Haklısınız.Destek olmam gerek..Eğer gerçekten sizin için önemli bir arkadaş ise köstek değil destek olmanız gerekir. Düşünceleriniz doğru olabilir belki haketmediği bir ilişki yaşıyor ama yapmanız gereken onu daha da zorlamak değil onunla konuşarak yanlışlarını anlatmak, kendisinin görmesini sağlamak. Bunun içinde zaman gerekir. Belli ki çocuğun sıkıntısı sizinle bence biraz kendinizi çekmelisiniz.
İnanın ben de karışmadım.2 yıl oluyor ilişkileri,abuk subuk hareket'ten öte bir kadının kaldırmaması gereken şeylere göz yumdu,ona en iyisini bilceğini söyledim sadece.Çok boktan sevgilileri olan arkadaşlarıma da,dostlarıma da hiçbir zaman sevgilileriylealakalı konularda karışmadım. Benim hiç mi boktan sevgilim olmadı? Hiç mi bi adama takılıp abuk subuk hareketler yaptığım olmadı? İnsanlık hali deyip geçiyorum.
Neticede onun fotoğrafı, ne sebeple istiyor olursa olsun kaldırmamı istiyorsa kaldırır,nedenini de sormazdım.
Ona tepkinizi istediği küçük birşeyi ret ederek yapmamalısınız.. Bu özel hayata mudahaledir.
Onu oradan kaldırmanın elli türlü şekli var.
Konuda belirtmedim galiba,eksik bi anlatım oldu.Ben ona fotoğrafımızı koyduğumu söylediğime eminim.Hatırlamıyor.Ve sevgilisinin böyle şeylere bazen parladığını söylemişti.Yani ortada net bir kural yok.Ya milletin iç ilişkilerini böyle eleştirmeyin bence Ben şahsen zaten fotoğraf koymuyorum ama koymaya kalksam sevgilim çok kızar yani Arkadaşlarıma da rica ederim Kim karışır
Konu silmek yasak, kapatılsada içerik geri geliyor.Hatalı bir başlık ve eksik bir anlatım oldu,kusura bakmayın.
Buna rağmen yorumlarınız yol gösterici oldu.Konuşup çözeceğim,umarım.
Konunun kapatılması talebinde bulundum.Bu nedenle içerik sildim,umarım yanlış değildir.
içerik silmek kurallar gereği yasaktırHatalı bir başlık ve eksik bir anlatım oldu,kusura bakmayın.
Buna rağmen yorumlarınız yol gösterici oldu.Konuşup çözeceğim,umarım.
Konunun kapatılması talebinde bulundum.Bu nedenle içerik sildim,umarım yanlış değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?