facebook şifresi

sevgilimin face şifresini istemem
onunda benden istemesini istemem
zaten bizim facemizde yok çok rahatız o konuda
herşeyi mesajları falan silip şifresini öyle verse sizin yine hiçbirşeyden haberiniz olmaz
ama sana verceğime kapatırım demesi değil saygısızca olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:

çok önemli , kimsenin bilmesini istemediği bir konuyu neden faceden mesajlaşarak konuşuyorsunuz ki telefon ve yüzyüze görüşme varken. ben kesinlikle faceden arkadaşlarımla kimsenin bilmediği konuyu konuşmam

abartan biz değil arkadaşın nişanlısı, eski sevgilinin ekli olduğu facede nişanlı yok. kimse kusura bakmasın ben bu kadar salak yerine koydurmazdım kendimi

bende zaten şifresini öğrenmek istyorum ama olmuyor işte

önceki söylemende seni ciddiye almamış ama ciddi ciddi al karşına konuş arkadaşım, yanyanayken telefondan filan girmesini iste ya da bir internet cafeye gidin. ya şimdi açacaksın yada yüzümü birdaha göremezsin de

bu arada fotoğrafta ne var ki kaldırmak istiyosun

peki hala eski sevgilisiyle konuşup konuşmadığıı merak etsin içini sürekli bir kurt kemirse. genede şifresini öğrenmek içini rahatlatmak istemezmiydin ?

oda güvenle alakalı.güvenmediğin biriyle zaten evlilik yoluna girme.yapcak adam hertürlü yapar.faceini temizler silmesi gerekenleri siler verir şifreyi yarın başka bi hesap açar gizli.nişanlısını ve görmesini istemediklerini engeller ordan devam eder.yapcak insan hertürlü yapar böyle sık boğaz hiç iyi değil

ha eğer eski sevgilisini facete ekli olup olmadığın merak ediyosa yanındayken yada teldeyken arkın dediği gibi girer erkek arkadaşın sana gösterir seninde için rahatlar.

ha eğer eski sevgilisini facete ekli olup olmadığın merak ediyosa yanındayken yada teldeyken arkın dediği gibi girer erkek arkadaşın sana gösterir seninde için rahatlar.

ewet sölediğiniz mantıklı ama hiç bişekilde bakmama izin vermiyor yanındaykende göstermiyor zaten.ayıp yaptığın diyor başka bişey yok.emin ol hiç sık boğaz etmiyorum.hemen asabileşiyor zaten

ben fazla rahatım anlaşılan. ben şifresini asla istemem, o da benden istemez. arkadaş listesini merak ettim yanımdayken açtı gösterdi. ayrıca eski kız arkadaşı var bitane listesinde biliyorum. daha en baştan söyledi bana bende sil falan diye tutturmadım bitmiş gitmiş zaten. sonra bi ara taktım kafayı devamlı onla ilgili sorular sormaya başladım aşkım da senin sayende son zamanlarda kaç defa adını duydum aklımın ucuna gelmeyen insanın dedi. zaten o kadını kıskanmam çok saçma olur evli yada yaşlı erkeklerle takılan, şöhret olma çabasında yaşı geçmiş modellik yapan biri. aşkımla ilişkileri de kısa sürmüş ve yıllaaaar önce bitmiş.

ewet sölediğiniz mantıklı ama hiç bişekilde bakmama izin vermiyor yanındaykende göstermiyor zaten.ayıp yaptığın diyor başka bişey yok.emin ol hiç sık boğaz etmiyorum.hemen asabileşiyor zaten

o kadar saklıyorsa bence kesin sizden sakladığı birşey var... sizin görmenizden çekindiği birşey olmasa, bu kadar takıntılı bir şekilde saklamazdı sizden...

özellikle saklıyor ve ısrar edince asabileşiyor, artık sık boğaz etmenin zamanı gelmiş ezdirme kendini. Neler paylaşmışsın görmek istiyorum de bir arkadaşım foto paylaşmış ona bakcam benim faceim yok seninkinden bakayım de.

Ailesi benim de ailem dostu benim de dostum olduğu için bir sorun yok , dostunun paylastıgı özel durumları benımle paylassın dıye birsey yok bu yasımıza gelmişiz özel durumların face book üstünden paylaşılmayacağını biliriz çok çok özel ise zaten yüz yüze görüşülür bu benim düşüncem o sizin ben abartmadıgımı bununda böyle olması gerektıgını düşünüyorum . Bu benim eşim için zindan değil ayrıca

yanındayken de göstermiyosa artık hiç masum değil hiçç ne yap et bir yolunu bul, bak.

Bu kadar abarttığına göre bi işler çeviriyo kesin
O benim özelim'mişş.. Sen nesisin peki?

Faceyle sanal ortamla bir zamandan sonra ilişki yürümüyor insanın aklında acabalar, ya'lar dolaşıp duruyor..
Ben olsam sizin yerinizde o şifreyi alana kadar uğraşırım uğraşmazsam çünkü kafamda devamlı tilkiler benle uğraşır biliyorum.

kızmazdım ben insanların tabi ki özelleri vardır. Ama uslubunu beğenmedim daha iyi bir şekilde söyleyebilirdi. Hiçbir sevgilimden böyle bir talepte bulunmadım neredeyse. Bulunduysam da şüpheden dolayı değil bir işim vardır biriyle mesajlaşmam gerekir falan o yüzden. Evlilikte bile özel hayat vardır bence az da olsa.

biz kadınlar neden bu kadar meraklıyız? neden karşımızdakinin hayatına bu kadar müdahale ediyoruz? böyle saçma isteğe böyle cevap gelir. facebook şifresini al sonra karıştır sayfaları. bir şey bul. düş şüpheye. içinde tut. büyüt. sonra patla. kavga. beklenen son. karşınızdakinin hayatına saygı gösterin. o ayrı bir birey sen ayrı bir bireysin. sana güven veriyorsa, sana karşı sevgisini gösteriyorsa o zaman ne diye bu kadar ıcığını gıcığını karıştırmak ve ya öğrenmeye çalışmak? hatalısın...

sürekli denetlenen bir hesabı kapatmayı tercih ederim.eşimin şifresini biliyorken daha huzursuzdum.saçma sapan girip karıştırıyorum bişey bulsam sevinecek gibi!öğrenişim de istemeden oldu,duvarını gizlemişti hayırdır gibisinden hafif sitemkar sordum o da tak diye şifreyi verdi yoksa asla sormam.şifre istemek sana güvenmiyorum demenin başka yolu bana göre ....

arkadaşım sana katılıyorum ama ifade şekli bu mu olmalıydı........sana vereceğime kapatırım daha iyi?

bu facebokk vb. yüzünden sevdiği insanı kıran üzen kişileri anlamıyorum.
ne kadar değerliymiş o şifre,sana vereceğime kapatırım ne demek.aklında birşey olmayan insanın bile kötü şeyler düşünmesine sebep olur bu cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…