facebook şifresi

Face sifrelerinin verilmesine bende cok karsiyim cunku face yalnizca benim ozelim degil ayni zamanda arkadaslarimin da ozeli. Mesaj kutumda arkadaslarimla olan konusmalarimda belki arkadaslarimin sevgilimin ogrenmesini istemedigi birseyi konusuyoruz. Benim herseyimi ogrensin sorun degil ama arkadaslarimin bana soyleyip, sevgilimin ogrenmesinden cekinecekleri biseyler olabilir..

Ama sevgilinizin sizi reddedis tarzi cok yanlis. makul bi aciklamayla bunu yapsaydi belki bu kadar tepki vermezdiniz ama ne bu boyle sert bir tavir. hic hos degil

cevabından hoşlanmayacağım sorular sormamaktan yanayım...evet diyebilir,ya hayır derse??hiç gerek yok.

açtığımda çoğu zaman onun facei açık olur,burdan aldığım gazla mesajlarına bakayım dedim geçen.

bir bayandan mesaj gelmiş,konu kısmında 'Ahmet bu mesajı sana göndermek istemiyordum ama dayanamadım'

kalbim yerinden çıkacak sandım,ulan deyyus yakaladım seni dedim,aman yarabbim aklımdan neler geçti.

sonra mesajı açtım,süpriz,spammış..oyuın isteği gibi bir şey,doğru düzgün okumadım bile.

kendime güldüm,ne hallere düştüm diye.

dolduruşa gelmemek lazım vesselam,şüphe çekecek bir şey yoksa,bulaşmamak en mantıklısı

Kısa ve net ayrılırdım. Sevgiliyken bu durum sadece soruna neden olur ama sonuçta sen nişanlısın ve evlenip o insnla hayatını birleştireceksin bence özel bi şey kalmamalı tabi sınırlı olarak sonuçta onun kendi erkek arkadaşlarıyla konuşmasını okumazsın olur biter..

sevgilinin şifresini ne için istiyorsun bence esas önemli olan bu?? kızlarla yazışıp yazışmadığını mı merak ediyorsun?eğer öyleyse sen sevgiline güvenmiyorsun demektir..güvenmediğin adamla evlilik düşünülür mü peki?? bence çiftler arasında her daim özel şeyler kalmalıdır..insanın kendine ait sınırları olmalıdır..hee bu demek değilki senden gizli işler çevirmeye hakkı var..ama sen birşeylerden şüpheleniyosan ozaman onların üzerine git..facebook şifresi falan sadece işin bahanesi..

bence elinde çok güzel bi koz olmuş artık, kıssasa kıssas,
artık hiçbişeyine karıştırmazdım ben senin yerinde olsaydım,
özelmiş, özel neymiş gösterirdim ona, pişman olurdu o sözü söylediğine

artı olarak o sözü neden söylediii, sen çokmu karışıyorsun müdahele ediyorsun ona ??

Son düzenleme:

valla ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum benım sonum nolceekk :44:

güvensem bile şeytan azapta gerek taraftarıyım.
huylarımı bilsin ve ileride sorun yaşatmasın .
şifrenı de bilirim, bilgisayarını da karıstırırım sanane

aynen aynen
o şifreyi alana kadar burnundan getirirdim ben belki yanlış ama
ya bu iş inada biner ayrılırdık yada paşa paşa şifreyi verirdi

herkes eski sevgilisinin yaptıklarını,acılarını yeni sevgilisinden çıkartmaya çalıştıkça hiçbir ilişki normal olmayacak bence herkes o kadar temkinli ki artık kimse kendini ilişkiye bırakamıyor ve bu okadar kötü ki:18:

Kesinlikle..
Evlilik zaten özel hayatı paylaşmaktır bence. Yani senın özel hayatın onun özel haayatı söz konuus olamaz bizim özel hayatımız esas olmalıdır. Bu prensibi bilmeyen bi insandan ne derece eş olur şüpheli.. Bunlar küçük ayrıntılar diye es geçilmemeli. Zaten hayatımız yönlendiren böyle es geçtiğimiz küçük ayrıntılardır bence.

aynenn hem burdakileri okuyunca,hem yaşayınca,hem de çevrede görünce lanet olsun aşkaa lanet olsun sevgiye hayatım leyla diyorum
aynen ya.. evlilikten de aşk tan da her zıkkımdan soğuyorum
Nolcek halimiz acepp

aynen aynen
o şifreyi alana kadar burnundan getirirdim ben belki yanlış ama
ya bu iş inada biner ayrılırdık yada paşa paşa şifreyi verirdi

benımki yiyorsa vermesin
verecek arkadaş...sonuçta tek başına değil, bir sevgilisi var.
sevgılı demek 2 elmanın yarısı demektır
sevgılı demek, tek başına karar verememek demektir.
kısacası çok şeydir .

bana ters

aynen ya.. evlilikten de aşk tan da her zıkkımdan soğuyorum
Nolcek halimiz acepp

ben soğudum bile valla yani şöyle özel bi hayat olabilir ancak; bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak kiii,hiçbiyeri karıştırma ihtiyacı duymayım kiiii öyle olsun özel hayatı, öyle olamayacağına göre aşktan ölen adamlar bile her poku yediklerine göreee özel hayatı olamaz,olmamalı bensiz olan özel hayata özel hayat demem ben gülüümmm

benim sevgilim güvenlik nedeniyle değiştirin zart zurt uyarı geldiğinde bile
bana mesaj atar böyle böyle oldu, yeni şifrem bu diye,
sanırım çocuğu çok azarlamışım zamannında

ayy nen kızz aklımama mı girdin gece gece bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak

ayy nen kızz aklımama mı girdin gece gece bana öyle bir güven vercek kiii benim aklımda şüphe kalmıcak

bende güvenırım bebişime ama,erkek sonuçta akıllı olsun benım gazabımdan korksun
kaldı ki iyi bilir gazabımı..

şarabın gazabından kok
fena kırmızıdır
kan tutar
tutan ölür
misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…