facebook şifresi

walla ben bu yüzden sevgilimle ayrıldım sonradan verdi şimdi ikimizde birbirimizin facesine bakıyoruz..
bence bu saatten sonra özel die birşey yok ne yap et al senden gizlisi olmamalı..

hiç istemezdim, istemedim şifresini. hiç anlamam birbirinin şifresini alıp da kontrol edenleri de. bir sürü gereksiz kavgaya sebep olur. siz adamın 24 saat tepesinde olsanız yapacağı varsa yine yapar. herkesin bir özeli vardır gerçekten, özel derken de hemen aklımıza aldatmak vs neden geliyor bilmiyorum ama özeli olmalıdır insanların. bence sevdiğinize güvenin.

Son düzenleme:
Aslinda en kökten çözüm ikinizin de face hesabi olmamasi.. Ama haksiz da olabilirim. Bilemedim simdi. Sorun burda degil çünkü

eski sevgilinin fbookta olması çok güzel bir şey. keşke kavga edeceğine bu durumun nimetlerinden faydalansaydın.

çok defa güzellikle söledim lütfen sil dedim.hoş değil dedim.aynısını ben yapsam diyemiyorum bile çok sinirli zaten benim facem yok.daha ilişkinin başındayken ben kendi facemi kaptmıştım.bana ikide bir niye kapattın acaba faceni diye imalı imalı konuşuyo.dondurmuş olsaydın ona inat açıp şifresnin vermicektim ama kapattım ben faceyi açamıyorum daha.

doğru sölüyosunuz herşey ulu orta olsa merak edip açmam bile ama böle gizli kapaklı olması hoşuma gitmiyor

bi güzel patlatırım özelim ne demek ya ortalıgı velveleye veririm

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

Canım bence yanlış yapıyorsun evet bu onun özeli ve ne kadar nişanlında olsa onunda bir özel hayatı olmalı... Şuanda ondan bunu istemen zamanla onunda senin hayatının her noktasına müdahalesine izin vermen demektir. Ve şunu unutma aşırı kontrolcü olursan alinden kaçırma durumun var hiç bir erkek fazla kontrolcü birini istemez benden söylemesi

Facebook'unun nesi özel ya herkes birininin profilini fotoğraflarını filan inceliyor bir tek o kişiye gelen mesajları göremiyorsunuz sanki devlet sırrı niteliğinde konuşmaları kamuouyula paylaşılacak gibi konuşmuş beyfendi bence saçma gayet de verebilir şifreyi istese o benim özelim filan ayaklarına inanmayın derim.

ewet özel hayatı olmalı belki ama o benim hayatımın her alanını kısıtlarken ben ondan bi face şifresini istedim çokmu.ve eski sevgilisi ekli çokta eski olmayan konuşmaları vardı bi kere gördüğümde.

ve gereksiz gaza sakın gelme... Önce sakince düşün şuanda yaptığın müdahaleler onu sıkabilir. Makul olmak herzaman iyidir

ve gereksiz gaza sakın gelme... Önce sakince düşün şuanda yaptığın müdahaleler onu sıkabilir. Makul olmak herzaman iyidir

inan benden sakini yoktur bu konularda hiç bi zamn pişman olucam şeyleri sölememeye çalışırım.ama bu durumlar benim çok kafamı karıştırıyor.güvenmiyorum desem oda değil.bilmiyorum güvenmek istiyorum belkide.ama şuan tek isteğim o anlamadan onun facesine bakmak.belki aptalca ama kendime engel olamıyorum.beni anlayan birileri vardır umarım.

Eski sevgilisinin ekli olması hoş değil tabiki de şifresini isteme ama eski sevgilisinin face olmasından dolayı üzüntü duyduğunu ve bu durumdan hoşlanmadığını söyle. Ona neden hala eski sevgilisiyle hala konuşma gereği duyduğunu sor.

güzelim eger birsey saklamasa verildi pat diye kendini haklı çıkarmak içinde sert çıkmış
ben istemezdim o da benden istemesin diyenleri anlamıyorum ne yazik ki.
sevgililerin eşlerin birbirinden saklayacak ne özeli olabilir birde face de şifresini bilmekle birsey kaybetmez insanlar.
bence sen tavır alırsan sifreyi verir tabii gerekli temizlikleri yaptıkdan sonra ( esim biz çıkarken sen rahatsız olursun diye face hesabını kapatıp yeni face aldı tabi bende sifrelerimizi de biliyoruz. Erkekler neyin ne oldugunu çok iyi bilir onlar anasının gözüdür, eşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et demişler herkes esine sevgilisine güvenir yoksa neden birlikte olsun güvenmedigi biriyle ama yine de bir acaba olur akıllar da bunu yok edecekte karşındaki insandır. Ne demek sana verecegimie kapatırım daha iyi bırak gitsin terbiyesiz senden daha degerliyse face yeter ona sana ihtiyacı yok demek ki...

Aranızda özel mi varmışş en onun en özeli olmalısın senden bir şeyler gizlememeli..madem vermiyor şifreyi,kapatsın o zaman..

tavır aldım biraz ama hiç umursadığı yok malesef

Evet ben katılıyorum kesinlikle bu yoruma... Sosyal paylaşım sitesi bu, kişi kendine özgü sırlarını yazıp
günlük tutmuyor ki burada. Arkadaşlarıyla, eşiyle, dostuyla şarkı, türkü, fotoğraf paylaşıyor. Mesajları var,
belki insanlarla sırlarını paylaşıyor derseniz de sürekli hacklenme riski olan bir sitede böyle sırları saklamak
hiç de mantıklı değil derim.

Ona müdahale etmek istemeniz belki hoşuna gitmiyordur ama bu durumda da onun bana, hayatıma
müdahale edip etmediğine bakarım ve öyle davranırım sizin yerinizde olsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…