facebook şifresi

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
98
kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

bitane sol kroşe, sağ aparkat

Allah ne verdiyse....

Sana vereceğime kapatırım da ne demek? Çok saygısızca!

Verceğime kapatırım diyosa demek göstermek istemediği şeyler var diye düşünürüm... bin tane tilki dolasır kafamda dolasmıcagı varsa da.

İlla ki çiftlerin kendilerine ait özel alanları olmalı kanısındayım ama feysbuk sacmalıgı ve sifreleri buna dahil değil!

öyle bi cevap verirse onu bilmem, ama ilk basta ben sifresini istemezdim.. sifresini neden istediniz ? Yanlis anlamayin gercekten merak ettim, güveninizi sarsacak durum mu var yoksa öylesine meraktan mi bi göz atmak istiyorsunuz :))

oooffffffffff cıngar çıkar
böyle şeylerin lafı olmamalı ne demek o benim özelim
siz de onun özeli değil misiniz sonuçta sizden bişi saklamamalı! bence.

öyle bi cevap verirse onu bilmem, ama ilk basta ben sifresini istemezdim.. sifresini neden istediniz ? Yanlis anlamayin gercekten merak ettim, güveninizi sarsacak durum mu var yoksa öylesine meraktan mi bi göz atmak istiyorsunuz :))

zaten bu zmana kadar istemedim şifresini ama ondan kaldırmasını istediğim bi kaç bişey vardı vaktim yok şimdi dedi.bende benim vaktim var dedim.oda he yani şifremimi istiyosun sana vereceğime kapatırım dedi.tabi merak ediyordum.

facebook şifresini vermekte ne gibi bi sakınca olabilirki ya, hem o nasıl cevap öyle çok kırıcı. facebook da saçmalık bence , ki orda insanın ne özeli olabilir

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

ben şahsen nişanlımdan face şifresini istemem benim şifremi istemesini de istemem.. bu güven olmadığının bir göstergesidir ... ama söylemiş olsam ve öyle dese herhalde biraz tavır yapardım.. ama tekrar söylüyorum , ben istemezdim kişiden kişiye değişen birşey.

hmm bak bu tamamen farkli simdi daha iyi anladim.

Benim de esimin abisi ikide bir bana ve esime ait resimler koyuyordu rica ediyordum siler misin diye aldirmiyordu. Elimde olsaydi hesabini hacklerdim o kadar sinir oluyordumki. Kaldi ki ne esimin ne benim facebook hesabi var.
Nisanlinin verdigi cevaba bozulman normal böyle bi durumda, ama bi arkadasin da dedigi gibi heralde bundan itibaren kisasa kisas yapardim. Sordugu sorulara "özelime karisma" derdim heralde..

Son düzenleme:
Ne yapacağını bilmem de kim olursa olsun fbook şifremi sorarsa tepkim nişanlınınkinden daha sert olur.

haklı bence...erkek arkadaşınızın özeli olabilirsiniz ama şifresini istemek apayrı bir durum..ilişkinizde güvensizlik varsa güvensizliği şifreyle kaldıramazsınız.sizinde şifreleriniz size özel olmalı kimseye vermeyin,istemeyin.kırıcı bir yaklaşımda bulunmşsunuz haklı olarakta kırıcı yaklaşımlada karşılaşmışsınız.

ben ondan kırıcı bi yaklaşımla istemedim ama yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce bi resmi kaldırması için kaç kere söledim ama hala kaldırmağı için öle söledim.tabi bu konunun en basiti eski sevgilisi hala face de ekliydi ve onu silmesini istemiştim.silip silmediğine bakmak istedim.gayet iyi bi şekilde söledim ben ona bunu.

ınsanın en özelını yasayacagı ınsandan baska ne özelı olabılırkı nısanlın hoş davranmamıs ben olsam durumu sorgulardım

bi de eski sevgilisi mi ekliydi??
bence geç bile kalmışsınız şifre istemekte.
eski sevgilisi nası facede ekli olabilir ki yaa
bide üstüne öyle bişi demesi size gerçekten kafa kurcalayıcı olur

Peki trip yapmadan konussan, eski sevgilisini silmedigi için bunu istedigini söylesen, ona kesinlikle güvendigini falan söylesen (klise laflar biliyorum) anlayisla karsilamaz mi ?
Ha birde ayni sekilde sen eski sevgilini silmemis olsaydin sence nasil davranirdi nisanlin ? Eger rahat biriyse sorun olmazdir ama eger bildigimiz türk erkegiyse o da anlayisla karsilayamayabilir, böyle söylesen ne olur ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…