facebook

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
İyi aksamlar faceniz varmi sevgiliniz dese kapa kapatirmisiniz dinlermisiniz uye oldugunuz yerlere girmicen dese naparfiniz face girdiginiz icin size kotu grse ne isin var dese siz bisey ypmiyonuz ne cevp verrdnz

sevgilimin şizofren oldugunu düşünür..insanın zikri neyse fikride olur diyerek face'mi kapamıycamı belirtirdim

ben hiç face almadım cnm sevgilim istemiyo diye.iyi ki de yok.çoğu sorun bu facebook yüzünden çıkıyor.

Elle tutulur ne cevap verdiğine bağlı. Canım istiyor kapat cümlesine şahsen kapatmam. Şu an erkek arkadaşımın kapalı, benim ise açık. Bazen sen de kapat diyor ama ben kapatmıyorum çünkü elle tutulur bi'şey söylemiyor. Kendisi de çok vakit harcıyorum gerekçesiyle kapatmıştı Facebook'unu. Yanlış bi'şey yapmıyorum. Mesaj atan olursa cevap vermiyorum, yeri geliyor açıyor beraber okuyoruz tanımadığımız kişilerden gelen mesajları.

Ayrıca blog, Twitter vs. bi'çok sitede de üyeliğim var.

sayısız arkadaşım varsa
eski sevgilim hala takip ediyorsa (açalı bayağı zaman olduysa zaten muhakkak eder)
dengesizce msjlar gelıceğınden emınsem

sevgilim söylemeden ben kapatırım...boşu boşuna kafa ağrıtmanın manası yok.

bu dediklerimin dışında ise
kendısınin bu tarz ıstekler de bulunacağını sanmıyorum.

elle tutulur bir sebebi olmalı
kapatmamı istemesı için.

Facede bi haltlar karışırdığından benimde bunu görmemi engellemek adına kapattırmak istediğini düşünür sonrada kapamazdım

zaten bu erkeklerin yapma dedigi ne varsa hepsini kendileride yapıyodur siz sorun cıkartacak sekilde davranmıyorsanız bence karısmamalı kisi kendini bildikten facemis twittermıs girse ne olabilirki..

masumane bı rıcaysa eger kapatırım ama sırf benı kendı buyruguna sokma nıyetındeyse facemı deıl kalbımı ona kapatırım.vardırya ole erkekelr ben ne dersem o sen bnm herdedıgımı yapacaksın dıyen.ama masumane bıseyse neden kapatmayım

öncelikle nedenini sorgulardım...
ve evet bu konu bizim ilişkimize zarar verecek kadar büyüyecekse de kapatırdım...

sonuçta sanal dostluklardan ziyade gerçek sevgiye ihtiyaç duyan bir insanım...

ben kapatırdım onunda kapatması gerekçesiyle...
ve biz kapattık
ikimizde de gereksiz kıskançlıklar var çünkü

öyle erkeklik taslamak için üyeliklerini iptal ediceksin ,yok face ini dondurucaksın falan dese asla kapatmam ,ama çok geçerli bir sebep olur ,senin adrese takmışlardır mesela sürekli rahatsız eden vardır belki bu yüzden onun isteği değerlendirilebilir..mesela biz 3,5 yıldır beraberiz onunda var benimde var bir ara artık face çok luzümsuz oldu kapatsakmı ikimizde dedi, bende ben kapatmam ama seninkinede karışmam dedim ve ikimizinkide hala açık hiç bir zararını görmedim yada face yüzünden yaşamız olduğumuz bir kavga olmadı...

Nereden icat edilmiş şu facebook arkadaş ya yani ne var onuda anlamıyorum arada sorun yaratacak kadar :44:

Bana gerekli bir sebep sunarsa eğer kapatırdım. Ama canı öyle istiyormuş diye kapatacak değilim. Kendisininde kapalı değilse bunu istemeye hakkı olamaz zaten.

Ders notları, iş bağlantıları ve benzeri şeyler için facebook twitter çok önemli, en azından benim için öyle, ben kapatmazdım.
Eşim böyle bir talepte bulunsa ve geçerli bir açıklaması olsaydı, ben de ona bu nedenleri söyler aynen kullanmaya devam ederdim.
sebepsiz yere kapat derse, açıklama dahi yapmazdım. kapatmayacağımı belirtirdim.

Bu zamana kadar hiç öyle bir şey demedi diyemez de ben de demedim kapat diye. Hiç de düşünmedik bu konu üzerinde kafa yormadık.

Facebook kullanıyorum ama gereksiz kimseyi eklemiyorum.İlişkim olduğunu erkese ilan da etmiyorum ama dışardan mesajlara kapalı ve ortak arkadaşım olmayan birinin arkadaşlık isteği göndermeyeceği şekilde de ayarlı. Ailem, onun ailesi, ortak bi'kaç arkadaş ve çok samimi kişiler ekli sadece... Sonuçta ister istemez özelinizden de parçaların paylaşıldığı bir yer.O da kullanıyor ben de, ama ikimizde bu şekilde kullandığımızdan hiç aramızda sorun yaşanmadı bu konuda.

Böyle birşey ister mi, istese evet der kapatır mıyım ? Bunu neden istediğine bağlı açıkcası. orada çok vakit harcıyorsam ve bu nedenden dolayıysa hak verebilirdim:26: ama ortada güven problemi varsa olaya tepkim daha değişik olurdu

Ama şu da var twitter da kullanıyorum, orada tanımayan insanlarda takip ediyor, arada kıskanıp bakıyor falan ama benden kaynaklı birşey olmayacağından emin olduğundan o da sorun olmuyor.

Ama dikkat edin derim.Bir yakınım da sevgilisinin isteği üzerine kapatmıştı bütün üyeliklerini, sonrasında nişanlandılar falan ve biz yakınları olarak ondan kıskançlık gerekçesiyle böyle bir istekte bulunan kişinin onu defalarca aldatmasına tanıklık ettik.Kızı öyle bir kandırıyordu ki en sonunda kolundan tutup al, gör demek zorunda kaldık yoksa o şekilde evleneceklerdi.Allah korusun

Sirf kskandgi icin kapttrdi bide kizdi yeter ya ne anliyon kapt dedi rhtsz ednde vrdi onn kpli lfni etmz bnada kzar birine yorum yptm dye kzdi bnde aklna bsey glmesn fye kpttm o gryrsa strlere gunhi bynuna grci artk g
rsede umrmda degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…