facebook şifresi

Ben ilişkilerde face şifresi verilmesine karşıyım. Bu iki taraf için de geçerli benim için.
Bunun güvenle alakası yok yapacak adam fake hesapla da herşeyi yapar. Hatta iki hafta önce arkadaşımın sevgilisi şifresini kız bildiği halde 2 tane kıza asılmıştı, aldatmıştı. Sana vereceğime kapatırım demesi hiç hoş olmamış ama sizin şifreyi istemeniz de garip geldi bana.
Tabi herkesin bakış açısı farklı.

İsteyip istememek kişiye bağlı. İstenmemeli dememelisiniz arkadaşlar. Eğer bu kız ondan istediyse o da verecek başka yolu yok. Yoksa başka bir şey vardır bunun içinde...

bir isler karistirdigindan suphelenirdim hatta hacker filan tanidigim varsa hesabini caldirir icinde ne var ne yok bakardim

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

Özeline karıştırmak istememesini anlarım ama kendini ifade ediş şekli yanlış.Hem ben öyle korku belasına kapattım deyipte fake profili olan beyler de gördüm arkadaşlarımın hayatında. Bana dese laptop u camdan atardım. Yapmadığım şey değil. O dengesizlik yapıyorsa al sana dengesizlik.

Oncelikle kimsenin sifresini istemem ben aradaki yakinlik ne olursa olsun. Isteyen insanlari da anlamam.

O onun ozeli, orda hakli. Diger dedigini de sunun icin demis olabilir. Senin onun sifresini isteyerek birsey ima ettigini dusunup sinirlenmis olabilir, karsiliginda da boyle birsey demis olabilir.

Ben şifreyi de istemem vermem de. İstemeyeceğim icin de böyle bı cevap almam:) ama böyle bı cevap verse de saygı duyarım .
Bence bu özeldir ve oyle kalmalı. Sevgili ya da evli oldun diye her seye karışmaya gerek yok.
Belki ben arkadaşımla onun özelini veya başka arkadaşımın özelini konuşursam, ya da esimle ilgili bı sıkıntıyı arkadaşımla paylaşsam?
Bunların hepsini bilmek zorunda degil.

Keske nisanliniz sifreyi isteticek kadar sizi sinir etmeseydi. Eski sevgilinin fb'da ekli olmasina ben de karsiyim, nihayetinde eski sevgilisini takip etmek icin bir nedeni olmamali.
Ama gel gor ki bende sifre istenmesine bir yandan sinir oluyorum. Suan birlikte oldugum erkek arkadasimla 15 aydir beraberiz, Benim facebookum 2008den beri vardi saniyorum. Baktim o bu konuda biraz hassas sifreyi isteyecek gibi oldu ben de o sifreyi istemeden kapadim hesabimi. Kapamamin bir nedeni de surekli onu takip eder hale gelmem; olaylar icinden cikilmayacak hal alsin ve birbirimizi uzelim istemedim. Sifremi vermesine verirdim ama benim 2008 den beri bir dolu yazismam vardi orda...500 kusur mesajdan elbet biri onu uzerdi. Ne gerek var simdi agzimizin tadi bozulsun. Her seyi bilmenin asla huzur ve mutluluk getirecegini dusunmuyorum. Ama sizi de anliyorum biraz bu duruma gelmeye sizi zorlamis gibi. Umarim bir yolunu bulursunuz. Bence sevgiliniz de kapasin hesabini cunku bu isin sonu yok gercekten. İnsan facebook hesabi olmadan da gul gibi yasiyor.
Asla buradaki bazi yorumlari okuyup gaza gelmeyin bu sebeple uzmeyin sevdiceginizi... ben sakince konusursaniz bir cozum bulacaginiza inaniyorum.

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

şifresini vermeyen adamdan şüphe duyarım ben.

erkek arkadaşımın herseyının şifresını biliyorum
hele bi vermesın.

aranızda özel diye bir şeyler olursa eğer
heralde arkadaslarla edılen muhabbet ve sırlar olur bence.
onun dışında öyle bir dünyaya yer yok bana göre.

Ben isteğimde anında şifre elimde olurdu hiç yaşamadım bilmiyorum.
Ama veremem deseydi şüpheye düşerdim ciddi ciddi.
O benim özelim ne ya? Sevgili arasında özel mi olurmuş hatta nişanlı arasında?

Ben isteğimde anında şifre elimde olurdu hiç yaşamadım bilmiyorum.
Ama veremem deseydi şüpheye düşerdim ciddi ciddi.
O benim özelim ne ya? Sevgili arasında özel mi olurmuş hatta nişanlı arasında?

güya şimdiden alıştırıyor ki, evlenınce sorun yaşamayayım diye.

face gerçekten kişinin özelidir arkadaşlarımla konuşmalarımı okusun istemem yada istediği resmimi silcek falan one öyle sonuçta face bana ait şifrede bana ait keşke nişanlından face şifresini istemeseydin ne kdr nişanlıda olsan özel sonuçta .

Ben şifre istemem vermeyi de sevmem kızlar da bence bu facebook artık TC numarası gibi şeylerle üye almalı.Fake insanlar tarafından eklenmekten bıktım.Eski takık sevgilim bir rahat vermiyor yıllardır bana.

Hem böyle bir uygulama getirilirse sanal ihanetler daha azalır diye düşünüyorum

facebook özeldir bence de, sonuçta erkek arkadaşlarıyla konuşabilir, herşeyi bilmen gerekmez.

Tüm yanıtları okumadım ama,

Ben şahsen onun şifresini de istemem, kendi şifremi de vermem. Özel bir sebebi yok. Rahmetli anneannem çok afedersiniz a.ında kaç kıl var söylenmez erkek kısmına derdi. Böyle yaptıkça laçkalaşıyor ilişkiler.

Ben sevgilime güvenirim, güvenmediğim adamla işim olmaz zaten. O da bana güvenmiyorsa işte kapı.

Bu tarz hareketler kızları zayıf gösteriyor, farkına varalım. Oysa eminim o hesaba girseniz erkeklerle bira muhabbeti, futbol muhabbeti, en en fazla adriana lima muhabbeti göreceksiniz.

O nedenle bırakın özel alanları ona kalsın. Küçük hesaplarla uğraşmayın büyük resme yoğunlaşın. O adam sizi istemese o yüzüğü parmağınıza takmazdı.

Ha aldatılma, başka kızlara ilgisi ya da herhangi bir nem kappa olayınız varsa, karşınıza alıp açık açık konuşun... En net yoldur, diğerlerinden daha az yıpratır.

birşey gizlemeyen birisi facebook için benim özelim demez. yani büyük ihtimalle birşey saklıyor olabilir... mesajlar da silinemiyor. yakalanırım diye vermez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…