- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
sevgilinin şifresini ne için istiyorsun bence esas önemli olan bu?? kızlarla yazışıp yazışmadığını mı merak ediyorsun?eğer öyleyse sen sevgiline güvenmiyorsun demektir..güvenmediğin adamla evlilik düşünülür mü peki?? bence çiftler arasında her daim özel şeyler kalmalıdır..insanın kendine ait sınırları olmalıdır..hee bu demek değilki senden gizli işler çevirmeye hakkı var..ama sen birşeylerden şüpheleniyosan ozaman onların üzerine git..facebook şifresi falan sadece işin bahanesi..
valla ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum benım sonum nolceekk :44:
güvensem bile şeytan azapta gerek taraftarıyım.
huylarımı bilsin ve ileride sorun yaşatmasın .
şifrenı de bilirim, bilgisayarını da karıstırırım sanane
güvensem bile şeytan azapta gerek taraftarıyım.
huylarımı bilsin ve ileride sorun yaşatmasın .
şifrenı de bilirim, bilgisayarını da karıstırırım sanane
aynen ya.. evlilikten de aşk tan da her zıkkımdan soğuyorumaynenn hem burdakileri okuyunca,hem yaşayınca,hem de çevrede görünce lanet olsun aşkaa lanet olsun sevgiye hayatım leyla diyorum
aynen aynen
o şifreyi alana kadar burnundan getirirdim ben belki yanlış ama
ya bu iş inada biner ayrılırdık yada paşa paşa şifreyi verirdi
aynen ya.. evlilikten de aşk tan da her zıkkımdan soğuyorum
Nolcek halimiz acepp
benim sevgilim güvenlik nedeniyle değiştirin zart zurt uyarı geldiğinde bile
bana mesaj atar böyle böyle oldu, yeni şifrem bu diye,
sanırım çocuğu çok azarlamışım zamannında
ben soğudum bile vallayani şöyle özel bi hayat olabilir ancak; bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak kiii,hiçbiyeri karıştırma ihtiyacı duymayım kiiii öyle olsun özel hayatı, öyle olamayacağına göre aşktan ölen adamlar bile her poku yediklerine göreee özel hayatı olamaz,olmamalı bensiz olan özel hayata özel hayat demem ben gülüümmm
ayy nen kızzaklımama mı girdin gece gece bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak
ayy nen kızzaklımama mı girdin gece gece bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?