facebookdaki mutlu evlilikler gerçek mi?

dailyfairy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
32
0
26
Ankara
Merhaba kızlar,
sık sık buradaki forumları okuyorum, özellikle de bir derdim var, eşim ve eşimin ailesi bölümünü çünkü benimde pek de mutlu bir evliliğim olduğu söylenemez.
Facebookdaki arkdaşlarımın hepsinin çok mutlu evlilikleri var gibi görünüyor çünkü hep eşleriyle mutlu mutlu fotoğraflarını koyuyorlar. Bir arkadaşım bana onlar sadece göstermelik bak mesela benim evliliğim dedi.
O da eşiyle hep mutlu fotoğraflarını koyduğunu ancak gerçeğin öyle olmadığını söyledi.

siz de benim gibi face deki arkadaşlarınızın mutlu evlilik resimlerine bakıp sorun bende mi acaba, neden benim mutlu bir evliliğim yok, acaba gerçekten yanlış insanla mı birlikteyim diye kendi kendinize soruyor musunuz?
Geçekten o resimlerdeki gibi çok mu mutlular? haydi fikirlerinizi paylaşın.

allaha sükür mutlu bir evliligim var. fakat yazamadan gecemeyecegim..
facebookta gösteris meraklisi cok "arkadas" var.. canim askim cicim kocisim demeler.. sacma sapan fotograf koyup mutluluklarini göstermeler..
ama ben bunlara inanmiyorum..
disariya gösteris meraklisi olduklarini düsünüyorum.. ayrica tuvalete bile gittiklerini facebookta paylasan arkadaslari direkt sutluyorum ben faceden..
sinir oluyorum cünkü

Hiçbir ilişki dışarıdan göründüğü gibi değildir.. Harika bir ilişki yaşıyorlar gibi görünürler ama aslında her gün bağırış, çağırış evlerinde eksik olmaz. Çünkü genellikle böyle insanlar faceboktan, twitterdan gösteriş yapmak isterler. Çok mutsuz görünen çiftler ise aslında gayet mutlu bir çift olup, bunu dışarıya pek yansıtmak istemeyen kişiler olabilir..

Son düzenleme:
Facebookta herkes mutlu:)

Belki dogrudur ama mesela ben esimle olan fotograflarimi cok eklemem
genelde cocuklarinkini eklerim

ve evet oyle fotograflar ekleyenlerin aslinda hic mutlu da olmadigini biliyorum

onlar disariya gostermelik koyulan footograflar

valla facebookta mutlu evliliklerden ziyade gelin-görümce atışmalarına şahit oluyorum ne birbirlerini siliyorlar ne de açıkça yazabiliyorlar

var canım misal ben

facebookum olduğu için böyle yazdım aman yanlış anlaşılmasın

sen orda gördüğün her resmi gerçek sanma.misal benim kız arkadaşım nişanlısıya bol bol resim paylaşıyor ama bi taraftan da oldan ayrılmak istiyor.

yazmışken söyleyim durmadan yer bildirimi yapıp.mrhb qenclk gibi hangi dil olduğu belli olmayan yazı yazan insanlara sinir oluyorum

ha bide iphone si ile aynadan kendini çekenlere

ay daha yazıcam sinir olduklarımı ama biri beni durdursun..

hah bide evin içinde çizme ve güneş gözlüğü ile dudaklara 10 cm önde poz verenlere sinir oluyorum.

yapmayın ya resmen bakın ben embesilim diyorsunuz..

Bence mutlu olanı da var olmayanı da

Hatta mutsuz olanlar aksini iddia etmek adına daha fazla paylaşım yapıyor, oraya gitti buraya gitti hediyem şu filan diye tek tek fotoğraflıyorlar ve anında mobilden paylaşıyorlar çok mutluysan anın tadını çıkart dimi ne işin var face te ?

