öyle bi cevap verirse onu bilmem, ama ilk basta ben sifresini istemezdim.. sifresini neden istediniz ? Yanlis anlamayin gercekten merak ettim, güveninizi sarsacak durum mu var yoksa öylesine meraktan mi bi göz atmak istiyorsunuz :))
kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?
oooffffffffff cıngar çıkar
böyle şeylerin lafı olmamalı ne demek o benim özelim
siz de onun özeli değil misiniz sonuçta sizden bişi saklamamalı! bence.
zaten bu zmana kadar istemedim şifresini ama ondan kaldırmasını istediğim bi kaç bişey vardı vaktim yok şimdi dedi.bende benim vaktim var dedim.oda he yani şifremimi istiyosun sana vereceğime kapatırım dedi.tabi merak ediyordum.
haklı bence...erkek arkadaşınızın özeli olabilirsiniz ama şifresini istemek apayrı bir durum..ilişkinizde güvensizlik varsa güvensizliği şifreyle kaldıramazsınız.sizinde şifreleriniz size özel olmalı kimseye vermeyin,istemeyin.kırıcı bir yaklaşımda bulunmşsunuz haklı olarakta kırıcı yaklaşımlada karşılaşmışsınız.
ben ondan kırıcı bi yaklaşımla istemedim ama yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce bi resmi kaldırması için kaç kere söledim ama hala kaldırmağı için öle söledim.tabi bu konunun en basiti eski sevgilisi hala face de ekliydi ve onu silmesini istemiştim.silip silmediğine bakmak istedim.gayet iyi bi şekilde söledim ben ona bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?