Fal Sepeti Deneyimleri

cisem bana hep iyidir ama son fali bende de kotuydu
ben 2 kere baktırdım 1 hafta arayla tutarlıydı ama verdiği vadelerde hiç birşey olmadı ısrarla karadeniz bölgesinde tanışacağımı söyledi. ben marmara bölgesindeyim üstüne üstlük çalışıyorum yani hatta soru kısmındada belirtti abla benim şehir dışına şu sıralar çıkmam çok imkansız yazdım hayır hayır çıkıcaksın o kişiyle tanışcaksın yazmıştı

cisem bana hep iyidir ama son fali bende de kotuydu
Çisem bana ısrarla hayatında kimse yok dedi, faldan sonra soru bölümüne kendisi itiraf etti hayatında biri varmış dedim, bu sefer de o yeni kişiye kendisini sevdirmek için herşeyi yapacak ama sevilmeyecek dedi, hayatında kimse yok derken 5dk sonra körkütük aşık yaptı karşı tarafı.

cisem onceki falinda beni baristirip mutlu mesut devam ettirdigi adam icin sonraki falda baskasi var dedi ama sorumdan mi yola cikti bilmiyorum fallarin arada 3gun filan vardi

Bende baktircakdim ona ama yazili sevmiyorum diye baktirmadim sanki kopyala yapisdir yapiyolar gibime geliyo
ben de yazili fal sevmiyorum zaten naz dora sadece benim sectigim kartları yorumlamıs yani
Bende baktircakdim ona ama yazili sevmiyorum diye baktirmadim sanki kopyala yapisdir yapiyolar gibime geliyo
bence de zaten sadece benim sectigim kartları yorumlamıs duru görü veya kendi destesi vs asla yoktu

kizlar selam binnazdan sonra fal sepetine sardim fal sepeti yorumlarimi da paylasmak istiyorumm genelde cok bilinen isimlerden yorum aldim.

Sümeyra Yanmaz: İlk fali cok iyiydi tarot baktirmistim cok detayli ve nokta atisliydi. İkinci falı biraz tekrara düsmüs gibiydi sanki ve daha kisaydı.

Melisa Donukuk: Yani mukemmel degildi, ben anlik sorular sormustum yanitladi cevapsiz birakmadi ama beni sok eden bi sey de demedi.

Rezzan Atasoy: Acikcasi pek begenmedim uzun uzun yazmis ama benimle alakası pek yoktu.

Alin Toprak: Genelde semboller üzerinden bakmis, iste agac var su anlama gelir vs gibisinden. Karakter analizi iyiydi diyebilirim

Gözdenur: İnsana iyi hissettiren bi sesi yorumlama tarzı var ama yine vaov dedirtmedi.

Elif Kaya: Bence hic fena degildi ve uygun fiyatlı, denenebilir

Işılay Can: Karakter analizlerini begendim, kendi destesinden bakim yapiyor kesinlikle emek veriyor kartların anlamlarına da hakim. Gelecekle ilgili söylediklerini yasar miyim görücez.

Naz Dora: Sadece benim sectigim kartlardan yorumlamıs cok da tutarlı degildi. Biraz da olumsuz gibiydi o yüzden umarım cıkmaz söyledikleri shsj

Derman Gürkan: Bu ablamız binnazdaki Deva Gürkan. Ama ilk kez yorum aldim kendinden cok emin sekilde birkac ongorusu vardi vadesini bekleyeceğim bakalım.

Gül Demir: Yorumlara bakinca cok fazla umutlanmistim ama yine de kotu degildi tabi, anlik durum hakkinda guzel analizler vardi.

Katre Güneş: Bu ablamiz da binnazdaydi ve ben yine ilk kez yorum aldim. Derman Gürkanla aynı seyi ayni vadeyle birlikte soyledi bakalim..

Bu arada Alin Toprak, Derman Gürkan ve Işılay Can sordugum iki soruya ayni cevaplari vermisler. Bir tanesinin cevabı olumlu digeri olumsuz. Onu da beklicem eylulde insallah olur.

Ama asil merak ettigim yasamak istedigim seyin vadesi bu yılın sonu. Eger gerceklesirse Derman Gürkan ve Katre Günes bu isi biliyor demektir.Gül Demir de olumlu konusmustu aynı konu hakkında ama vade vermedi.
Simdilik bu kadar yorum aldim sizin de fal sepetinde memnun oldugunuz isimler varsa paylasirsaniz sevinirim..Allah herkesin gönlüne göre versin

baslarda konusuyordu ama simdi siz barismazsaniz ben fali birakirim. sen o terfiyi almazsan ben fali birakirim kafasinda her konu cok olumlu
O kadın da bi türlü falı bırakamadı Bana da dedi,bi sürü kişiye de dedi,çıkmıyor işte ,hayal aleminde yaşıyor.

cisem onceki falinda beni baristirip mutlu mesut devam ettirdigi adam icin sonraki falda baskasi var dedi ama sorumdan mi yola cikti bilmiyorum fallarin arada 3gun filan vardi
Çisem bana da ağustosta netleşme var vadeler verdi aradan 3 gün geçti işle ilgi sıkıntısı var bu ay netleşme olmayacak dedi haha :)

+1

eline kart alan falciyim diye geciniyor. uygulamalarda herkes su bakiyor ve durugoru sahibi oldugunu iddia ediyor benim su baktirmama sebebim o tipler senede bi baktirdigim donem vardi ama kadin gercekten falciydi ve bildigi icin ayda yilda bi giderdim simdikiler farkli

Ben hiç su baktirmadim, bambaşka bir profesyonellik ve yetenek isteyen bir fal türü o, bu uygulamalardan bulunması imkansız bence.

Nakta iyiydi bu konuda.

Ben hiç su baktirmadim, bambaşka bir profesyonellik ve yetenek isteyen bir fal türü o, bu uygulamalardan bulunması imkansız bence.

Nakta iyiydi bu konuda.
Nakta yurt dışından gelenlere farklı ücret söylüyor. Aşırı gıcık oluyorum öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…