- 20 Ağustos 2025
- 65
- 56
- 3
- 28
Kizlar Derya nural is le ilgili bir dediği iki günde çıktı. Aşk konusunda cikiyormu pembecimi ordada olumlu konustu deneyimleyen varmi ?
derya benim arkadaşıma aşk konusunda çıkmıştıKizlar Derya nural is le ilgili bir dediği iki günde çıktı. Aşk konusunda cikiyormu pembecimi ordada olumlu konustu deneyimleyen varmi ?
Hep olumlu konuşuyor ama birsey olduğu yokderya benim arkadaşıma aşk konusunda çıkmıştı
bana söyledikleri çıkmadı ama arkadaşıma çıktı o yüzden ne övebiliyorum ne gömebiliyorumHep olumlu konuşuyor ama birsey olduğu yok
Son falı çıkmadı, ilki çıkmıştıArkadaslar Tuğçe Leo çıkan patlayan var mı?
Bende patladıArkadaslar Tuğçe Leo çıkan patlayan var mı?
Cudi dışındakiler telefondan değil dışarıda baktırdıkların dimi? Ben hiç gidip bizzat baktırmadım bence gerçek bakım o. Keşke ben de uyumlansaydım biriyle en azından önemli bir konu olduğunda ya da bir iki ayda baktırırdımBen haksizlik etmek istemiyorum bazilarinin gunu gunune tam dedigini yasadiklarim oldu ama boyle uygulamalarda sayilari az. cudi mesela bana iki aylik tablo cizdi ve uc ayri vade verdi gunu gunune cikti oyle sallamayla olmazdi o fal. nevin vardi ben hayatimda oyle fal gormemistim. o donemki iliskimin biticegini sonrakinin tipini meslegini ama onunla da yurumeyecegini yasanacak sorunlari her ama her seyi anlatmisti suanki iliskime kadar. fikriye vardi on sene sonrayi bile soylemisti catir catir cikti. Hala disarda baktirdiklarim var ama bi ay iki ay ara vermeden bakmiyolar. bence gercekten bakanlar zaten oyle aralikli bakiyo. uygulamalardakiler tirt eline kart alan hesap aciyo ama baktirmadan yapamiyoruzbaksan herkes durugoru sahibi filan.
Cudi dışındakiler telefondan değil dışarıda baktırdıkların dimi? Ben hiç gidip bizzat baktırmadım bence gerçek bakım o. Keşke ben de uyumlansaydım biriyle en azından önemli bir konu olduğunda ya da bir iki ayda baktırırdım
Deva bende de ağustos görüyordu kesin. 2-3. Haftacevremdekilerin cikan cikmayanlarina ara verip benim fallarda vadesi patlayanlari yaziyorum
enes, fama,derya nural, deva en gec agustos sonu dedikleri icin patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?