facebook

İyi aksamlar faceniz varmi sevgiliniz dese kapa kapatirmisiniz dinlermisiniz uye oldugunuz yerlere girmicen dese naparfiniz face girdiginiz icin size kotu grse ne isin var dese siz bisey ypmiyonuz ne cevp verrdnz

ortak kararla beraber kapatabilirsiniz ama kıskançlıklarınız ilişkinizi etkiliyorsa aksi ipleri tümden erkek arkadaşınızın eline vermek olur. size hükmetmesine izin vermeyin şunu giyme, buraya gitme, onunla konuşma vs gibi arkası gelir çünkü

Bence her istediğini yapma ben kötü birşey yapmıyorum dersin eğer cok üstelerse şimdiden her dediğini yaparsan önüne gecemezsin bunun

evet kızlar herkese teşekkürler bugun facemi bende açmaya karar verdım ne derse desin bişey yaptığım yok çünkü istediği olsun isteyen bir tip

O eklemiş, bu eklemiş sorun oluyorsa dışarıya arkadaşlık isteği ve mesaj özelliği kapatılıyor. Ee siz de tanımadığınız kişileri eklemedikten sonra kim neyi kıskanacak ki?

iyide farzedin benim arkadaşım olan biri zaten sorun oradan başlıyor kapat demesede o kim bu kim bu yazını begenmiş etmiş diyecekti..zaten bana göre gereksizdi face..konuşmak istedigim yakın arkadaşlarım ile görüşüyorum yada telefonda zaten konuşuyorum eskiden bir facem yoktu..şimdide yok hayatımda eksilmiş hiç birşey yok aksine daha rahatım oraya girip (bana göre) boş zaman harcamıyorum

benim yorumumu kimse üstüne alınmasın diye başlıyorum..çünkü yanlış anlayan olabilir biz ondan mı yaptık vb. falan o yüzden diyorum..bu benim düşüncem..

benim facem yok hiçte meraklısı değilim açıkcası..sevgilim olsaydı herhalde ondan önce ben ona karışmaya kalkardım..yani kendini reklam yapmasına gerek yoktur yani..onu arayan her türlü şekilde bulur zaten..yani ben faceyi sevmiyorum..kıskanırdım belkide..fotoları olacaksa birde yani istemezdim..bu yüzdende bana karışsa sorun olmazdı..face olsa nolur olmasa nolur ki..

Sadece face de değil her yerde aynıyım ben, şayet bi güvensizlik duyuyorsan kapı orada derim

Hatta kendisinin face de ne naneler yediğini düşünürüm ki, beni de öyle sanıyor..

Hayatta kapatmam, kendim istersem birşeyi yaparım sadece.. Ve mantıklı fikirleri değerlendiririm, bu çok saçma..

Son düzenleme:
ben kapattım ama açmayı düşünüyorum çünkü o kapattırdı bana evet aynen oda bana ne halt yıyorsun napıyorsun kımle mesajlasıyrsun dıyordu şifremide saklamadmkı işte anlamıyorum face kendını gösterme pazarlamamı oluyorki ben erkek aramayamı giriyorum açmakla yanlışta yapmak istemiyorum bu seferde demekki biri var kopamıyor olcak

bir facebook hesabım vardı ve 16.12.2009 tarihinde kapattım. sevgilimin isteği üzerine kapadım çünkü bizim resimlerimizi nerde oldğumuzu baskasının görmesi bilmesi hele bide beğenip yorum yapmasından hoşlanmadığını söyledi. bana ilk basta biraz zor geldi her kız gibi bende aşkımı paylaşmak isterdim ama zamanla bunun için teşkkr ettim sevgilime çünkü gerçkten zaman kaybıymış. pişman değilim. geçtğimiz aylarda 3 aylık bi ayrılık süreci geçirdik yinede açmak gelmedi içimden. hayatımızdan memnunuzz facebooksuz yaşamda hiç fena değil arkadaslar

bende bundan 3 sene önce aynı düşüncelere kapıldım ama bence açman hata olur. yani hesabını kapatan kişi hala hayatındaysa ve önemli bi yeri varsa bende sanal alemin bi önemi yok. o da sana güvenmedğinden böyle düşünmüyordur bence...

hayatımda ama daha yuzyuze görüşmedik biz yeniyiz yani 4 aydır telefondan yurutuyoruz ve herşeyimi biliyor bende tabi ne kadar doğruysa bilemem bu yuzden kapalı facemiz

hayatımda ama daha yuzyuze görüşmedik biz yeniyiz yani 4 aydır telefondan yurutuyoruz ve herşeyimi biliyor bende tabi ne kadar doğruysa bilemem bu yuzden kapalı facemiz

durum biraz farklı o zaman yani aslında 4 aylık ve daha yüzyüze hiç görüşmemiş bi çift olarak bu face kapatma isteği biraz erken geldi. yada şöyle olabilir en başından hayatına tamamen almak istiyordur seni o kadar sahiplnmiş gelecek görüyordur belkide. bu arada senin ve karşı tarafın yaşı kaç acaba?

benim yaşı 22 o 30 yaşında evet bıraz hayatına almış gibi ama görüşmedende olamaz zaten iki gündür ilgsz ktu dvranyr

benim yaşı 22 o 30 yaşında evet bıraz hayatına almış gibi ama görüşmedende olamaz zaten iki gündür ilgsz ktu dvranyr

yaşlarda oldukça olgun bence bu isteğinde kötü bişey arama yani bana kalırsa öyle. tabiiki hiç bişeye yüzyüze görüşmeden karar verilmez herşey ilk görüşmede sonuclanacaktır diye düşnüyorum

evet tabi görüşürsek o dıyorkı tek bayramım var bense bayramda cıkamam sonra yada önce gel dıyorum izin alamam dıyor kızgınım benım için gelmiyor buraya bayramda göürüşürmüşük sonrası telefondaymış bide gelcek bayramda sonra nolur sonrasına bişey diyemezmiş belkide gelmicek bida

bende alıştım bana okadar iyi davranıyorki bitti diyemiyorum kavga ettik işte iki gündür soguk bana karsı sende ölesin diyor içimden gelmiyor kızgınım çünkü ona bende bana artık kurtuldun benden yazms benım için bişey yapmayan kendısı artık demicem bişey

facem var ama kırk yılda bir baktığım için sorun yok..
eşimin hiçbirzaman olmadı evlendikten sonra ortak yaptık benim faceyi onada bakmıyoruz zaten...
sorduğun gibi bi durum olsaydı kapatırdım ben...
çokta önemli bişey değil sonuçta...

şuan kapalı zaten benimde facem o kapattırdı açmıyorumda beklemedeym zaten artık ilişkimiz bitiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…