- 3 Nisan 2014
- 36.279
- 148.075
- 798
- Konu Sahibi Aaaaaaaaaaaaa
resmini sil yorumundan kimse alıntı yapmadan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet kaldırmalı resminiEditle o mesajı hemen, kaldır resmi. 8 dakika süresi var, dolmadan çabuk.
kk hatunları 14 yaşında kızı çıldırttı, kendini ifşa ettirdi.noluyor burda ya? 2 saat girmedim bdv karışmış![]()
Sebil ne yaw? Su sebiliAilen iyi terbiye vermiş o zaman, o kadar laf yedin terbiyeni bozmadın hiç, tebrikler..![]()
![]()
KK kadınları ilk kez nakavt.
Kimbilir kaç sebilin günahına girdik la biz...![]()
beeenÖzür dileyenleri görelim kızlarrrr :)))))))))))))))))))))))))))))
Ailen iyi terbiye vermiş o zaman, o kadar laf yedin terbiyeni bozmadın hiç, tebrikler..![]()
![]()
KK kadınları ilk kez nakavt.
Kimbilir kaç sebilin günahına girdik la biz...![]()
sebilSebil ne yaw? Su sebili![]()
Sebil ne yaw? Su sebili![]()
Sebi'nin diyecektim kaymış arada, nutkum tutuldu kızı görünce, şok yaşadım![]()
![]()
O ihtimali düşünmedim değil ama bir kez daha nakavttan korktuğumdan çenem kapalıFoto kardeşin değil di mi?![]()
bide resmi silin diyorsunuz silemedim Nasıl sileceğim?
evet süresi geçmiş sağlık olsun :))Resmi attığın mesajda düzenle olmalı ona tıkla ordan resmin linkini, uzantısını kaldır sonra değişiklikleri kaydet
sabi o yaw![]()
ya ben gerçekten ne dediğini anlamadım ciddiyim sebi ne salak gibi bir şey mi? şimdi burada rezil olmakta istemiyorum![]()
Tamam yanlış kullandım, lanet olsun bana, sebi olarak kullanıyordum açıkçası hep hatta çoğu kez halk arasında sebi sübyan derler sabi sübyan değil. Doğrusu sabiymiş. Var mı daha düzeltme yapacak??
![]()