aaaay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 799 0 0 Aydın 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #81 4 aydır kılını kıpırdatmıyor bayramda gelcem dıyor aklın nerdeydı istemiyorum dedim gelme
aaaay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 799 0 0 Aydın 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #82 4 aydır kılını kıpırdatmıyor bayramda gelcem dıyor aklın nerdeydı istemiyorum dedim gelme
aaaay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 799 0 0 Aydın 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #83 4aydır gelmek için kılını kıpırdatmamıs bayramda gelcek ondan sonra nasıl olur bilemem dedi bende telefonda idare edersin dedim simdi aradı soguk durma dyr kendı soguk içmdn glmdı
4aydır gelmek için kılını kıpırdatmamıs bayramda gelcek ondan sonra nasıl olur bilemem dedi bende telefonda idare edersin dedim simdi aradı soguk durma dyr kendı soguk içmdn glmdı
aaaay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 799 0 0 Aydın 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #84 MissLaila .!.: Sevgilinde haklı bi yerde.. Ama bu fedakarlığı yapmaya değer mi orasını sen bileceksin.. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum herkes haklı buldu zaten
MissLaila .!.: Sevgilinde haklı bi yerde.. Ama bu fedakarlığı yapmaya değer mi orasını sen bileceksin.. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum herkes haklı buldu zaten
MissLaila Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Haziran 2012 1.381 10 158 Batman 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #85 Sanki ilişkiniz çoktan bitmişte adını koyan yok.. Bilemiyorum..
aaaay Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 799 0 0 Aydın 23 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay #86 MissLaila .!.: Sanki ilişkiniz çoktan bitmişte adını koyan yok.. Bilemiyorum.. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum aradı şimdi soguk durma dıyr ben sevıyorum dıyor ama gene ben suçluyum sabredemedım anlayıssızım ne desem bos askım canım dememı beklıyor öle dersem herşey kapancak bayramda görüşemicez dedim
MissLaila .!.: Sanki ilişkiniz çoktan bitmişte adını koyan yok.. Bilemiyorum.. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum aradı şimdi soguk durma dıyr ben sevıyorum dıyor ama gene ben suçluyum sabredemedım anlayıssızım ne desem bos askım canım dememı beklıyor öle dersem herşey kapancak bayramda görüşemicez dedim