Fal Sepeti Deneyimleri

simdiki ucreti bilmiyorum ben baktirali bi sene oldu. forumda hic bilemedigi kisiler de var
daha yeni çiseme baktırdım enerjimide bozmak istemiyorum. çisemde kandırdı sağolsun bana verdiği tarihleri bi kaç kişiye daha vermiş çok kararsız kaldım

cisem bana hep iyidir ama son fali bende de kotuydu
ben 2 kere baktırdım 1 hafta arayla tutarlıydı ama verdiği vadelerde hiç birşey olmadı ısrarla karadeniz bölgesinde tanışacağımı söyledi. ben marmara bölgesindeyim üstüne üstlük çalışıyorum yani hatta soru kısmındada belirtti abla benim şehir dışına şu sıralar çıkmam çok imkansız yazdım hayır hayır çıkıcaksın o kişiyle tanışcaksın yazmıştı

Cudi mukemmeldi ilk fali kelimesi kelimesine cikmisti. 2nci falda batirdi
Dün geceden beri bakamadı, bi de astrocenter çöktü sanırım zaten çok kullanışsız uygulama webe yönlendiriyor karmakarışık bir site.

cisem bana hep iyidir ama son fali bende de kotuydu
Çisem bana ısrarla hayatında kimse yok dedi, faldan sonra soru bölümüne kendisi itiraf etti hayatında biri varmış dedim, bu sefer de o yeni kişiye kendisini sevdirmek için herşeyi yapacak ama sevilmeyecek dedi, hayatında kimse yok derken 5dk sonra körkütük aşık yaptı karşı tarafı.

Astrocentere çok dikkat edin lütfen. Geçmişte €10 yazıyordu kredi kartımdan €55 çekmişlerdi.
Çok tehlikeli bir şey bu. Kontrol ettim ben bana öyle olmadı ama 5 yılda 2. kullanisim zaten bi daha da kullanmam. Bilgi için teşekkürler.

cisem onceki falinda beni baristirip mutlu mesut devam ettirdigi adam icin sonraki falda baskasi var dedi ama sorumdan mi yola cikti bilmiyorum fallarin arada 3gun filan vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…