facebook

Ben de şunu anlamıyorum bi'arkadaşımızın bir buçuk yıllık falan ilişkisi var. Çocuk kıza kapattırdı Facebook'u, hani biz bile onun içerisinde bulunduğu bir fotoğrafımızı koyamıyoruz. Ama sevgilisinin Facebook açık, her gün fotoğraf yüklemeler falan. Nebileyim herkesin kendi ilişkisi tabii ama sorun Facebook değil kişiler esasında, bunu kimse anlamak istemiyor:26:

Sirf kskandgi icin kapttrdi bide kizdi yeter ya ne anliyon kapt dedi rhtsz ednde vrdi onn kpli lfni etmz bnada kzar birine yorum yptm dye kzdi bnde aklna bsey glmesn fye kpttm o gryrsa strlere gunhi bynuna grci artk g
rsede umrmda degl

Sesli harflere kıran mı girdi korkmayın gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ısırmıyor sesli harfler cümle içinde. İyice saçmalıyoruz artık ya komple Türkçe filan konuşmayalım artık millet olarak unutun unutturun utanın dilinizden.

Son düzenleme:
Sirf kskandgi icin kapttrdi bide kizdi yeter ya ne anliyon kapt dedi rhtsz ednde vrdi onn kpli lfni etmz bnada kzar birine yorum yptm dye kzdi bnde aklna bsey glmesn fye kpttm o gryrsa strlere gunhi bynuna grci artk g
rsede umrmda degl

Bu kadar kişi ilgilenip uzun uzadıya cevap yazıyor senin yazış şekline bak canım ya anlayana kadar çatlıyor insan.

Eski konunu bildiğim için nacizane fikrim kapatman saçmalık olur bence.

rsede umrmda degl

facete de böyle yazıyorsan erkek arkadaşın listende ki kişilerin daha fazla rahatsız olmasın diye kapattırmış olabilir mi acaba :26:

Benim sevgilim çok fazla takıldığım için arada kapat falan derdi ama kapatmamıştım. ta ki facebook yüzünden kavgalar çıkmaya başladı şu kim bu kim diye (kavgayı çıkaran benim) o zaman ilişkimden daha önemli olmadığını düşündüğümden kendiminkini kapattım. sonra ben hiç söylemeden o da kendininkini kapattı. hiçte ihtiyaç duymuyorum çok uzun zamandır kapalı. eğer kavga ediyorsanız sırf bu yüzden, kapatın gitsin ilişkinizden değerli degil sonuçta. ama karşılıklı tabi yoksa bana kapattırıp neden onunki açık diye aklıma soru işareti düşer yani.

Sirf kıskandgi icin kapattırdi bide kizdi yeter ya ne anliyon kapt dedi rhtsz edende vardi onun kapali lafni etmez banada kızar birine yorum yptım dye kzdi bnde aklna bisey glmesin diye kapattm o giriyorsa sitelere gunahi boynuna bi hatam oldugunu sanmıyorum

evet doğru bazen dinlemek bazende dinlememek gerek

İyi aksamlar faceniz varmi sevgiliniz dese kapa kapatirmisiniz dinlermisiniz uye oldugunuz yerlere girmicen dese naparfiniz face girdiginiz icin size kotu grse ne isin var dese siz bisey ypmiyonuz ne cevp verrdnz

Oncelikle universite mezunuyum ama anlamak icin uc kere okumak zorunda kaldim, daha acik Yazarsan ve noktalama isaretleri kullanirsan sevinirim, bence sevgilin seni cok seviyorsa kiskancliktan sana karisiyor olabilir , bence pek sorun etme "he hee"deyip bildigini okuyabilirsin veya gönlu olsun diye bir kisim yasaklarina yesil isik yakabilirsin sana kalmis.

Son düzenleme:

zaten kapattım istedıgı olsun dıye kullancamda dıyemıyorum lafını edemıyorum

rsede umrmda degl

Klavyenizde sesli harfler yok mu yoksa bu bilmediğim bir dil mi?
Lutfen biz türk vatandaşlarıyız türkçe konuşun!

Kendi istediğim neyse onu yapardım. Sen kapatmak istiyorsan kapat ama istemiyorsan sırf o istiyor diye kapatma.

Benim sevgilimin yok facei benim olduğunu da biliyor, hiç kapat da demedi. Dese de benim kararımla ilgili bir şey olduğunu güzelce belirtirdim zaten.

facede sevgılısını yada eşini aldatacak olan dışardada aldatır okuldada aldatır iştede aldatır ne saçma bi kıskançlıkyaa

sevgilimin benle tanıştıktan sonra kapattı facebookunu
benden hiçbir zaman böyle bir isteği olmadı fakat bende o kapattıktan birkaç hafta sonra kapattım
iyikide kapatmışız face yüzünden kavga edenleri görünce üzülüyorum.
açık açık kapat dese ne derdim bilmiyorum. güven sorunu olduğu için kapat diyorsa kavga edebilirdik.

İyi aksamlar faceniz varmi sevgiliniz dese kapa kapatirmisiniz dinlermisiniz uye oldugunuz yerlere girmicen dese naparfiniz face girdiginiz icin size kotu grse ne isin var dese siz bisey ypmiyonuz ne cevp verrdnz

ben kapattım o söylemedi fakat istemedigini biliyordum..benim kapattıgımı görünce oda kapatmış..zaten gereksiz facebook bir bakıma haklıda kullanma demekle..yok o begenmiş yok o eklemiş ileride sorun çıkacagına kapat gitsin altı üstü face :) die düşünüyorum

O eklemiş, bu eklemiş sorun oluyorsa dışarıya arkadaşlık isteği ve mesaj özelliği kapatılıyor. Ee siz de tanımadığınız kişileri eklemedikten sonra kim neyi kıskanacak ki?

Her şeyinize karıştırmayın sevgililerinizi! Herkesin kendine ait özel bir hayatı olması gerektiğini anlayın ve anlatın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…