepimi için geçerli ki yuvalar çatırdıyor evlilikler bozuluyor hangimiz eski sevgilimizi arattırmadık ki face de ... Kötü bi sosyal ağ

Sevgiliyle eşi karıştırmayın...
Sevgiliyken sormazdım asla..
Ayrılık olabilir neticede..
Ama evliyken okadar kolay değil ayrılmak..

..aalizvell..;-)

Farketmez bana göre. Eş ya da sevgili. Son yazdığım mesajlara bakın isterseniz. Çok farklı şeylerden bahsettim.
Ben vermem şifre falan. Ebeveyn kontrolü gibi, ne o öyle, aldatmamam için başımda kocam mı bekleyecek Eğer onun kontrolünde olduğum için aldatmıyorsam- sizin tabirinizle sanal olarak- emin olun başka bir yolunu da bulurum.
Demek istediğim ahlak bekçisi gibi, postalarımı kontrol eden, bana güvenmeyen bir adamla napıyım ki ben?

Aldatmak isteyen adam her sekilde aldatir, bir facebook sifresiyle cozulen seyler degil bunlar.
Bence siz soyledikce esinizde inada bindirmistir.
Bir kadinin sifreye falan ihtiyaci yok eger ters bir durum olursa erkekler bu konuda gercekten sapsal hemen anlasilir zaten.
Siz ustune dustukce kendinizi kucuk dusurursunuz yapmayin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…