facebookdaki mutlu evlilikler gerçek mi?

canım uyardığın için ve de görgüsüz kelimesini asla kullanmadığım halde yalan ifade kullananlara;vermiş olduğum örnek sahabe nasihatini sadece kendim örnek alıyorum kimse yapsın ya da yapmak zorunda demediğimi üzerine basa belirttiğim halde sanki demişim gibi aksini anlayanlara karşı doğruyu savunduğun için teşekkrlr ..hatta tutup ta face de resim paylaşanların dini hassasiyetinin olmadığını dile getirmişim gibi bile yazanlar olmuş..ki pessssss diyorum ..kendi düşüncemi örnek aldığığım bi sözü dile getiriyorum fakat konu nereye kaymış....bence de anlatmak istediğin şeyin dışında inadına ters anlayıp o şekilde lanse eden ve utanmadan beni kıskanç hatta başkasının mutsuzluğuyla sevinecek kadar kişiliksiz bi davranışa bürümeye çalışana yazmamak en iyi cvp....Allah böylesinden de korusun suedanrm

Son düzenleme:

biliyormusun prensesim ben de çok severim fotoğraf bakmaya.hatta eskiden herkesin fotoğafını toplardım,şimdi de herkesin resmini çekiyorum

ben de her gittiğim evde ilkönce fotoğraflara bakardım.anneannem de benim gibiydi.herkesten fotoğraf toplardı.bu nedenle face benim için bulunmaz nimet.

Kimsenin içini bilemeyiz ki . İnsan kavga da etse sevdiğinle mutludur. Hangi evlilik mükemmel ki . Ama elbet mutlu anlarıda vardır. O mutlu anı paylaşıyor olabilirler. Mutlu görünmek istemeleri ne kadar kötü ki :)
Mutlu anları paylaşmak gerekir zaten

Prensesim mi Senin prensesin benim

Son düzenleyen: Moderatör:

sen benim kızımsın

mutlu olan insanın ayrıntıyla uğraşacak ne vakti vardır, ne de çabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…