İyi aksamlar faceniz varmi sevgiliniz dese kapa kapatirmisiniz dinlermisiniz uye oldugunuz yerlere girmicen dese naparfiniz face girdiginiz icin size kotu grse ne isin var dese siz bisey ypmiyonuz ne cevp verrdnz
O eklemiş, bu eklemiş sorun oluyorsa dışarıya arkadaşlık isteği ve mesaj özelliği kapatılıyor. Ee siz de tanımadığınız kişileri eklemedikten sonra kim neyi kıskanacak ki?
ben kapattım ama açmayı düşünüyorum çünkü o kapattırdı bana evet aynen oda bana ne halt yıyorsun napıyorsun kımle mesajlasıyrsun dıyordu şifremide saklamadmkı işte anlamıyorum face kendını gösterme pazarlamamı oluyorki ben erkek aramayamı giriyorum açmakla yanlışta yapmak istemiyorum bu seferde demekki biri var kopamıyor olcak
bende bundan 3 sene önce aynı düşüncelere kapıldım ama bence açman hata olur. yani hesabını kapatan kişi hala hayatındaysa ve önemli bi yeri varsa bende sanal alemin bi önemi yok. o da sana güvenmedğinden böyle düşünmüyordur bence...
hayatımda ama daha yuzyuze görüşmedik biz yeniyiz yani 4 aydır telefondan yurutuyoruz ve herşeyimi biliyor bende tabi ne kadar doğruysa bilemem bu yuzden kapalı facemiz
durum biraz farklı o zaman yani aslında 4 aylık ve daha yüzyüze hiç görüşmemiş bi çift olarak bu face kapatma isteği biraz erken geldi. yada şöyle olabilir en başından hayatına tamamen almak istiyordur seni o kadar sahiplnmiş gelecek görüyordur belkide. bu arada senin ve karşı tarafın yaşı kaç acaba?
benim yaşı 22 o 30 yaşında evet bıraz hayatına almış gibi ama görüşmedende olamaz zaten iki gündür ilgsz ktu dvranyr
durum biraz farklı o zaman yani aslında 4 aylık ve daha yüzyüze hiç görüşmemiş bi çift olarak bu face kapatma isteği biraz erken geldi. yada şöyle olabilir en başından hayatına tamamen almak istiyordur seni o kadar sahiplnmiş gelecek görüyordur belkide. bu arada senin ve karşı tarafın yaşı kaç acaba?
yaşlarda oldukça olgun bence bu isteğinde kötü bişey arama yani bana kalırsa öyle. tabiiki hiç bişeye yüzyüze görüşmeden karar verilmez herşey ilk görüşmede sonuclanacaktır diye düşnüyorum
facem var ama kırk yılda bir baktığım için sorun yok..
eşimin hiçbirzaman olmadı evlendikten sonra ortak yaptık benim faceyi onada bakmıyoruz zaten...
sorduğun gibi bi durum olsaydı kapatırdım ben...
çokta önemli bişey değil sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?