Face sifrelerinin verilmesine bende cok karsiyim cunku face yalnizca benim ozelim degil ayni zamanda arkadaslarimin da ozeli. Mesaj kutumda arkadaslarimla olan konusmalarimda belki arkadaslarimin sevgilimin ogrenmesini istemedigi birseyi konusuyoruz. Benim herseyimi ogrensin sorun degil ama arkadaslarimin bana soyleyip, sevgilimin ogrenmesinden cekinecekleri biseyler olabilir..
Ama sevgilinizin sizi reddedis tarzi cok yanlis. makul bi aciklamayla bunu yapsaydi belki bu kadar tepki vermezdiniz ama ne bu boyle sert bir tavir. hic hos degil
kızlar amma abartmışsınız yaaa:
bende hayatta istemem şifresini.arkadaşlarıyla özel konuşmaları olabilir,samimiyetten kaynaklanan küfürlü konuşmaları olabilir.neden versinki..benden istense bende itiraz ederim.nişanlının yeri ayrı arkadaşlarının yeri ayrı.
bende zaten şifresini öğrenmek istyorum ama olmuyor işte
peki hala eski sevgilisiyle konuşup konuşmadığıı merak etsin içini sürekli bir kurt kemirse. genede şifresini öğrenmek içini rahatlatmak istemezmiydin ?
ha eğer eski sevgilisini facete ekli olup olmadığın merak ediyosa yanındayken yada teldeyken arkın dediği gibi girer erkek arkadaşın sana gösterir seninde için rahatlar.
ewet sölediğiniz mantıklı ama hiç bişekilde bakmama izin vermiyor yanındaykende göstermiyor zaten.ayıp yaptığın diyor başka bişey yok.emin ol hiç sık boğaz etmiyorum.hemen asabileşiyor zaten
ewet sölediğiniz mantıklı ama hiç bişekilde bakmama izin vermiyor yanındaykende göstermiyor zaten.ayıp yaptığın diyor başka bişey yok.emin ol hiç sık boğaz etmiyorum.hemen asabileşiyor zaten
hmmm hayatında bi tek siz olun.ailesi ve dostlarından uzaklaşsın.ailesi ve dostlarının anlattığı özel durumları kimsenin bilmemesini istediği şeyleri gelip sizlemi paylaşsın illa:) evlilik değil erkek için zindan olur hayat:)
biz kadınlar neden bu kadar meraklıyız? Neden karşımızdakinin hayatına bu kadar müdahale ediyoruz? Böyle saçma isteğe böyle cevap gelir. Facebook şifresini al sonra karıştır sayfaları. Bir şey bul. Düş şüpheye. Içinde tut. Büyüt. Sonra patla. Kavga. Beklenen son. Karşınızdakinin hayatına saygı gösterin. O ayrı bir birey sen ayrı bir bireysin. Sana güven veriyorsa, sana karşı sevgisini gösteriyorsa o zaman ne diye bu kadar ıcığını gıcığını karıştırmak ve ya öğrenmeye çalışmak? Hatalısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?