Yani ne hikayeleri dillere destan olupta facebookta aşk pıtırcığı gibi dolananı da var

ewet bende bir örnegim facebookta eşimle resimlerimiz var gören ayy bunlar çifte kumru aşık der :)
ama DIŞIM ELİ İÇİ BENİ YAKAR ...yani herşey tabikide görüldüğü gibi degil mutsuzlukların resminide çeksek eminim daha çok olur

Son düzenleme:
Bir de esiyle ozel konusmalarini duvarlarindan yapanlar var. Yok canim kocisim nasilsin, iyiyim bebegim yerim seni falan. Ulan ben bunlara sahit olmak zorundayim. Git ozel mesaj gonder. Boyle sevgi gosterilerini uluorta yapanlarin tek amaci baskalarina "ne kadar mutlu" olduklarini gostermek. Yoksa neden herkesin gorebilecegi bir ortamda paylasirsin ki boyle seyleri. Git ozelden istedigi yap esinle , sevgilinle.

Bir de esiyle ozel konusmalarini duvarlarindan yapanlar var. Yok canim kocisim nasilsin, iyiyim bebegim yerim seni falan. Ulan ben bunlara sahit olmak zorunda miyim. Git ozel mesaj gonder. Boyle sevgi gosterilerini uluorta yapanlarin tek amaci baskalarina "ne kadar mutlu" olduklarini gostermek. Yoksa neden herkesin gorebilecegi bir ortamda paylasirsin ki boyle seyleri. Git ozelden istedigini yap esinle , sevgilinle.

üzülme arkadaşım %50 ye %50 bu durumlar ,bir arkadaşım var face de kızının resimlerini koyar ,kocasını etiketler ,babası gelde akşama ye kızını gibi saçmalar durur :)) ara telden söyle niye millete beyan ediyosun yani ,benim kocamla beraber bir albümüm var eski resimlerden kolaj yapmıştım ,gizlilik ayarı sadece ben olarak saklı ,yani benden başka kimse göremiyor
yapmacık şeylere gerek yok ..
birde yer bildirimi yaparlar ,bilmem ne barda kocişiyle aşkın doruklarında diye :) evlerine git bak küfürler havada uçuyo ,bizzat şahidim yani :))

bu çok değişken bir şey, öyle sürekli fotograflarını koyup gerçekten çok mutlu olan arkadaşlarım da var mutsuz olanlar da ama genel kanıya katılıyorum çok fazla mutlu görünmek isteyen insanlar kendi içlerindeki bir mutsuzluğu veya sorunu maskeliyor olabilirler gene de naçizane tavsiyem başkalarına bakarak kendi evliliğinizi sorgulamayın :)

bunu yapan bazi kisiler var bide ortak kullaniyorlar hesaplarini..
örnek:
Hasangülten: ASkim seni cok seviyorum
Hasangülten: Bende seni askim

sanki kendi kendilerine konusuyorlar gösteris icin.. kim bilir belkide öyle kendilerini bu sekilde tatmin ediyorlar

bencede facete çok abartıyorlar
benim face hesabım yok eşimin var ben resimlerimi koymuyorum
bana da çok komik geliyor her anın fotosunu paylaşmak
Allahıma şükürler olsun çok güzel bir evliliğim varama bunu face te yansıtmıyorum
kız kardeşimin eşiyle mutlu resimleri bayağı var facete ama işin özü farklı çünkü eşi şiddet uyguluyor
yani facete ki resimlere fazla takılma canımmhepsi göstermelik

Facedeki evli çiftlerin mutlu ya da mutsuz olduğuna dair bir şey diyemem ama bir çok bayanı mutsuz ettiği belli..
O kadar çok konu okuyorum ki eşinin facede yaptıklarından dolayı mutsuz olan ,
Bir çok çiftin ayrılmasına sebep olan bu faceden nefret ediyorum açıkçası...

Facebook ta herkes birbirini seviyor, herkes çok şık herkes çok geziyor:)
Normalde birbirine selam vermeyenler fotoların altına şahane sözler yazıyor.
Gerçek mutlu olanlar elbet vardır ama % ye vurmak gerekirse mutlular % 30 larda kalır.
Çevremden gördüğüm kadarıyla tahminledim.

Benim öyle bi kuzenim var
Biz kendi yazdığını düşünüyoruz ( ablamla yani )
Biraz sorunlu bi tip
Ve yazı olarak aynı oluyo her iki yorumda.. Tüm kelimelerin baş harfini büyük yazıyo nedense :44: Tek cümleye başlarken büyük harf kullanılır oysa ki.. İkisinin de aynı yanlışı yapması çok düşük bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…