Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar Derya nural is le ilgili bir dediği iki günde çıktı. Aşk konusunda cikiyormu pembecimi ordada olumlu konustu deneyimleyen varmi ?

Kizlar Derya nural is le ilgili bir dediği iki günde çıktı. Aşk konusunda cikiyormu pembecimi ordada olumlu konustu deneyimleyen varmi ?

askta sonuc cikmiyor pembeci. degisik detaylar yakaliyo evet ama sonuc fos.

derya demisken onun da vadesi gecti cikmadi

bu saat itibariyle cisem,fulya nas,demet, fallawyu,ikab,asli duru,asli gul, gozdenur, gul demir arkadasima patladi. olumlu konusmuslardi tersi oldugunu ogrendik. baktirirken olumsuz durumlari belirtiyodu ama bu bakanlar sen yanlis anliyosun gibisinden konusmustu. 3.kisiyi gorememisler baskalari da vardi ama simdi bahsedebilicek durumda degil soramiyorum

Zaten sonuçlanma durumu %50 değil mi? Ya seviyordur olur ya da olmaz. O yüzden bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor sparkly nin dediği gibi alakasız bazı şeyleri yakalıyorlar biz de biliyorlar sanıyoruz. Çok üzgünüm ama bana hiçbiri çıkmadı birisi çıkan oldu mu diye sormuş olmadı yani o kadar da paralar verdik yazık

bana bu zamana kadar çıkanlar ayda deniz aslı duru birde ilk iki falı çıkan üçüncüsünün vadesini beklediğim gökçe aksoy var ama oda çıktı sayılabilir çünkü gidişat o yönde diğerleri ya patladı ya süreç dedikleri gibi olmadı bu üçlü dışında yüzde yüz çıktı diyebilceğim kimse yok

Ben haksizlik etmek istemiyorum bazilarinin gunu gunune tam dedigini yasadiklarim oldu ama boyle uygulamalarda sayilari az. cudi mesela bana iki aylik tablo cizdi ve uc ayri vade verdi gunu gunune cikti oyle sallamayla olmazdi o fal. nevin vardi ben hayatimda oyle fal gormemistim. o donemki iliskimin biticegini sonrakinin tipini meslegini ama onunla da yurumeyecegini yasanacak sorunlari her ama her seyi anlatmisti suanki iliskime kadar. fikriye vardi on sene sonrayi bile soylemisti catir catir cikti. Hala disarda baktirdiklarim var ama bi ay iki ay ara vermeden bakmiyolar. bence gercekten bakanlar zaten oyle aralikli bakiyo. uygulamalardakiler tirt eline kart alan hesap aciyo ama baktirmadan yapamiyoruz baksan herkes durugoru sahibi filan.

Hakkını yemiyim filiz çetininde çıkan falları var ama son fallarında oda her konuda pembeye bağlamaya başladı

Cudi dışındakiler telefondan değil dışarıda baktırdıkların dimi? Ben hiç gidip bizzat baktırmadım bence gerçek bakım o. Keşke ben de uyumlansaydım biriyle en azından önemli bir konu olduğunda ya da bir iki ayda baktırırdım

disarda evet ama uygulamalarin kolay ulasilmasi problem. disarda randevu bulamiyosun useniyosun filan uygulama hemen el altinda olunca baktiriliyo

Ama kılıfı şöyle hazırladı
Demişti ben enerjiyi çok kitliyormuşum o yüzden vade ertelenebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…